Intellectual Whirlpool

De seneste tekniske fremskridt er indarbejdet i Whirlpool køleskabe. Hertil kommer, at køleskabet har et behageligt design, både på ydersiden og inde i køleskabet. Den nye teknologi omfatter en "sjette sans". Sensorer er placeret inde i køleskabet. De er designet til at formidle information. Dette sker, når temperaturen i køleskabet ændrer sig. I dette tilfælde overføres alle data til berøringspanelet. Dette panel bestemmer det tidspunkt, hvor det er nødvendigt at øge effekten for at afkøle temperaturen inde i køleskabet. For eksempel, i den varme årstid, efter at have vendt tilbage fra shopping, skal du lægge dem alle i køleskabet. Alle produkter har en ret høj temperatur. Efter at have stillet dem alle i køleskabet, blev døren holdt åben i lang tid. Samtidig steg temperaturen i køleafdelingen. Indbyggede sensorer reagerer øjeblikkeligt på dette faktum.
De sender den modtagne information til panelet. Oplysningerne behandles, og systemet konkluderer, at det er nødvendigt at sænke temperaturen. Temperaturen i køleskabet vil falde til det ønskede niveau fem gange hurtigere end et konventionelt køleskab. Denne funktionalitet giver dig mulighed for at holde maden frisk og sund i længere tid.
De nye Whirlpool-køleskabe er udstyret med et digitalt LCD-display. Dette display giver dig mulighed for at styre køleskabets mange funktioner. Dette display viser den temperatur, der er i fryseren og køleafdelingen. Displayet kan bruges til at tænde og slukke for Standby-systemet.
Her kan du også tænde og slukke baggrundsbelysningen på is- og vandautomaterne. Du kan vælge en tilstand, der laver isterninger eller krummer. Arbejder med funktioner som "hurtig køling", "hurtig frysning" er tilvejebragt. Køleskabet er udstyret med et filter, der renser vand til den fremtidige køleproces eller gør det til is. Flydende krystal-displayet viser, hvor snavset rensefilteret er. Hvis køleskabsdøren står åben i længere tid, vil køleskabet udsende et bip for at advare dig.
Hvis gæster forventes at ankomme i den nærmeste fremtid, så kan du bruge den hurtige flaskekølingsfunktion, som kan køle dem inden for en halv time. Under din afrejse kan du bruge den forebyggende "Ferie"-funktion. Blokering er fastsat for små børn.

Intellectual Whirlpool
Intellectual Whirlpool
Intellectual Whirlpool
Intellectual Whirlpool Intellectual Whirlpool Intellectual WhirlpoolHome | Articles

May 28, 2024 19:30:19 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting