Hvad er forskellen mellem amerikanske køleskabe og europæiske modeller

Amerikanske køleskabe er et køleskab, hvor de sædvanlige kamre (køleskab og fryser) er placeret ved siden af hinanden, i dette tilfælde er disse køleskabe større, de har to døre til højre og venstre for hinanden. Amerikanske køleskabe er også udstyret med NoFrost-systemet (dette system giver dig mulighed for at undgå isopbygning på væggene i et konventionelt køleskab, frostopbygning på fødevarer og eliminerer muligheden for, at madvarer fryser til hinanden). Og hvis det ønskes, kan en minibar indbygges i disse køleskabe, hvilket er praktisk, fordi det er udstyret med en speciel foldedør, og for at tage drikkevarer eller mad fra den, er det slet ikke nødvendigt at åbne køleskabet. Yderligere lamper kan også indbygges for bedre at oplyse rummet indeni.
Fordelene ved denne type køleskab er brugervenlighed, stilfuldt design, energibesparelse, ingen grund til at afrime det, samt forskellige ekstra funktioner. Mange modeller af køleskabet er lavet af rustfrit stål, dette gør det muligt at holde dets "markedsdygtige" udseende meget længere end konventionelle. Det amerikanske køleskab er meget rummeligt, dets mindste volumen er 400 liter. Et bemærkelsesværdigt træk ved dette køleskab er evnen til at styre køletemperaturen i et af kamrene, og hvis køleskabsmodellen involverer et separat sted i dørene til køling af drikkevarer, kan du indstille temperaturen der, lavere end i køleskabet.
Nogle amerikanske køleskabe er udstyret med en isterning eller knust is-system til nedkøling af drikkevarer. Det er vigtigt, at når døren er åben eller ikke er tæt lukket, signalerer køleskabet dig, at du skal lukke den, dette er en meget praktisk funktion, der hjælper med at undgå, at varm luft kommer ind i køleskabet og opvarmer det. Og nogle modeller er udstyret med funktionen til at justere højden på hylderne, så forskellige drikkevarer på flaske eller store madbeholdere kan placeres i køleskabet.

Hvad er forskellen mellem amerikanske køleskabe og europæiske modeller
Hvad er forskellen mellem amerikanske køleskabe og europæiske modeller
Hvad er forskellen mellem amerikanske køleskabe og europæiske modeller
Hvad er forskellen mellem amerikanske køleskabe og europæiske modeller Hvad er forskellen mellem amerikanske køleskabe og europæiske modeller Hvad er forskellen mellem amerikanske køleskabe og europæiske modellerHome | Articles

May 20, 2024 03:09:25 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting