Τ2 ψηφιακή επίγεια τηλεόραση στην Ουκρανία. Επιλογή τηλεόρασης

Πολλοί από εσάς, χάρη σε μια μεγάλης κλίμακας εκστρατεία ενημέρωσης και διαφήμισης στα μέσα ενημέρωσης, γνωρίζετε ότι στην Ουκρανία από το 2011, η ανάπτυξη ενός επίγειου ψηφιακού τηλεοπτικού δικτύου στο πρότυπο μετάδοσης DVB-T2 έχει αρχίσει και συνεχίζεται ενεργά. Το αναλογικό σήμα εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο για λήψη, αλλά σιγά σιγά γίνεται παρελθόν και θα είναι επίσημα εντελώς απενεργοποιημένο μέχρι το 2015. Στην πραγματικότητα, η "ψηφιοποίηση" του αέρα πραγματοποιείται πολύ πιο γρήγορα - τα περισσότερα εθνικά εγχώρια τηλεοπτικά κανάλια μεταδίδουν ήδη τα προγράμματά τους σε "ψηφιακή", και μερικά είναι επίσης διαθέσιμα σε μορφή HD. Το βασικό πρόβλημα της ραγδαίας μετάβασης της χώρας μας στην ψηφιακή τηλεοπτική μετάδοση είναι η έλλειψη ραδιοφώνων για λήψη ψηφιακού σήματος στην πλειονότητα των συνδρομητών.
Η τηλεόραση ανήκει σε ανθεκτικές οικιακές συσκευές, επομένως, όταν σχεδιάζετε την αγορά μιας σύγχρονης τηλεόρασης σήμερα, είναι πολύ λογικό να προσέχετε τον εξοπλισμό της, τις δυνατότητες επικοινωνίας και τη δυνατότητα λήψης τηλεοπτικού σήματος σε διάφορες μορφές (ενσωματωμένος δέκτης) με αποθεματικό «για το μέλλον».
Ευτυχώς για εμάς, οι κατασκευαστές τηλεοράσεων ακολουθούν τις αλλαγές της αγοράς και ήδη προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα μοντέλων με ενσωματωμένους δέκτες DVB-T2. Πρώτα απ 'όλα, αυτό ισχύει για τις δημοφιλείς τηλεοράσεις μας Samsung, LG και άλλες μάρκες. Όταν επιλέγετε τηλεόραση, μπορείτε να δείτε την αντίστοιχη σήμανση σε πολλά νέα μοντέλα της σειράς μοντέλων 2012, υποδεικνύοντας τη δυνατότητα λήψης σήματος DVB-T2 ή να ελέγξετε τα χαρακτηριστικά του αγαπημένου σας μοντέλου τηλεόρασης με ενσωματωμένο δέκτη DVB-T2 από οι διευθυντές μας.
Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις των πελατών μας είναι τα παράπονα σχετικά με την αδυναμία λήψης ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος απευθείας μέσω του ενσωματωμένου δέκτη.
Η απάντηση είναι απλή: ο μονοπωλιακός χειριστής επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής μετάδοσης, η εταιρεία Zeonbud, κωδικοποιεί το τηλεοπτικό σήμα, επομένως για να παρακολουθήσετε τηλεοπτικά προγράμματα θα χρειαστείτε πρόσθετο εξοπλισμό - είτε αποκωδικοποιητή αποκωδικοποιητή DVB-T2 είτε DVB-T2 Μονάδα CAM, και όχι οποιαδήποτε, αλλά έχει σχεδιαστεί ειδικά για λήψη του σήματος δικτύου Zeonbud.
Αυτή η δυνατότητα εμφανίζεται σε δέκτες που εισάγονται επίσημα και πιστοποιούνται στην Ουκρανία με τη βοήθεια ενός ειδικού μικροπρογράμματος, το οποίο «αναβοσβήνει» σε δέκτες και μονάδες στο εργοστάσιο. Ένα τέτοιο μονοπώλιο έχει επίσης πλεονεκτήματα - την απουσία παραποίησης και την ευκολία σύνδεσης.
Ο πρώτος τρόπος λήψης σήματος - χρησιμοποιώντας έναν αποκωδικοποιητή δέκτη - είναι πιο παραδοσιακός, αλλά ταυτόχρονα πιο ακριβός, άβολος και δυσκίνητος. Ο δέκτης παίρνει ξεχωριστή θέση, απαιτεί ξεχωριστή πρίζα, συνδέεται με την τηλεόραση με καλώδια, "δένεται" στην περίπτωσή μας με έναν συγκεκριμένο χειριστή και, τέλος, μπορείτε να τον ελέγξετε με ξεχωριστό τηλεχειριστήριο εκτός από το τηλεχειριστήριο .
Η CAM (Μονάδα πρόσβασης υπό όρους, μονάδα υπό όρους πρόσβασης) είναι μια ηλεκτρονική κάρτα πρόσβασης που είναι εγκατεστημένη στην υποδοχή CI (Κοινή Διασύνδεση) της τηλεόρασης και σας επιτρέπει επίσης να λαμβάνετε ένα κωδικοποιημένο σήμα χειριστή.
Ωστόσο, δεν καταλαμβάνει ξεχωριστή θέση, δεν απαιτεί καλώδια και πρίζες και μπορείτε να ελέγξετε όλες τις λειτουργίες από ένα τηλεχειριστήριο. Επιπλέον, εάν είναι επιθυμητό, μια μονάδα άλλου χειριστή δορυφορικής ή επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης μπορεί εύκολα να εισαχθεί στην υποδοχή.
Οι περισσότερες σύγχρονες τηλεοράσεις LCD και LED και τα πάνελ πλάσματος είναι εξοπλισμένα με υποδοχές CI.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σήμερα στην Ουκρανία υπάρχει έλλειψη μονάδων CAM από τη Zeonbud, ωστόσο, λόγω της διαθεσιμότητας αναλογικού σήματος, σας συμβουλεύουμε να περιμένετε λίγο και να μην βιαστείτε να αγοράσετε αποκωδικοποιητή, δεδομένων των πλεονεκτημάτων της ενότητας. Σήμερα, η περιοχή κάλυψης του επίγειου ψηφιακού τηλεοπτικού δικτύου καλύπτει περίπου το 95% της επικράτειας της χώρας μας και προσφέρει στους θεατές 28 δωρεάν τηλεοπτικά κανάλια, ο κατάλογος των οποίων υπόσχεται να επεκταθεί στα 32 σύντομα.

Τ2 ψηφιακή επίγεια τηλεόραση στην Ουκρανία. Επιλογή τηλεόρασης
Τ2 ψηφιακή επίγεια τηλεόραση στην Ουκρανία. Επιλογή τηλεόρασης
Τ2 ψηφιακή επίγεια τηλεόραση στην Ουκρανία. Επιλογή τηλεόρασης
Τ2 ψηφιακή επίγεια τηλεόραση στην Ουκρανία. Επιλογή τηλεόρασης Τ2 ψηφιακή επίγεια τηλεόραση στην Ουκρανία. Επιλογή τηλεόρασης Τ2 ψηφιακή επίγεια τηλεόραση στην Ουκρανία. Επιλογή τηλεόρασηςHome | Articles

May 24, 2024 04:01:56 +0300 GMT
0.009 sec.

Free Web Hosting