Køleskabets funktionelle udstyr

Meget nyttig, når køleskabet har en alarm. Det kan både være lys og lyd. Blandt alle typer alarmer fortjener den alarm, der gives i det øjeblik, hvor temperaturen i fryseren øges, særlig opmærksomhed. Hvis den når -11 grader, vil der følge et signal, der meddeler dette. Køleskabe har også et signal, der giver dig besked om en åben dør. Det kan være et køleskab, eller det kan være en fryser. Elektronisk styrede køleskabe vil signalere en åben dør i køleskabet efter fem minutter, og i fryseren efter et minut. Det er også praktisk at vise temperaturen, som er placeret inde i køleskabet. Nogle modeller af køleskabe er udstyret med LED-indikation. Men der er sådanne køleskabe, der har et digitalt display, hvorpå al information præsenteres.
For et køleskab er en sådan funktion som at opbevare mad på et tidspunkt, hvor strømmen er slukket, meget vigtig. Den angivne opbevaringstid for fødevarer angiver, hvor lang tid madvarerne kan opbevares i køleskabet ved den rigtige temperatur. Hvis det er muligt, er det bedst at købe et køleskab, der har en lang holdbarhed på fødevarer.
Hvert køleskab har sin egen frysekapacitet. Denne indikator måles i kilogram og viser deres antal, som den kan fryse på 24 timer. Køleskabet har også en stjernemarkering. En stjerne betyder, at temperaturen i kammeret kun holdes op til -6. Denne indikator er kun egnet til en kort konstatering af produkter. Tilstedeværelsen af to snefnug betyder, at kammertemperaturen er -12 grader. I kort tid kan du opbevare al den nødvendige mad her.
Køleskabe markeret med tre stjerner angiver en minimumstemperatur på -18 grader. Dette vil være nok til at opbevare mad i lang tid. Her kan en mindre mængde af dem også fryses. Fire stjerner angiver en temperatur på -24 grader. Her kan du opbevare mad i lang tid, samt fryse en større mængde mad.

Køleskabets funktionelle udstyr
Køleskabets funktionelle udstyr
Køleskabets funktionelle udstyr
Køleskabets funktionelle udstyr Køleskabets funktionelle udstyr Køleskabets funktionelle udstyrHome | Articles

May 28, 2024 00:27:19 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting