Ενεργοποιητής πλυντηρίων ρούχων στο νοικοκυριό μιας νοικοκυράς

Για διάφορους λόγους, τα πλυντήρια ρούχων τύπου ενεργοποιητή κερδίζουν όλο και περισσότερο τον Ρώσο καταναλωτή. Ας δούμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των πλυντηρίων ρούχων με ενεργοποιητές, και επίσης ας προσπαθήσουμε να μάθουμε τους λόγους για την αναβίωση της δημοτικότητας αυτού του τύπου πλυντηρίου.
Λίγα λόγια για τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των πλυντηρίων ρούχων.
Μια μηχανή τύπου ενεργοποιητή είναι ένα δοχείο, μια σιδερένια ή πλαστική δεξαμενή στον τοίχο ή στο κάτω μέρος της οποίας είναι εγκατεστημένος ένας ενεργοποιητής (ένας δίσκος με διαμήκη διατεταγμένες λεπίδες), που είναι το κύριο στοιχείο εργασίας. Η φόρτωση λευκών ειδών σε μηχανήματα ενεργοποιητή πραγματοποιείται μέσω του άνω καλύμματος ανοίγματος (κάθετη φόρτωση λευκών ειδών). Περαιτέρω, ο ενεργοποιητής περιστρέφεται, θέτει σε κίνηση ένα διάλυμα νερού και σκόνης πλυσίματος, το οποίο διαλύει και ξεπλένει τα σωματίδια που μολύνουν το ύφασμα.
Τώρα ας δούμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα χρησιμοποιώντας παραδείγματα σύγκρισης με πλυντήρια ρούχων τύπου τυμπάνου.
Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα των πλυντηρίων ρούχων με ενεργοποιητή είναι η ενεργειακή απόδοση. Η κατανάλωση ενέργειας είναι μικρή λόγω του γεγονότος ότι η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας είναι απαραίτητη μόνο για την περιστροφή του ενεργοποιητή (σε πιο προηγμένα μοντέλα για την προσωρινή λειτουργία του στοιχείου θέρμανσης), όταν στις μηχανές τυμπάνου η διαδικασία πλύσης πραγματοποιείται με αντιστροφή της περιστροφή ολόκληρου του τυμπάνου, συνοδευόμενη από τη λειτουργία των θερμαντικών στοιχείων.
Η οικονομία του νερού, χωρίς αμφιβολία, είναι στα καλύτερά της σε μηχανές τύπου ενεργοποιητή. Όλοι θυμούνται πόσες φορές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πλύσης το τύμπανο "αυτόματο μηχάνημα" αλλάζει το νερό; Στο μηχάνημα ενεργοποιητή, όλα είναι διαφορετικά, είναι ακόμη δυνατό να πλυθεί «πρώτα λευκό, μετά έγχρωμο» και όλα στο ίδιο νερό.
Ανεπιτήδευτο, εξοικονόμηση σκόνης πλυσίματος. Οι μηχανές τυμπάνων απαιτούν ειδικές σκόνες και υγρά για να έχουν καλή απόδοση. Οι μηχανές τύπου ενεργοποιητή λειτουργούν με οποιοδήποτε απορρυπαντικό, συμπεριλαμβανομένης της σκόνης πλυσίματος χεριών.
Ένα άλλο σημαντικό επιχείρημα είναι η δυνατότητα χρήσης αυτού του τύπου μηχανημάτων οπουδήποτε, στη χώρα, στο γκαράζ, σε περιοχές όπου δεν υπάρχει τρεχούμενο νερό. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια πρίζα 220 volt, κάτι που είναι αδύνατο να πούμε για τον πλησιέστερο ανταγωνιστή, ο οποίος απαιτεί υδραυλικές εγκαταστάσεις και σύνδεση με το αποχετευτικό σύστημα.
Ας προσθέσουμε αντοχή σε όλα (λόγω της απλότητας των χαρακτηριστικών σχεδιασμού), τη δυνατότητα ελέγχου της διαδικασίας πλύσης (μπορείτε να το απενεργοποιήσετε ανά πάσα στιγμή) και, φυσικά, χαμηλότερη τιμή.
Παρεμπιπτόντως, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, οι κάτοικοι της Αμερικής και των ασιατικών χωρών προτιμούν να χρησιμοποιούν πλυντήρια ενεργοποιητή στην καθημερινή ζωή. Γιατί νομίζεις?…
Χάρη στην ανάπτυξη σύγχρονων τεχνολογιών, οι αγορές μπορούν να γίνουν χωρίς να φύγετε από το σπίτι. Μπορείτε εύκολα να βρείτε οποιοδήποτε προϊόν σας ενδιαφέρει στο ηλεκτρονικό κατάστημα οικιακών συσκευών. Απλώς πρέπει να συνδεθείτε στο διαδίκτυο, να περιηγηθείτε στον κατάλογο, να κάνετε μια παραγγελία και να περιμένετε να παραδοθεί απευθείας στα χέρια σας.

Ενεργοποιητής πλυντηρίων ρούχων στο νοικοκυριό μιας νοικοκυράς
Ενεργοποιητής πλυντηρίων ρούχων στο νοικοκυριό μιας νοικοκυράς
Ενεργοποιητής πλυντηρίων ρούχων στο νοικοκυριό μιας νοικοκυράς
Ενεργοποιητής πλυντηρίων ρούχων στο νοικοκυριό μιας νοικοκυράς Ενεργοποιητής πλυντηρίων ρούχων στο νοικοκυριό μιας νοικοκυράς Ενεργοποιητής πλυντηρίων ρούχων στο νοικοκυριό μιας νοικοκυράςHome | Articles

May 22, 2024 20:28:33 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting