Τι πλεονεκτήματα έχει το αυτόματο πλυντήριο Vyatka

Το αυτόματο πλυντήριο Vyatka τροφοδοτείται από δίκτυα παροχής κρύου και ζεστού νερού, είναι σχεδιασμένο για αυτόματο πλύσιμο, για ξέβγαλμα και στύψιμο όλων των προϊόντων από διάφορους τύπους υφασμάτων. Το πλυντήριο έχει μπροστινή φόρτωση των πλυμένων λευκών ειδών. Προβλέπεται η παραγωγή τριών τροποποιήσεων μηχανών VYATKA-AUTOMAT:
• με 12 προγράμματα εργασίας: 6 για χοντρά υφάσματα και 6 για λεπτά υφάσματα.
• με 14 προγράμματα εργασίας: 7 για χοντρά υφάσματα και 7 για ελαφριά.
• με 16 εργοστασιακά προγράμματα: 8 για χοντρά υφάσματα και 8 για λεπτά και βαμβακερά υφάσματα.
Το αυτόματο πλυντήριο Vyatka παρέχει άμεση επιλογή του τρόπου πλύσης με ένα σετ του απαραίτητου προγράμματος χρησιμοποιώντας συνθετικά απορρυπαντικά (αυτόματες σκόνες LOTOS, ERA για αυτόματα πλυντήρια κ.λπ.).
Τα προγράμματα ρυθμίζονται από το κουμπί ελέγχου και τα ειδικά κουμπιά που βρίσκονται στο μπροστινό μέρος του μηχανήματος. Το Vyatka προστατεύεται από την υπερχείλιση του συλλεγόμενου νερού. Το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με υδραυλικό φίλτρο, το οποίο εξασφαλίζει την καθυστέρηση μεγάλων ξένων σωμάτων. Η σύνδεση του καλύμματος αυτού του φίλτρου με το σώμα της μηχανής είναι ερμητικά σφραγισμένη και αντέχει σε τεράστια πίεση 9,4 kPa.
Ο σχεδιασμός του μηχανήματος έχει πλήρη αποστράγγιση του υγρού από τη δεξαμενή στυρενίου: το επιτρεπόμενο υπολειπόμενο νερό στο υδραυλικό σύστημα είναι περίπου 500 ml.
Όλες οι διαδικασίες πλυσίματος, ξεβγάλματος, στυψίματος προϊόντων και ρύθμισης προγραμμάτων και θερμοκρασίας των διαλυμάτων πλύσης πραγματοποιούνται πλήρως αυτόματα. Η τοποθέτηση ρούχων και απορρυπαντικών, η ρύθμιση του προγράμματος, η ενεργοποίηση του μηχανήματος και η αφαίρεση καθαρών ρούχων μετά το πλύσιμο γίνονται μόνο χειροκίνητα.
Το σώμα της μηχανής είναι κατασκευασμένο από λαμαρίνα χάλυβα υψηλής ποιότητας και αποτελείται από σφραγισμένα εξαρτήματα, που συνδέονται μεταξύ τους με συγκόλληση με λέιζερ. Το πάνω μέρος της θήκης κλείνει με καπάκι, το οποίο στερεώνεται με βίδες. Το σώμα της μηχανής είναι βαμμένο λευκό. Στο εσωτερικό της θήκης υπάρχει μια δεξαμενή με ηλεκτροκινητήρα κίνησης τυμπάνου. Η δεξαμενή αναρτάται σε δύο μεγάλα κυλινδρικά ελατήρια, είναι στερεωμένα στα στοπ του κύριου σώματος ρουλεμάν. Η θέρμανση και ο έλεγχος θερμοκρασίας του διαλύματος πλύσης πραγματοποιείται με χρήση ηλεκτρικής θερμάστρας και αισθητήρων θερμοκρασίας-ρελέ.

Τι πλεονεκτήματα έχει το αυτόματο πλυντήριο Vyatka
Τι πλεονεκτήματα έχει το αυτόματο πλυντήριο Vyatka
Τι πλεονεκτήματα έχει το αυτόματο πλυντήριο Vyatka
Τι πλεονεκτήματα έχει το αυτόματο πλυντήριο Vyatka Τι πλεονεκτήματα έχει το αυτόματο πλυντήριο Vyatka Τι πλεονεκτήματα έχει το αυτόματο πλυντήριο VyatkaHome | Articles

June 15, 2024 05:22:19 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting