Πώς να επιλέξετε ένα πλυντήριο ρούχων;

Η γκάμα των σύγχρονων οικιακών συσκευών είναι τόσο μεγάλη που όταν έρχεστε στο κατάστημα, είναι δύσκολο να καταλάβετε πώς να επιλέξετε ένα πλυντήριο ρούχων ώστε να διαρκεί πολύ, να είναι φθηνό, ώστε να μην χρειάζεται να το επισκευάζετε κάθε δύο μήνες. Κάθετα και μετωπικά, στενά και φαρδιά, με συμβατικό μηχανικό έλεγχο ή ηλεκτρονικό;
Όλα τα πλυντήρια ρούχων χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: οριζόντια και κάθετα. Τα πλεονεκτήματα των κατακόρυφων μηχανημάτων είναι, κατά κανόνα, στενότερα, καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο, δεν απαιτείται χώρος μπροστά από τη συσκευή για τη φόρτωση ρούχων, η μέση χωρητικότητα τέτοιων μηχανών είναι έως και 5 κιλά στεγνών αντικειμένων. Οι οριζόντιες συσκευές έχουν μεγάλη χωρητικότητα σε σύγκριση με τις κάθετες, γεγονός που σας επιτρέπει να ξεκινήσετε το πλύσιμο πολύ λιγότερο συχνά, επιπλέον, αυτές οι συσκευές μπορούν να κατασκευαστούν κάτω από τον πάγκο, πολλοί άνθρωποι εγκαθιστούν τέτοιες μηχανές στην κουζίνα εάν εγκατασταθούν ακρυλικές μπανιέρες στο μπάνιο.
Ενσωματωμένο στεγνωτήριο - αρχή λειτουργίας
Μερικοί πελάτες προσελκύονται από το πλυντήριο-στεγνωτήριο. Η αρχή της ξήρανσης είναι πολύ απλή - υπάρχει ένα πρόσθετο στοιχείο θέρμανσης που θερμαίνει τον αέρα. Υπάρχουν δύο μέθοδοι για το στέγνωμα των ρούχων σε μηχανήματα: η πρώτη ξεκινά το χρονόμετρο για ορισμένο χρόνο, μετά σβήνει και μπορείτε να σηκώσετε τα στεγνωμένα ρούχα. Αυτή η μέθοδος είναι κακή επειδή τα ρούχα μπορεί να είναι είτε υποστεγνά είτε υπερβολικά στεγνά. Προηγουμένως, όλα τα μοντέλα με δυνατότητα στεγνώματος ήταν με οριζόντια φόρτωση, τώρα ένα στενό πλυντήριο ρούχων με στεγνωτήριο εμφανίζεται όλο και πιο συχνά.
Σε πιο προηγμένα πλυντήρια, υπάρχει μια συσκευή που αναλύει την περιεκτικότητα σε υγρασία των αντικειμένων στη δεξαμενή, όταν επιτευχθεί ένας ορισμένος βαθμός ξηρότητας, η διαδικασία σταματά. «Έξυπνο» πλύσιμο. Ένα στεγνωτήριο έχει τα μειονεκτήματά του, μπορεί να στεγνώσει μόνο τα μισά βρεγμένα ρούχα. Δηλαδή, εάν το μέγιστο φορτίο του πλυντηρίου είναι 5 κιλά, τότε μπορεί να στεγνώσει σε αυτό όχι περισσότερο από 2,5 κιλά τη φορά, γεγονός που παρουσιάζει ορισμένες ενοχλήσεις, αφού μετά το πλύσιμο είναι απαραίτητο να τραβήξετε τα μισά αντικείμενα και στεγνώστε το πλυμένο σε δύο βήματα.
Είναι καλή ή κακή η παρουσία στεγνωτηρίου για ένα πλυντήριο ρούχων;
Υπάρχει ένα στερεότυπο ότι ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο δεν είναι τόσο αξιόπιστο όσο ένα κανονικό. Είναι έτσι? Για να μάθουν την αλήθεια, οι ειδικοί στράφηκαν σε μια σειρά από υπηρεσίες οικιακών συσκευών, όπου οι πλοίαρχοι εξήγησαν τον κύριο λόγο της βλάβης των πλυντηρίων ρούχων με στεγνωτήρια. Όπως αποδείχθηκε, οι οικιακές συσκευές χάλασαν, κυρίως λόγω υπερφόρτωσης, αφού οι περισσότεροι ιδιοκτήτες είτε ξέχασαν είτε τεμπέλησαν να βγάλουν τα μισά βρεγμένα πράγματα μετά το πλύσιμο. Τα πλυντήρια ρούχων, που λειτουργούσαν σε λειτουργία στεγνώματος, ήταν υπερφορτωμένα, γεγονός που προκάλεσε την αστοχία τους. Εάν χρησιμοποιείτε τον εξοπλισμό σύμφωνα με τις συστάσεις των κατασκευαστών, δεν θα προκύψουν τέτοια προβλήματα.

Πώς να επιλέξετε ένα πλυντήριο ρούχων;
Πώς να επιλέξετε ένα πλυντήριο ρούχων;
Πώς να επιλέξετε ένα πλυντήριο ρούχων;
Πώς να επιλέξετε ένα πλυντήριο ρούχων; Πώς να επιλέξετε ένα πλυντήριο ρούχων; Πώς να επιλέξετε ένα πλυντήριο ρούχων;Home | Articles

May 26, 2024 11:03:21 +0300 GMT
0.060 sec.

Free Web Hosting