Πώς να επιλέξετε ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο

Όπως κάθε οικιακή συσκευή, τα προϊόντα με λειτουργία στεγνώματος είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με διάφορους δείκτες: την ποιότητα του πλυσίματος, του στυψίματος, του στεγνώματος και της ενεργειακής απόδοσης. Σύμφωνα με τις τρεις πρώτες παραμέτρους, οι περισσότερες σύγχρονες συνδυασμένες συσκευές ανήκουν στην υψηλότερη κατηγορία Α. Λιγότερο συνηθισμένα είναι τα μοντέλα με κλάσεις πλύσης, στυψίματος ή στεγνώματος Β ή Γ.
Βασικά, αυτά είναι προϊόντα του τμήματος των τιμών του προϋπολογισμού.
Η κατάσταση είναι κάπως διαφορετική με την κατανάλωση ενέργειας των πλυντηρίων-στεγνωτηρίων. Για να στεγνώσουν τα πράγματα ποιοτικά, απαιτείται μεγάλη ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία δεν είναι πάντα δυνατή η μείωση του κόστους. Επομένως, η κατανάλωση ενέργειας πολλών συσκευών αυτού του τύπου είναι περίπου 0,19-0,23 kWh/kg και αντιστοιχεί στην κατηγορία Β.
Υπάρχουν συσκευές στην αγορά που καταναλώνουν περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια. Όσον αφορά την κατανάλωση ενέργειας, κατατάσσονται στη χαμηλότερη κατηγορία C.
Και μόνο τα πιο προηγμένα μοντέλα χαρακτηρίζονται από χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, που αντιστοιχεί στην κατηγορία Α (0,17-0,19 kWh / kg).
Λειτουργία πλυντηρίου
Μερικές φορές, τα ρούχα μπορεί να είναι υγρά, στεγνά ή ζαρωμένα μετά το πλύσιμο και το στέγνωμα, γεγονός που τα φθείρει γρήγορα. Αυτό συμβαίνει για διάφορους λόγους: είτε οι οικιακές συσκευές είναι εκτός λειτουργίας και πρέπει να μεταφερθούν σε κέντρο σέρβις ή, που συμβαίνει πιο συχνά, ο τρόπος λειτουργίας της συσκευής επιλέχθηκε λανθασμένα.
Μπορείτε να αποφύγετε αυτά τα προβλήματα εάν ακολουθήσετε απλούς γενικά αποδεκτούς κανόνες.
Τα προγράμματα πλυσίματος, στυψίματος και στεγνώματος πρέπει πάντα να επιλέγονται ανάλογα με τον τύπο υφάσματος των ενδυμάτων. Ποτέ μην φορτώνετε περισσότερα πράγματα από αυτά που υποδεικνύονται στη συνοδευτική τεκμηρίωση. Για να στεγνώσετε χοντρά βαμβακερά ή λινά υφάσματα, συνιστάται να χρησιμοποιείτε ζεστό αέρα, αλλά είναι καλύτερα να ρίχνετε δροσερό αέρα πάνω σε λεπτά πράγματα.
Πριν συσκευάσετε τα αντικείμενα, βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλα για πλύσιμο και στέγνωμα στο μηχάνημα. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες αναγράφονται συνήθως στις ετικέτες για τα εσώρουχα. Έτσι, στο ύπαιθρο, πρέπει να κρεμάσετε προϊόντα με πολλά μεταλλικά, ξύλινα ή πλαστικά εξαρτήματα, ιδιαίτερα ευαίσθητα πράγματα (συνθετικές κουρτίνες, μαλλί, μετάξι, νάιλον κάλτσες). Το στέγνωμα στο μηχάνημα δεν συνιστάται για είδη με μαξιλαράκια αφρού, ογκώδη αντικείμενα όπως ζεστά μπουφάν, καλύμματα κρεβατιού, υπνόσακους, παπλώματα.

Πώς να επιλέξετε ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο
Πώς να επιλέξετε ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο
Πώς να επιλέξετε ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο
Πώς να επιλέξετε ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο Πώς να επιλέξετε ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο Πώς να επιλέξετε ένα πλυντήριο-στεγνωτήριοHome | Articles

July 16, 2024 12:01:51 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting