Παρουσίαση του ψυγείου side-by-side

Αν επιλέξετε το κύρος, τότε να ξέρετε ότι είναι αρκετά ακριβό. Στην Αμερική δημιουργήθηκαν ψυγεία side-by-side. Σκοπός αυτών των ψυγείων ήταν να καλύψουν τις ανάγκες των μεσαίων οικογενειών στην Αμερική, που εκτός από ενήλικες έχουν και δύο παιδιά. Αυτό το ψυγείο είναι μια ιδανική επιλογή για μια ιδιωτική κατοικία ή μια εξοχική κατοικία. Μπορεί να φιλοξενήσει ελεύθερα όλες τις προμήθειες τροφίμων, οι οποίες αναπληρώνονται μία φορά την εβδομάδα. Κάθε προϊόν έχει τη δική του κλιματική ζώνη, στην οποία θα διατηρήσει όλες τις θρεπτικές ιδιότητες και, το σημαντικό, μια ελκυστική εμφάνιση. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά κουτιά για διαφορετικά προϊόντα. Σε περίπτωση που μια οικογένεια κάνει ψώνια παντοπωλείου σχεδόν καθημερινά, τότε δεν χρειάζεται να αγοράσετε ένα τέτοιο ψυγείο. Εάν δεν υπάρχει παντοπωλείο κοντά, τότε είναι καλύτερο να αγοράσετε έναν τέτοιο οικιακό βοηθό.
Τα μεγάλα ψυγεία, ο όγκος των οποίων φτάνει τα 800 λίτρα, μπορούν να έχουν τρεις τύπους διάταξης:
1. Στήριγμα στο επάνω μέρος. Αυτός ο τύπος περιλαμβάνει τη θέση του καταψύκτη στο πάνω μέρος του ψυγείου.
2. Κάτω βάση. Αυτός ο τύπος διάταξης προϋποθέτει ότι ο καταψύκτης θα βρίσκεται στο κάτω μέρος του ψυγείου. Αυτός ο τύπος είναι ο πιο δημοφιλής σήμερα
3. Δίπλα δίπλα. Σε αυτή την περίπτωση, οι θάλαμοι χωρίζονται κάθετα. Ταυτόχρονα, ο όγκος κάθε διαμερίσματος έχει αυξηθεί. «Αμερικανικού τύπου» ονομάζεται συνήθως αυτός ο συγκεκριμένος τύπος ψυγείου. Η σύγχρονη έκδοση του Side-by-side παρέχει μεγάλο ωφέλιμο όγκο. Όλες οι σύγχρονες συσκευές σέρβις πρέπει να περιλαμβάνονται σε αυτό το ψυγείο. Αυτό φυσικά είναι η ψύξη του πόσιμου νερού, καθώς και η δημιουργία πάγου και κομματιών πάγου. Παρέχεται επίσης καθαρισμός του εισερχόμενου νερού. Μπορεί να ενεργοποιηθεί ένας θάλαμος στον οποίο παρατηρείται μηδενική θερμοκρασία, καθώς και ένα μίνι μπαρ.
Οι διαστάσεις των side-by-side ψυγείων μπορούν να έχουν τους εξής δείκτες: το πλάτος είναι 80-120 cm, το βάθος είναι 69-76, το ύψος του ψυγείου είναι 170-190 cm. Υπάρχουν όμως και ευρωπαϊκά πρότυπα που απαιτούν απελευθέρωση ενός μοντέλου του οποίου το βάθος είναι 60 εκ. Για να φέρετε ένα τέτοιο ψυγείο σε ένα διαμέρισμα πόλης, είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε την μπροστινή πόρτα. Εάν σχεδιάζεται να ενσωματώσετε αυτόν τον βοηθό, τότε είναι καλύτερο να εξετάσετε την επιλογή με βάθος 60 εκ. Ο χρήσιμος όγκος σας επιτρέπει να τοποθετήσετε σε ένα τέτοιο ψυγείο όχι μόνο έναν εβδομαδιαίο όγκο φαγητού, αλλά και έναν μηνιαίο.

Παρουσίαση του ψυγείου side-by-side
Παρουσίαση του ψυγείου side-by-side
Παρουσίαση του ψυγείου side-by-side
Παρουσίαση του ψυγείου side-by-side Παρουσίαση του ψυγείου side-by-side Παρουσίαση του ψυγείου side-by-sideHome | Articles

May 20, 2024 21:58:19 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting