Παρά δίπλα και το φινίρισμα του

Αν λάβουμε υπόψη τα ψυγεία side-by-side, τότε τα ίδια φαίνονται αρκετά πρωτότυπα. Συμβολίζουν την πολυτέλεια και την ευημερία στο σπίτι. Αλλά προς το παρόν, ένα τέτοιο ψυγείο μπορεί να διακοσμηθεί σύμφωνα με το γούστο των ιδιοκτητών του σπιτιού. Ως διακόσμηση, μπορείτε να επιλέξετε διακοσμητικά πάνελ. Το ψυγείο θα ενσωματωθεί στην θέση των επίπλων. Και τυχόν διακοσμητικά πάνελ είναι προσαρτημένα στην πόρτα του ψυγείου. Το μέγεθος του πάνελ και το μέγεθος της πόρτας στο ψυγείο είναι το ίδιο. Επίσης για τέτοια ψυγεία χρησιμοποιούνται ειδικοί συγκρατητές. Το πιο δημοφιλές υλικό χρησιμοποιείται σήμερα ως φινίρισμα του ψυγείου - ανοξείδωτος χάλυβας. Αυτό το γεγονός μπορεί να εξηγηθεί από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά του: είναι ανθεκτικό και υγιεινό, η εμφάνιση του υλικού κατά τη διάρκεια πολλών ετών λειτουργίας φαίνεται εξίσου εξαιρετική, οι οικιακές συσκευές από "ανοξείδωτο ατσάλι" υποστηρίζουν το στυλ υψηλής τεχνολογίας και θα δώσουν δωμάτιο μια τελειωμένη εμφάνιση. Εάν χρησιμοποιείται υψηλής ποιότητας ανοξείδωτος χάλυβας για το φινίρισμα, τότε μπορεί να κοστίσει πολύ περισσότερο από το ίδιο το ψυγείο. Αλλά αυτό το πρώτης τάξεως υλικό έχει ένα μειονέκτημα. Αν του βάλετε μια αρκετά βαθιά γρατσουνιά, τότε δεν θα το ξεφορτωθείτε τόσο εύκολα.
Ο κύριος τρόπος για να τελειώσετε το ψυγείο περιλαμβάνει διακόσμηση και επένδυση. Τα ακόλουθα είδη υλικών μπορούν να λειτουργήσουν ως πάνελ για διακόσμηση: ένας σκουρόχρωμος καθρέφτης που έχει χρωματιστή απόχρωση, φιμέ γυαλί, φυσικό ξύλο, δέρμα, γούνα και αλουμίνιο. Κατά τη διάρκεια της διακόσμησης του ψυγείου, δεν μπορεί να αλλάξει μόνο το εξωτερικό μέρος του ψυγείου. Οι χώροι κατάψυξης και ψυγείου μπορούν να τοποθετηθούν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Ο τρόπος ανοίγματος των θυρών μπορεί να είναι ατομικός.
Η πόρτα του ψυγείου μπορεί να είναι από φιμέ γυαλί. Τα τοιχώματα στο εσωτερικό του ψυγείου μπορούν να έχουν τυπικό λευκό χρώμα ή να είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα. Μετά από αυτό, μπορείτε να επιλέξετε με ασφάλεια τα πλαίσια που προορίζονται για τα πάνελ. Μπορούν να είναι μαύρα, λευκά ή από ανοξείδωτο χάλυβα. Αλλά όλα αυτά τα πρόσθετα αυξάνουν το βασικό κόστος του ψυγείου side-by-side. Όλα τα επιπλέον φινιρίσματα που δίνουν στο ψυγείο μια εντελώς νέα εμφάνιση προσθέτουν στην αξία του κατά ένα ποσό που μπορεί να κυμαίνεται από $600 έως $1.200. Η τελική τιμή θα εξαρτηθεί μόνο από τα υλικά στα οποία θα σταματήσει ο μελλοντικός ιδιοκτήτης αυτού του αριστουργήματος.

Παρά δίπλα και το φινίρισμα του
Παρά δίπλα και το φινίρισμα του
Παρά δίπλα και το φινίρισμα του
Παρά δίπλα και το φινίρισμα του Παρά δίπλα και το φινίρισμα του Παρά δίπλα και το φινίρισμα τουHome | Articles

February 26, 2024 13:24:45 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting