Køleskabe og deres funktioner

Hvert køleskabsmærke har sine egne personlige egenskaber.
LIEBHERR-køleskabet kræver for eksempel ikke afrimning på grund af tilstedeværelsen af No-Frost-systemet. Vario-Space-funktionen gør det muligt at kombinere rum. Samtidig når energibesparelserne op på 50 %. Der er også en super frysefunktion. Denne funktion er designet til hurtigt at fryse mad. Biofresh-funktionen angiver tilstedeværelsen af en nulzone i køleskabet. I forskellige afdelinger af denne zone kan du justere mængden af luftfugtighed. Køleelementer kan bruges til et bærbart køleskab. Selvom elforsyningen afbrydes, vil temperaturen i køleskabet ikke stige i lang tid.
AEG køleskabet har funktionen af hurtig nedkøling af madvarer, samt hurtig nedfrysning. I dette tilfælde vil temperaturen efter en vis tid blive indstillet i overensstemmelse med de specificerede parametre. Kun i denne model kan du finde Holiday-funktionaliteten. Under driften når temperaturen i køleskabet +15 grader. Der kan ikke dannes en muggen lugt ved denne temperatur, og elforbruget reduceres til et minimum. Ligesom i mange modeller leveres en kuldeakkumulator her.
SIEMENS køleskabet har også mulighed for superfrysning. Samtidig er varmetabet minimalt. Der er også turbokøling, som bidrager til de mest minimale belastninger på kompressoren. Der er en kombination af ventilator- og kompressordrift. Men ELECTROLUX-køleskabet er udstyret med Fuzzy-kontrolfunktionen. Med denne funktion overvåger mikroprocessoren temperaturregimet, der forekommer i køleskabet. Der er også en nul-zone, hvor produkterne opbevares meget længere, samtidig med at alle de ernæringsmæssige egenskaber og det attraktive udseende bevares. Bekvem åbning af en dør er forsynet med det praktiske håndtag. Hærdet glas er mere holdbart.
BOSCH er udstyret med automatisk afrimning, No Frost system, nul zone, samt gulv-for-gulv koldt udstyr i fryseren. WHIRLPOOL kan sammen med alle de populære og nødvendige funktioner sænke temperaturen meget hurtigt, og giver dig også mulighed for selvstændigt at justere luftfugtigheden i køleskabet. Brug af kølemiddel i køleskabe er sikkert for ozonlaget.

Køleskabe og deres funktioner
Køleskabe og deres funktioner
Køleskabe og deres funktioner
Køleskabe og deres funktioner Køleskabe og deres funktioner Køleskabe og deres funktionerHome | Articles

June 21, 2024 23:38:54 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting