Οι ηλεκτρικές σκούπες πλυσίματος είναι απαραίτητοι βοηθοί στη καθαριότητα του σπιτιού

Νομίζουμε ότι δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για τη σημασία της καθαριότητας στο σπίτι. Όσο πιο καθαρά είναι τα δάπεδα και τα χαλιά στο σπίτι σας, τόσο πιο προσεγμένο και όμορφο φαίνεται ολόκληρο το σπίτι. Μια ηλεκτρική σκούπα είναι ένας απαραίτητος βοηθός στο πιο σημαντικό θέμα της διατήρησης της τάξης, αλλά όχι πάντα τα τυπικά μοντέλα που υπάρχουν σχεδόν σε κάθε σπίτι μπορούν να δικαιολογήσουν όλες τις ελπίδες που τους έχουν τεθεί. Πολύ καλύτερος και καλύτερος καθαρισμός του δαπέδου μπορεί να γίνει με μια ηλεκτρική σκούπα πλυσίματος, η οποία όχι μόνο ρουφάει τη σκόνη, αλλά μπορεί να αφαιρέσει μάλλον πολύπλοκους και ύπουλους λεκέδες από επενδύσεις δαπέδου, ακόμη και χαλιά. Ωστόσο, δεν γνωρίζουν όλοι πώς και με ποιες αρχές είναι απαραίτητο να επιλέξετε μια τέτοια ηλεκτρική σκούπα. Ως εκ τούτου, έχουμε συλλέξει μια σειρά από χρήσιμες και πολύτιμες συμβουλές σε ένα άρθρο.
1. Τροφοδοσία: Όπως συμβαίνει με πολλές συσκευές, η ισχύς είναι ένας από τους κύριους δείκτες της λειτουργικότητας της συσκευής. Για μια ηλεκτρική σκούπα, η τιμή ισχύος καθορίζει την ποιότητα του καθαρισμού, όσο υψηλότερη είναι η τιμή, τόσο καλύτερη είναι. Ωστόσο, υπάρχει μια απόχρωση που πρέπει να γνωρίζετε. Διακρίνετε την ισχύ αναρρόφησης και την καταναλωμένη ισχύ, αλλά για εμάς είναι σημαντικός ο ρυθμός αναρρόφησης (φθάνει έως και τα 1000 watt). Ο περισσότερο ή λιγότερο καλός καθαρισμός θα παρέχει ισχύ 400 watt. Επίσης, να θυμάστε ότι οι πρόσθετες λειτουργίες απαιτούν λίγη ισχύ. Διακρίνω επίσης μεταξύ ονομαστικής και μέγιστης ισχύος. Το μέγιστο διαρκεί μόνο τα πρώτα δευτερόλεπτα λειτουργίας και, στη συνέχεια, η συσκευή λειτουργεί σε ονομαστική λειτουργία.
2. Ανάλογα με τον προγραμματισμένο χώρο καθαρισμού, επιλέξτε τον κατάλληλο όγκο της δεξαμενής όπου χύνεται νερό. Η μέση κατανάλωση νερού για ένα διαμέρισμα 3 δωματίων είναι περίπου 5 λίτρα.
3. Ένα άλλο σημαντικό σημείο είναι η ποιότητα και οι τύποι των εγκατεστημένων φίλτρων. Οι ηλεκτρικές σκούπες πλύσης χρησιμοποιούν συχνά φίλτρα νερού. Αλλά είναι καλύτερα εάν, εκτός από αυτό, παρέχεται μια πρόσθετη συσκευή λεπτού φίλτρου.
4. Η τιμή θα καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό από τη διαμόρφωση, δηλαδή τον αριθμό των βασικών και πρόσθετων ακροφυσίων.
5. Μην ξεχάσετε να κοιτάξετε το μήκος του καλωδίου που είναι συνδεδεμένο στην πρίζα. Θα πρέπει να είναι αρκετά μακρύ - τουλάχιστον 7 μέτρα. Ελέγξτε επίσης την αξιοπιστία των τροχών.
6. Δεν είναι κακό αν οι κατασκευαστές παρέχουν προστασία από την υπερθέρμανση.
Η επιλογή αυτής της συσκευής συνεπάγεται πολλές μικρές λεπτομέρειες που δεν πρέπει να ξεχνάτε όταν πηγαίνετε στο κατάστημα.
Πώς να επιλέξετε μια ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα;
Οι ηλεκτρικές σκούπες χωρίς σακούλα είναι οι απλούστερες συσκευές στη γκάμα τους, καθώς δεν χρειάζεται να αδειάζετε το δοχείο σκόνης μετά από κάθε χρήση ή να αλλάζετε σακούλες. Η θήκη μπορεί να καθαριστεί όταν είναι εντελώς γεμάτη. Η ιδιαιτερότητα τέτοιων ποικιλιών συλλεκτών σκόνης απαιτεί υψηλή ισχύ, επομένως η ισχύς πρέπει να είναι η κύρια παράμετρος κατά την επιλογή ενός μοντέλου. Εξίσου σημαντικό ρόλο έχει βέβαια και ο όγκος του θαλάμου σκόνης. Άλλοι παράγοντες είναι επίσης σημαντικοί, αλλά θα είναι πιο επιλεγμένοι για τη διευκόλυνσή σας, αλλά δεν θα επηρεάσουν τόσο την ποιότητα του καθαρισμού.
Πώς λειτουργεί μια ηλεκτρική σκούπα;
1. Ίσως αυτή η ερώτηση να μην ενδιαφέρει πολλούς, αλλά η γνώση των βασικών στοιχείων της λειτουργίας της συσκευής σας επιτρέπει να προσεγγίσετε σωστά την επιλογή ενός προϊόντος, διασφαλίζει την κατάλληλη λειτουργία του αντικειμένου και τη φροντίδα του. Κατ 'αρχήν, η λειτουργία μιας ηλεκτρικής σκούπας μπορεί να αναπαρασταθεί ως το ακόλουθο σχήμα:
2. Η συσκευή ρουφάει αέρα με σκόνη, βρωμιά και άλλα μικρά σωματίδια.
3. Περαιτέρω, αυτό το μείγμα εισέρχεται στον συλλέκτη σκόνης, σε μια ειδική δεξαμενή ή σε ένα φίλτρο νερού, όπου παραμένει το κύριο μέρος της σκόνης.
4. Το επόμενο στάδιο του «ταξιδιού» του αέρα με τη σκόνη είναι το φίλτρο μπροστά από τον κινητήρα.
5. Πρέπει να υπάρχει ένα λεπτό σύστημα καθαρισμού στην έξοδο της συσκευής, το οποίο είναι υπεύθυνο για τον καθαρισμό του αέρα.

Οι ηλεκτρικές σκούπες πλυσίματος είναι απαραίτητοι βοηθοί στη καθαριότητα του σπιτιού
Οι ηλεκτρικές σκούπες πλυσίματος είναι απαραίτητοι βοηθοί στη καθαριότητα του σπιτιού
Οι ηλεκτρικές σκούπες πλυσίματος είναι απαραίτητοι βοηθοί στη καθαριότητα του σπιτιού
Οι ηλεκτρικές σκούπες πλυσίματος είναι απαραίτητοι βοηθοί στη καθαριότητα του σπιτιού Οι ηλεκτρικές σκούπες πλυσίματος είναι απαραίτητοι βοηθοί στη καθαριότητα του σπιτιού Οι ηλεκτρικές σκούπες πλυσίματος είναι απαραίτητοι βοηθοί στη καθαριότητα του σπιτιούHome | Articles

April 22, 2024 22:27:36 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting