Σύγχρονα πλυντήρια φυσαλίδων για άνετο πλύσιμο

Τα πλυντήρια ρούχων με φυσαλίδες είναι ένας σχετικά νέος τύπος «μηχανικού πλυντηρίου» που μόλις τώρα γίνεται δημοφιλής. Η αρχή λειτουργίας τέτοιων μηχανών βασίζεται στην ικανότητα των φυσαλίδων αέρα να δημιουργούν το αποτέλεσμα του βρασμού ακόμη και σε κρύο νερό.
Το κύριο πλεονέκτημα της μηχανής φυσαλίδων είναι η υψηλή απόδοση. Ένα συνηθισμένο τύμπανο "πλυντήριο" καταναλώνει 10 φορές περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια από ένα με φυσαλίδες αέρα! Το μηχάνημα καταναλώνει οικονομικά όχι μόνο ηλεκτρική ενέργεια, αλλά και σκόνη. Αυτό διευκολύνεται από την υψηλή δραστηριότητα των φυσαλίδων αέρα, η οποία επιτρέπει στη σκόνη πλυσίματος να διαλύεται γρήγορα στο νερό.
Είναι επίσης σημαντικό να τηρείτε τη μονάδα για το πλύσιμο των ρούχων. Η μηχανή φυσαλίδων παρέχει τη μισή συρρίκνωση του υφάσματος και επτά φορές λιγότερη ζημιά από το καλύτερο στεγνό καθάρισμα. Αυτό το αποτέλεσμα οφείλεται στο γεγονός ότι οι φυσαλίδες αέρα μειώνουν την τριβή του λινού στα τοιχώματα της μπανιέρας.
Επιπλέον, τα πλυντήρια ρούχων με φυσαλίδες εξοικονομούν σημαντικά τον χρόνο του χρήστη - η πιο «μακροχρόνια» πλύση σε αυτά δεν διαρκεί περισσότερο από μία ώρα.
Το κύριο στοιχείο ενός τέτοιου πλυντηρίου είναι η γεννήτρια φυσαλίδων, η οποία είναι ένα ακροφύσιο που παρέχει μια κατευθυνόμενη ροή φυσαλίδων αέρα. Εκτός από αυτό, το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με έναν παλμικό παράγοντα, ο οποίος δημιουργεί αναταράξεις στη δεξαμενή, επιτρέποντάς σας να απαλλαγείτε καλύτερα από τους ρύπους.
Τα πλυντήρια ρούχων με φυσαλίδες είναι αρκετά ευρύχωρα - ορισμένα μοντέλα μπορούν να φορτώσουν έως και 10 κιλά ρούχων.
Για να βελτιωθεί η ποιότητα του πλυσίματος, τα μηχανήματα είναι εξοπλισμένα με λαβή για χνούδια, ίνες και λαχνές.
Η δεξαμενή του πλυντηρίου φυσαλίδων έχει επίστρωση τιτανίου, η οποία εξαλείφει εντελώς την πιθανότητα σκουριάς. Μια ειδική κεραμική επίστρωση δρα ως αντιστατικός παράγοντας, μαλακώνει το λινό και εξαλείφει τα παθογόνα βακτήρια.
Όπως οι παραδοσιακές «μεγάλες αδερφές» τους, τα πλυντήρια ρούχων με φυσαλίδες είναι εξοπλισμένα με διανομείς προσθέτων, καθώς και ηλεκτρονικές ζυγαριές και έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν τρόπο πλύσης ανάλογα με τον τύπο του υφάσματος. Διατίθενται μοντέλα με κορυφαία και μπροστινή φόρτωση.

Σύγχρονα πλυντήρια φυσαλίδων για άνετο πλύσιμο
Σύγχρονα πλυντήρια φυσαλίδων για άνετο πλύσιμο
Σύγχρονα πλυντήρια φυσαλίδων για άνετο πλύσιμο
Σύγχρονα πλυντήρια φυσαλίδων για άνετο πλύσιμο Σύγχρονα πλυντήρια φυσαλίδων για άνετο πλύσιμο Σύγχρονα πλυντήρια φυσαλίδων για άνετο πλύσιμοHome | Articles

June 21, 2024 23:42:19 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting