Πώς να επιλέξετε τα σωστά χρωματιστά ψυγεία για την κουζίνα

Η τρέχουσα καταναλωτική ποιότητα του ψυγείου, μαζί με την ευκολία χρήσης, τα τεχνικά και οικονομικά χαρακτηριστικά, είναι το χρώμα και ο σχεδιασμός του. Προηγουμένως, ο σχεδιασμός του ψυγείου καθοριζόταν από το σχήμα της λαβής και το εμπορικό σήμα του κατασκευαστή με το ίδιο λευκό χρώμα. Σήμερα, παρουσιάζονται τα πιο διαφορετικά μοντέλα από άποψη σχεδίου και χρώματος για διαφορετικά στυλ εξοπλισμού κουζίνας και για κάθε γούστο.
Το πιο κοινό χρώμα ψυγείου μεταξύ των μοντέλων που πωλούνται είναι το λευκό σε διάφορες αποχρώσεις. Ο κύριος λόγος για αυτό ήταν η υγιεινή και η βέλτιστη συμβατότητα με διάφορους εσωτερικούς χώρους κουζίνας. Οι ζεστοί τόνοι του λευκού έχουν συνήθως μια κιτρινωπή απόχρωση ποικίλης έντασης, οι κρύοι τόνοι είναι μπλε.
Ο κατασκευαστής προσφέρει σήμερα μια μεγάλη ποικιλία από ψυγεία με λευκά σχέδια. Τα μοντέλα ψυγείων LG με μαρμάρινο σχέδιο, ανάγλυφο ξύλο, δέρμα, ύφασμα είναι δημοφιλή. Τα μοντέλα κερδίζουν δημοτικότητα, η επίστρωση των οποίων σας επιτρέπει να γράφετε και να σχεδιάζετε πάνω τους με ειδικούς χρωματιστούς μαρκαδόρους. Οι επιγραφές αφαιρούνται με στεγνό πανί, χωρίς να αφήνουν ίχνη.
Για τους κατασκευαστές ψυγείων, το λευκό χρώμα του μοντέλου είναι το πιο δύσκολο στην κατασκευή. Σε αντίθεση με τα αντίστοιχα χρώματα, τα παραμικρά ελαττώματα στην επιφάνεια του προϊόντος είναι σαφώς ορατά εδώ. Ο χρωματισμός σε λευκό χρώμα διαφόρων αποχρώσεων μπορεί να γίνει σε μία γραμμή του εξοπλισμού βαφής. Η μετάβαση από χρωματιστό σμάλτο σε λευκό με μία μόνο γραμμή βαφής θα απαιτήσει διεξοδικό ξέπλυμα των σωληνώσεων και όλου του εξοπλισμού βαφής, γεγονός που θα αυξήσει σημαντικά το κόστος παραγωγής.
Το μερίδιο των πωλήσεων λευκών ψυγείων μεταξύ άλλων μοντέλων κυριαρχεί, αλλά μεταξύ ορισμένων ομάδων αγοραστών, η ζήτηση για έγχρωμα ψυγεία κερδίζει δυναμική. Παρά τις τεχνικές δυνατότητες της βιομηχανίας να παράγει μοντέλα οποιουδήποτε χρώματος, ο κύριος περιοριστικός παράγοντας εκτός από το κόστος παραγωγής εξακολουθεί να είναι η περιορισμένη ζήτηση για έγχρωμα μοντέλα από ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών.
Στη ρωσική αγορά, μόνο μία εταιρεία πρόσφερε έως και 12 χρώματα ψυγείων. Οι ξένοι συνάδελφοι προσφέρουν, κατά κανόνα, έως και 5 τύπους χρωμάτων, προσαρμόζοντας το εύρος ανάλογα με τις αλλαγές στη ζήτηση. Οι περισσότερες εταιρείες τηρούν τη μαζική παραγωγή μόνο λευκών ψυγείων.
Τα πρώτα εγχώρια μοντέλα κατασκευάστηκαν σε μικρές παρτίδες, χρησιμοποιήθηκαν σμάλτα αυτοκινήτων για το χρωματισμό τους. Πολύ συχνά, η επιλογή του χρώματος του ψυγείου από τον αγοραστή καθόριζε το χρώμα του αυτοκινήτου του. Κόκκινα, κίτρινα, καφέ, πράσινα μοντέλα ήταν χαρακτηριστικά για τη δεκαετία του '90. Μέχρι σήμερα, η μόδα έχει εγκατασταθεί σε πιο απαλές παστέλ αποχρώσεις του γκρι, του ασημί, του μπεζ και του χρυσού.
Οι κουζίνες διαφορετικών στυλ προτείνουν διαφορετικά χρώματα του ψυγείου. Έτσι για μια κουζίνα μοντέρνου στυλ, προτιμάται το κόκκινο, το μπλε, το σκούρο γκρι. Ζητούνται τα μεταλλικά βαμμένα ψυγεία, τα χρώματα από ανοξείδωτο ατσάλι και αλουμίνιο. Γνωστά ψυγεία χαμαιλέοντα που αλλάζουν χρώμα ανάλογα με τον φωτισμό και τη θέση της πηγής φωτός.

Πώς να επιλέξετε τα σωστά χρωματιστά ψυγεία για την κουζίνα
Πώς να επιλέξετε τα σωστά χρωματιστά ψυγεία για την κουζίνα
Πώς να επιλέξετε τα σωστά χρωματιστά ψυγεία για την κουζίνα
Πώς να επιλέξετε τα σωστά χρωματιστά ψυγεία για την κουζίνα Πώς να επιλέξετε τα σωστά χρωματιστά ψυγεία για την κουζίνα Πώς να επιλέξετε τα σωστά χρωματιστά ψυγεία για την κουζίναHome | Articles

April 22, 2024 22:42:58 +0300 GMT
0.009 sec.

Free Web Hosting