Λειτουργικός εξοπλισμός του ψυγείου

Πολύ χρήσιμο όταν το ψυγείο έχει συναγερμό. Μπορεί να είναι και φως και ήχος. Μεταξύ όλων των τύπων συναγερμών, ο συναγερμός που δίνεται τη στιγμή που αυξάνεται η θερμοκρασία στην κατάψυξη αξίζει ιδιαίτερης προσοχής. Αν φτάσει στους -11 βαθμούς, τότε θα ακολουθήσει σήμα που το ανακοινώνει. Τα ψυγεία έχουν επίσης ένα σήμα που σας ειδοποιεί για μια ανοιχτή πόρτα. Μπορεί να είναι ψυγείο ή καταψύκτης. Τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα ψυγεία θα σηματοδοτήσουν μια ανοιχτή πόρτα στο ψυγείο μετά από πέντε λεπτά και στην κατάψυξη μετά από ένα λεπτό. Είναι επίσης βολικό να εμφανίζεται η θερμοκρασία, η οποία βρίσκεται στο εσωτερικό του ψυγείου. Ορισμένα μοντέλα ψυγείων είναι εξοπλισμένα με ένδειξη LED. Υπάρχουν όμως τέτοια ψυγεία που διαθέτουν ψηφιακή οθόνη στην οποία παρουσιάζονται όλες οι πληροφορίες.
Για ένα ψυγείο, μια τέτοια λειτουργία όπως η αποθήκευση τροφίμων σε μια στιγμή που το ρεύμα είναι απενεργοποιημένο είναι πολύ σημαντική. Ο υποδεικνυόμενος χρόνος αποθήκευσης για τα τρόφιμα υποδεικνύει το χρονικό διάστημα κατά το οποίο τα τρόφιμα μπορούν να διατηρηθούν μέσα στο ψυγείο στη σωστή θερμοκρασία. Εάν είναι δυνατόν, είναι καλύτερο να αγοράσετε ένα ψυγείο που έχει μεγάλη διάρκεια ζωής των τροφίμων.
Κάθε ψυγείο έχει τη δική του ικανότητα κατάψυξης. Αυτός ο δείκτης μετριέται σε κιλά και δείχνει τον αριθμό τους, τον οποίο μπορεί να παγώσει σε 24 ώρες. Το ψυγείο έχει και αστερίσκο. Ένας αστερίσκος σημαίνει ότι η θερμοκρασία στον θάλαμο διατηρείται μόνο μέχρι -6. Αυτός ο δείκτης είναι κατάλληλος μόνο για σύντομη εύρεση προϊόντων. Η παρουσία δύο νιφάδων χιονιού σημαίνει ότι η θερμοκρασία του θαλάμου είναι -12 βαθμοί. Για μικρό χρονικό διάστημα, μπορείτε να αποθηκεύσετε όλα τα απαραίτητα τρόφιμα εδώ.
Τα ψυγεία με τρία αστέρια υποδεικνύουν ελάχιστη θερμοκρασία -18 βαθμούς. Αυτό θα είναι αρκετό για να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εδώ, μια μικρή ποσότητα από αυτά μπορεί επίσης να καταψυχθεί. Τέσσερα αστέρια δείχνουν θερμοκρασία -24 βαθμούς. Εδώ μπορείτε να αποθηκεύσετε τρόφιμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς και να καταψύξετε μεγάλη ποσότητα τροφίμων.

Λειτουργικός εξοπλισμός του ψυγείου
Λειτουργικός εξοπλισμός του ψυγείου
Λειτουργικός εξοπλισμός του ψυγείου
Λειτουργικός εξοπλισμός του ψυγείου Λειτουργικός εξοπλισμός του ψυγείου Λειτουργικός εξοπλισμός του ψυγείουHome | Articles

June 21, 2024 22:37:26 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting