Τυπικές επιλογές ψυγείου

Τα ψυγεία side-by-side έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν από όλους τους άλλους τύπους ψυγείων. Για παράδειγμα, η οργάνωση του κρύου σε αυτό το ψυγείο γίνεται σταδιακά. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές κλιματικές ζώνες στο ψυγείο. Κάθε κλιματική ζώνη έχει τον δικό της έλεγχο. Το ψυγείο διαθέτει θάλαμο μηδενικής θερμοκρασίας, θάλαμο κατάψυξης, «ζώνη φρεσκάδας», θάλαμο όπου πρέπει να αποθηκεύονται τα ποτά, καθώς και χώρο όπου η υγρασία μπορεί να αλλάξει προς τη σωστή κατεύθυνση. Στη «ζώνη φρεσκάδας» μπορείτε να διατηρήσετε τη θερμοκρασία από 0 έως + 1 βαθμούς. Σε αυτόν τον θάλαμο πρέπει να αποθηκεύονται τα ευπαθή προϊόντα. Μπορεί να είναι κρέας, ψάρι. Σε αυτόν τον απομονωμένο θάλαμο, τα τρόφιμα πλένονται από τον αέρα που προέρχεται από τον θάλαμο κατάψυξης. Αυτός ο θάλαμος είναι σφραγισμένος. Εξαιτίας αυτού, η περιεκτικότητα σε υγρασία των προϊόντων παραμένει αμετάβλητη.
Το διαμέρισμα όπου μπορείτε να αλλάξετε την ένδειξη υγρασίας έχει σχεδιαστεί για να αποθηκεύετε βότανα, λαχανικά και φρούτα. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις στον πίνακα ελέγχου. Η υψηλή υγρασία δεν θα αφήσει τα χόρτα να μαραθούν. Εάν χρησιμοποιείτε ρεύμα ξηρού αέρα, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ασφάλεια των φρούτων. Οι πόρτες ψυγείου side-by-side έχουν σχεδιαστεί για να αποθηκεύουν μια ποικιλία ποτών. Η θερμοκρασία αυτού του θαλάμου μπορεί να είναι χαμηλότερη από αυτή ολόκληρου του θαλάμου ψυγείου.
Στην κατάψυξη, η θερμοκρασία αντιστοιχεί στους -18 βαθμούς. Η τεχνολογία No Frost χρησιμοποιείται ως υποχρεωτικό σύστημα αυτού του τμήματος. Αυτό το σύστημα προβλέπει τη λειτουργία ενός ανεμιστήρα. Κατανέμει ομοιόμορφα τις ροές αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις σε όλο τον καταψύκτη. Ως αποτέλεσμα, η υγρασία δεν συμπυκνώνεται, αλλά απομακρύνεται προς τα έξω. Αν δεν σχηματιστεί παγετός στο ψυγείο, τότε δεν χρειάζεται να πλένεται και να τίθεται συχνά σε τάξη. Σχεδόν όλα τα αμερικανικά ψυγεία διαθέτουν σύστημα No Frost.
Πολυάριθμες προσθήκες είναι απαραίτητες στα νέα ψυγεία. Για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας την Custom cool κάμερα. Προορίζεται για απόψυξη προϊόντων. Κατά τη διάρκεια της απόψυξης, ένα κρύο ρεύμα θα εξαπλωθεί σε όλο το διαμέρισμα του ψυγείου. Ταυτόχρονα μειώνεται η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Επίσης, αυτό το σύστημα μπορεί να ψύχει τα ποτά στην επιθυμητή θερμοκρασία, ενώ δεν τα καταψύχει. Η χρήση μιας γεννήτριας πάγου στο ψυγείο σας επιτρέπει να λαμβάνετε κρύο νερό, καθώς και πάγο και κομματάκια πάγου ανά πάσα στιγμή, καθώς το σύστημα συσσωρεύει συνεχώς μια συγκεκριμένη ποσότητα αυτού του προϊόντος.

Τυπικές επιλογές ψυγείου
Τυπικές επιλογές ψυγείου
Τυπικές επιλογές ψυγείου
Τυπικές επιλογές ψυγείου Τυπικές επιλογές ψυγείου Τυπικές επιλογές ψυγείουHome | Articles

June 23, 2024 00:49:45 +0300 GMT
0.010 sec.

Free Web Hosting