LED skarpe tv med forskellige størrelser

Led TV-producenten Sharp har udvidet sit udvalg af HDTV ved at lancere en ny AQUOS-model kaldet 80LE632U-LC. Nyheden er udstyret med en diagonal på 80 tommer, og ifølge den førende producent i Japan er det skarpe Led TV det største LCD-TV med indbygget LED-baggrundsbelysning på markedet i dag.
Men 80-tommer AQUOS LC-80LE632U Sharp tilhører ikke Elite-klassens model, dens funktionalitet er op til mærket, den inkluderer en unik LED-baggrundsbelysning, den understøtter Full HD med en stor opløsning på 1920 x 1080 pixels. Det er også værd at bemærke den indbyggede dobbelte USB-port og en opdateringshastighed på 120 Hz, som giver dig mulighed for at demonstrere en klar billedændring i høj kvalitet selv i aktive dynamiske scener.
Den nye generation af Sharp LED-tv er kendetegnet ved tilstedeværelsen af en indbygget Wi-Fi-forbindelse plus muligheden for øjeblikkelig adgang til populære online-portaler såsom Netflix eller VUDU, og leveringen af 80-tommer AQUOS LC-80LE632U Sharp LED-TV starter i begyndelsen af oktober i år til en vejledende pris på $5.500. Alle kan placere en ordre på HDTV lige nu for mindre end $5.000.
Producenten LG forbereder sig på at udvide sin investering i OLED-teknologi ved at hæve subsidierne til denne sektor til 2,9 milliarder USD i andet halvår af 2014. Virksomhedens skærmudviklings- og produktionsenhed vil blive moderniseret for at hjælpe med at realisere sine planer og frigives i midten af 2012 år. første på markedet for lignende tv'er 55-tommer OLED-tv.
Investeringen vil muliggøre produktion af såkaldte 8,5-generations 220×250 cm glassubstrater, citerede LG Display-præsident Young-soo Kwon af Nikkei. Det avancerede Organic Light Emitting Diode (OLED)-panel har mange fordele i forhold til LCD-skærme med mere præcis og skarp farvegengivelse, lavere strømforbrug og et meget tyndere design. Hovedproblemet er de relativt høje omkostninger ved OLED-paneler.

LED skarpe tv med forskellige størrelser
LED skarpe tv med forskellige størrelser
LED skarpe tv med forskellige størrelser
LED skarpe tv med forskellige størrelser LED skarpe tv med forskellige størrelser LED skarpe tv med forskellige størrelserHome | Articles

April 19, 2024 02:23:22 +0300 GMT
0.015 sec.

Free Web Hosting