Håndtering af køleskabslugte

Oftest er et køleskab for os indbegrebet af renlighed og friskhed, da det under andre forhold simpelthen ville være dumt at opbevare mad. Det sker dog, at det i nogle tilfælde begynder at lugte langt fra friskhed ... Den såkaldte "køleskabslugt" kender mange, men ikke alle ved, hvordan de skal håndtere det korrekt. Men sådan rav er ikke kun ubehageligt, men ødelægger også håbløst smagen af mange retter, medmindre de er pakket i lufttætte poser, som nogle gange ikke er lyst til, og oftest er der ikke tid nok. Her er nogle enkle, men effektive tips til at hjælpe dig med at håndtere køleskabslugte.
Der er dog flere måder at hjælpe med at fjerne lugten fra køleskabet.
1. Først befrier vi køleskabets hylder fra produkter og tørrer det forsigtigt af med følgende forbindelser: sodavandsopløsning, ammoniak- eller eddikeopløsning, tandpasta påført en svamp;
2. Udluft og tør køleskabet.
3. Vi lægger noget absorberende middel: en skorpe gammelt brød (eller et par skiver, hvis lugten er for stærk), et skåret æble, stykker af rå kartofler, malede kaffebønner i et åbent fad, citrusskal, en åben pakke sodavand .
Som du kan se, er måderne til at fjerne lugten fra køleskabet ret enkle. Glem ikke at optø og vaske det to gange om året på ovenstående måder og opbevar mad under låget i fade, der kun er lavet af materialer af høj kvalitet.

Håndtering af køleskabslugte
Håndtering af køleskabslugte
Håndtering af køleskabslugte
Håndtering af køleskabslugte Håndtering af køleskabslugte Håndtering af køleskabslugteHome | Articles

May 28, 2024 00:32:26 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting