Μικρά ψυγεία για μικρούς χώρους

Αυτό το άρθρο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες μικρών κουζινών και σε όσους παραλαμβάνουν ένα μικρό ψυγείο. Αυτό το θέμα είναι σχετικό για πολλούς από εμάς, καθώς οι διαστάσεις των περισσότερων τυπικών κουζινών αφήνουν πολλά να είναι επιθυμητά.
Εάν εμβαθύνετε στο θέμα των ψυγείων για κουζίνες μικρού μεγέθους με περισσότερες λεπτομέρειες, τότε θα πρέπει να σταματήσετε την προσοχή σας στα στενά ψυγεία, τα οποία ταυτόχρονα παραμένουν αρκετά ευρύχωρα και υψηλής ποιότητας. Και εκτός αυτού, είναι σχετικά φθηνό. Υπάρχουν ψυγεία πλάτους μόνο 48 cm! Τέτοια μοντέλα είναι πιο κατάλληλα για μικρές οικογένειες. Ο όγκος του θαλάμου σε ένα τέτοιο ψυγείο είναι από 102 έως 185 λίτρα. Τις περισσότερες φορές στα σύγχρονα ψυγεία, το σύστημα απόψυξης είναι αυτόματο (σύστημα σταγόνων). Τα ράφια από ενισχυμένο γυαλί είναι συνήθως ρυθμιζόμενα καθ' ύψος. Δεν είναι κακό αν τα ράφια προστατεύονται από πλαστική μπορντούρα, η οποία θα σας προστατεύει από τυχαία χυμένο υγρό. Στο κάτω μέρος, υπάρχει πιο συχνά ένα δοχείο για φρούτα και λαχανικά. Στις πόρτες τέτοιων ψυγείων, τα ράφια-μπαλκόνια θα πρέπει να ρυθμίζονται καθ' ύψος. Οι πόρτες μπορούν να είναι αναστρέψιμες (έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν την κατεύθυνση ανοίγματος). Η τυπική διατηρούμενη θερμοκρασία είναι 0-12?С, η οποία ρυθμίζεται από θερμοστάτη (ηλεκτρομηχανικά). Επιπλέον, τα ψυγεία μικρού μεγέθους είναι επίσης εξοπλισμένα με δίσκο αυγών και θήκη για μπουκάλια. Ο καταψύκτης σε τέτοια ψυγεία είναι μικρός (25 λίτρα), ίσως 48 λίτρα σε ορισμένα μοντέλα. Δυνατότητα κατάψυξης έως 3 κιλά την ημέρα. Το σύστημα απόψυξης είναι χειροκίνητο, η ελάχιστη θερμοκρασία που διατηρείται είναι -12-18?С. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος η θερμοκρασία θα παραμείνει για άλλες 15 ώρες. Τα ψυγεία μικρού μεγέθους είναι συνήθως μονοσυμπιεστή.
Στην αγορά οικιακών ψυγείων μικρού μεγέθους διακρίνονται τα πλήρως λειτουργικά (με καταψύκτη) και χωρίς αυτό. μονό και διπλό θάλαμο. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό είναι η αντιβακτηριδιακή επίστρωση των τοίχων.
Εάν η κουζίνα σας δεν είναι τόσο μικρή και μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ένα ψυγείο με πλάτος 54 cm, τότε η επιλογή σας γίνεται ευρύτερη.
Τα μικρά ψυγεία είναι ένα πολύ μεγάλο εύρημα για μικρές κουζίνες.

Μικρά ψυγεία για μικρούς χώρους
Μικρά ψυγεία για μικρούς χώρους
Μικρά ψυγεία για μικρούς χώρους
Μικρά ψυγεία για μικρούς χώρους Μικρά ψυγεία για μικρούς χώρους Μικρά ψυγεία για μικρούς χώρουςHome | Articles

May 24, 2024 03:21:42 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting