Dako

Den russiske forbruger er praktisk talt uvidende om navnet på producenten af husholdningsapparater Dako. Men hvis du husker sovjettiden, så var dette navn forbundet med gaskomfurer. Dako blev dannet i 1935. Allerede i fyrrerne begyndte virksomheden at udvikle sig i et stigende tempo. Virksomheden producerer brændeovne og sørger også for job til borgerne i deres land. 41 plader om måneden blev produceret i 1941. Firmaet overgik i kommunalt eje i 1947. Og i Sao Paulo er denne virksomhed blevet den mest effektivt udviklende. Samtidig var efterspørgslen på virksomhedens tallerkener konstant stigende. Under sin succesfulde udvikling begyndte virksomheden at udvikle nye typer komfurer. De arbejdede på elektricitet og havde kun to brændere. Disse komfurer er stadig populære blandt familier med lave indkomster.
I halvfemserne besluttede virksomhedens ledelse at udvide mulighederne og erobre markedet. Det blev besluttet at begynde at samle køleskabe og luftrensere. Men før du opretter et køleskab, udfører virksomheden en enorm mængde forskning på dette område. Det blev besluttet at skabe et praktisk køleskab. I 2002 var den fremtidige serie af køleskabe færdig. Dette øjeblik var præget af udgivelsen af syv modeller af køleskabe til hjemmebrug. Hvert køleskab var præget af "femininitet". Men det handler ikke kun om køleskabsdesign. Producenten tilbyder en bred vifte af kasser, små rum. Alle er designet, så husmoren komfortabelt kan placere alle produkterne i køleskabet.
Næsten alle køleskabe har udstyr til opbevaring af aluminiumsflasker. Multi-position hylder fås i mængden af tre styk. Den aftagelige beholder er beregnet til opbevaring af kød. Beholdere til grøntsager og et stort antal rum på køleskabsdøren er designet. Turbo-tilstand er udstyret med de bedste modeller af køleskabe. Der vil være lav temperatur i hele køleafdelingen. Med hensyn til strømforbrug hører Dako-køleskabet til klasse A. Men der findes selvfølgelig mere simple modeller af køleskabe, som har lav funktionalitet. Men ethvert køleskab er udstyret med ozonvenligt kølemiddel.

Dako
Dako
Dako
Dako Dako DakoHome | Articles

July 23, 2024 08:34:00 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting