Τι υπάρχει μέσα στον καταψύκτη;

Οι καταψύκτες διαθέτουν ηλεκτρονικό ή μηχανικό έλεγχο. Το πρώτο προτιμάται γιατί το ηλεκτρονικό χειριστήριο έχει μεγαλύτερη λειτουργικότητα και, λόγω της απουσίας κινούμενων μερών, μεγαλύτερη αντοχή.
Ο καταψύκτης μπορεί να έχει διαμερίσματα/ράφια και συρτάρια. Εάν υπάρχουν πολλά προϊόντα στην κατάψυξη, είναι πιο βολικό να προμηθευτείτε αυτά που βρίσκονται μακριά από τα συρτάρια. Τα κουτιά είναι τελείως κλειστά και με πηχάκια: πιστεύεται ότι τα πηχάκια έχουν καλύτερη κυκλοφορία αέρα, αλλά μικρά προϊόντα (ζυμαρικά, μούρα κ.λπ.) μπορούν να πέσουν από τις τρύπες της σχάρας, κάτι που δεν συμβαίνει με κλειστά κουτιά. Είναι καλύτερα όταν τουλάχιστον ένα από τα συρτάρια είναι αρκετά ψηλά ώστε να χωράει «μη τυποποιημένα» προϊόντα υψηλής ποιότητας (κέικ παγωτού κ.λπ.)
Υπάρχουν σημάδια / ημερολόγια στους θαλάμους κατάψυξης, ορίζοντας τα οποία, μπορείτε να σημειώσετε πού βρίσκονται όλα και τον χρόνο κατάψυξης.
Στην κατάψυξη, είναι χρήσιμο να έχετε ένα δίσκο κατάψυξης. Μπορεί να φιλοξενήσει δίσκους πάγου ή συσσωρευτές κρύου. Επιπλέον, ο δίσκος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατάψυξη των μούρων, στη συνέχεια ρίξτε τα σε μια σακούλα και αποθήκευση. Αυτό είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από το να παγώσετε τα μούρα ακριβώς στη σακούλα.

Τι υπάρχει μέσα στον καταψύκτη;
Τι υπάρχει μέσα στον καταψύκτη;
Τι υπάρχει μέσα στον καταψύκτη;
Τι υπάρχει μέσα στον καταψύκτη; Τι υπάρχει μέσα στον καταψύκτη; Τι υπάρχει μέσα στον καταψύκτη;Home | Articles

April 20, 2024 12:57:07 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting