Todørs køleskabe fra Amerika til hjemmebrug

To-dørs køleskabe er solidt forankret i offentlighedens hoveder som omfangsrige og dyre enheder. Moderne tendenser i konstruktionen af sådanne enheder begynder at bevise det modsatte. Nedenfor er en oversigt over de mest kompakte og vigtigst af alt overkommelige todørsenheder i køkkenet.
Denne liste ledes af LG GW-B207 todørs køleskabsmodellen, som er kendetegnet ved den største tilgængelighed. Men en sådan enhed taber i kompakthed: bredden og dybden er lidt større end hovedkonkurrenterne. Køleskabet har Total No Frost teknologi, derfor bør enheden ikke rengøres uendeligt for is og frost.
Samsung RS-20 todørs køleskabsmodellen er en repræsentant for Slim units-linjen. Ifølge producentens ambitiøse erklæring er sådanne enheder de bedste løsninger til små køkkenrum. Samsung to-dørs køleskabe har multi-gevind hurtig køling af indholdet, No Frost teknologi er også præsenteret her, og i begge rum. Den indvendige overflade af køleskabet kommer med et tyndt lag sølv påført ved hjælp af Silver Nano-teknologi. Dette bidrager til desinfektion af de to-dørs køleskabskamre og den bedste holdbarhed på produkterne.
Model BEKO GNE 15942 fra den tyrkiske producent "ånder i ryggen" af verdenskendte mærker. Ud over de teknologiske funktioner beskrevet ovenfor, er disse to-dørs køleskabe præsenteret i en bred vifte af udvendige farver. Ved hjælp af modellens touch-display er det muligt at regulere temperaturregimet i begge rum; "Super Freeze" mulighed tilgængelig. Til et sådant køleskab er det passende at købe et specielt sæt retter, tallerkener, hvor mad opbevares miljømæssigt og i lang tid.
Mabe MEM23QG betragtes som en af de billigste enheder i klassen. Der er to typer modeller - et sølvdesign (MEM23QGWGS) samt en hvid enhed (MEM23QGWWW). Det er muligt, at enheden ikke er så praktisk at bruge, for i fryserummet kan du kun finde multi-level gitre her. Men det sparer tid på adgang til produkter. Mabe MEM23QG har en elektronisk controller. Du kan styre temperaturen i forskellige rum i et to-dørs køleskab.

Todørs køleskabe fra Amerika til hjemmebrug
Todørs køleskabe fra Amerika til hjemmebrug
Todørs køleskabe fra Amerika til hjemmebrug
Todørs køleskabe fra Amerika til hjemmebrug Todørs køleskabe fra Amerika til hjemmebrug Todørs køleskabe fra Amerika til hjemmebrugHome | Articles

July 15, 2024 11:21:20 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting