Χωρητικότητα ψυγείου

Όταν επιλέγετε ένα ψυγείο, πρέπει να θυμόμαστε ότι οι διαστάσεις του πρέπει να είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τον όγκο. Κάθε ένας από αυτούς τους δείκτες είναι πραγματικά σημαντικός όταν επιλέγετε ένα ψυγείο. Αυτοί οι δύο δείκτες θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη ταυτόχρονα. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει πολύς χώρος στον προτεινόμενο χώρο, τότε η επιλογή θα αφορά ένα μικρό ψυγείο. Αλλά αυτό είναι γεμάτο με το γεγονός ότι όλα τα προϊόντα που θέλετε να χωρέσουν σε αυτό απλά δεν θα χωρέσουν. Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα μεγάλο ψυγείο, τότε απλά δεν έχετε αρκετό χώρο στην κουζίνα για τη θέση του. Γι' αυτό ο όγκος και οι διαστάσεις πρέπει να λαμβάνονται ταυτόχρονα υπόψη κατά την επιλογή ψυγείου. Τις περισσότερες φορές, όταν επιλέγετε ένα ψυγείο, η επιλογή γίνεται στην αναλογία του όγκου του καταψύκτη και του όγκου του ίδιου του ψυγείου. Εδώ πρέπει να καθοδηγηθείτε μόνο από τις δικές σας επιθυμίες. Εάν αγοράζετε συνεχώς προϊόντα για αποθήκευση στην κατάψυξη, τότε πρέπει να επιλέξετε τον κατάλληλο θάλαμο και να επιλέξετε. Όμως, όπως δείχνουν οι στατιστικές, πρόσφατα ένας αυξανόμενος αριθμός καταναλωτών που προτιμούν τη συσσώρευση κατεψυγμένων τροφίμων αγοράζουν καταψύκτες χωριστά από το ψυγείο.
Οι ίδιοι δείκτες ισχύουν και για την επιλογή του ψυγείου. Εάν έχετε τη συνήθεια να αγοράζετε τρόφιμα σε μεγάλες ποσότητες για αποθήκευση, τότε πρέπει να εξετάσετε μια επιλογή που προσφέρει μεγάλη χωρητικότητα ψυγείου. Αλλά αν έχετε κάνει μια επιλογή υπέρ κάποιου είδους ψυγείου και, δυστυχώς, δεν αντιστοιχεί στους όγκους που έχετε συνηθίσει, τότε, δυστυχώς, δεν θα είναι δυνατή η αύξηση του ψυγείου. Κατά την εξέταση της περιγραφής των μοντέλων, συναντώνται αρκετά συχνά δείκτες όπως "συνολικός όγκος ψυγείου" και "χρήσιμος όγκος". Ο συνολικός όγκος του ψυγείου περιλαμβάνει τον χώρο που αποκλείει την παρουσία ραφιών.
Όσο για τον ωφέλιμο όγκο, είναι πάντα λιγότερο συνηθισμένος λόγω του ότι υπάρχουν ράφια για την τοποθέτηση προϊόντων. Επομένως, όταν επιλέγετε ένα ψυγείο, είναι απαραίτητο να βασίζεστε μόνο στον χρησιμοποιήσιμο όγκο. Εάν δεν καθορίζεται από τον κατασκευαστή, τότε, για να το μάθετε, είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε 15% από τον συνολικό όγκο. Μαζί με την αναλογία, δεν πρέπει να ξεχνάμε τη θέση του ψυγείου και του καταψύκτη. Η πιο βολική τοποθεσία είναι όταν ο καταψύκτης βρίσκεται στο κάτω μέρος. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο καταψύκτης στην καθημερινή ζωή χρησιμοποιείται πολύ λιγότερο συχνά από το ψυγείο και είναι συνεχώς μπροστά. Δεν χρειάζεται να σκύψετε.

Χωρητικότητα ψυγείου
Χωρητικότητα ψυγείου
Χωρητικότητα ψυγείου
Χωρητικότητα ψυγείου Χωρητικότητα ψυγείου Χωρητικότητα ψυγείουHome | Articles

May 20, 2024 21:47:50 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting