Φτιάξ'το μόνος σου φορητό ψυγείο είναι εύκολο!

Με την έλευση της ζεστής εποχής, υπάρχει ανάγκη για ένα τέτοιο προϊόν όπως ένα ψυγείο αυτοκινήτου. Τα αγαθά είναι απαραίτητα, ειδικά σε συνθήκες απομάκρυνσης από τον πολιτισμό, κατά τη διάρκεια της υπαίθριας αναψυχής, εάν υπάρχει μεγάλο ταξίδι με αυτοκίνητο και ποτέ δεν ξέρεις ότι μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές καταστάσεις. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το πράγμα σε ένα κατάστημα, αλλά είναι ακριβό, αλλά μια χειροποίητη τσάντα ψυγείου θα σας επιτρέψει όχι μόνο να νιώσετε σαν κύριος, αλλά και να εξοικονομήσετε χρήματα για άλλες ανάγκες.
Ένα γεγονός στην αγορά των smartphone ήταν η κυκλοφορία του LG Nexus 4. Δημιουργήθηκε από δύο παγκοσμίου φήμης εταιρείες Google και LG, προκάλεσε μεγάλο πραγματικό ενδιαφέρον. Αποδείχθηκε ότι αυτό το smartphone μπορεί να ανταγωνιστεί οποιονδήποτε εκπρόσωπο μιας παρόμοιας ομάδας προϊόντων.
Η αρχή λειτουργίας αυτού του είδους είναι η ίδια με αυτή ενός θερμός. Για να δημιουργήσετε ένα αυτόματο ψυγείο με τα χέρια σας, θα χρειαστείτε μια συνηθισμένη τσάντα αγορών, οι διαστάσεις της οποίας μπορεί να είναι οποιεσδήποτε, όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες σας. Πρέπει επίσης να αγοράσετε αλουμινόχαρτο αφρό πολυαιθυλενίου (άλλες παραλλαγές του ονόματος είναι teploizol, polyizol, isolon), κολλητική ταινία διπλής όψης και συνηθισμένη, ψαλίδι. Όσον αφορά τον θερμομονωτικό - μπορείτε να τον αγοράσετε σε ένα κατάστημα υλικού, είναι καλύτερα αν το φύλλο είναι και στις δύο πλευρές, όσο πιο παχύ είναι το υλικό, τόσο καλύτερες θα είναι οι θερμομονωτικές του ιδιότητες, πράγμα που σημαίνει ότι τα προϊόντα σας θα παραμείνουν κρύα περισσότερο.
Στάδιο πρώτο. Απαιτείται να κόψετε έναν θερμομονωτικό ώστε να ταιριάζει στο μέγεθος της τσάντας. Θα πρέπει να πάρετε ένα κουτί, το οποίο αργότερα θα το τοποθετήσετε στην τσάντα σας. Σημειώστε ότι θα χρειαστείτε και καπάκι. Για να δώσετε στο isolon το επιθυμητό σχήμα, χρησιμοποιήστε ταινία διπλής όψης, θα πρέπει να κολληθεί γύρω από την περίμετρο του προκύπτοντος πυθμένα του δοχείου. Στη συνέχεια, συνδέστε τα πλευρικά τοιχώματα σε αυτό το στοιχείο και το θερμικό δοχείο είναι έτοιμο, μένει μόνο να επεξεργαστείτε τις ραφές με κολλητική ταινία, κατά προτίμηση αλουμίνιο, αλλά μπορείτε να το κάνετε χωρίς αυτό. Τώρα τοποθετήστε το δοχείο στην τσάντα - αυτό είναι το τελικό στάδιο, η τσάντα ψυγείου αυτοκινήτου είναι έτοιμη. Φυσικά, εάν δεν βάλετε συσσωρευτές κρύου σε αυτό, δεν θα λειτουργήσει· μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάγος από την κατάψυξη.
Συσσωρευτές κρύου
Είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθούν πλαστικά μπουκάλια, αλλά έχουν ένα σημαντικό μειονέκτημα - καταλαμβάνουν πολύ χώρο και η κρύα επιστροφή είναι μικρή. Είναι πολύ πιο αποτελεσματικό να χρησιμοποιείτε πλαστικές σακούλες με φερμουάρ, αφού είναι μικρότερες και αναδίδουν περισσότερο κρύο. Επιλέξτε τον αριθμό των τσαντών Zip Lock με βάση το μέγεθος της τσάντας σας. Οι παγοκύστες πρέπει να κατανέμονται ομοιόμορφα μέσα στη σακούλα του παντοπωλείου.
Η πρακτική της χρήσης απέδειξε ότι μόνο μετά από μισή μέρα ο πάγος άρχισε να λιώνει. Για να διατηρήσετε τη θερμοκρασία στη σακούλα όσο το δυνατόν πιο κρύα, θα πρέπει να την ανοίγετε λιγότερο συχνά.

Φτιάξ'το μόνος σου φορητό ψυγείο είναι εύκολο!
Φτιάξ'το μόνος σου φορητό ψυγείο είναι εύκολο!
Φτιάξ'το μόνος σου φορητό ψυγείο είναι εύκολο!
Φτιάξ'το μόνος σου φορητό ψυγείο είναι εύκολο! Φτιάξ'το μόνος σου φορητό ψυγείο είναι εύκολο! Φτιάξ'το μόνος σου φορητό ψυγείο είναι εύκολο!Home | Articles

June 16, 2024 09:56:07 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting