Μαζί με ψυγείο

Ένα από τα βασικά κριτήρια επιλογής ψυγείου είναι τα εσωτερικά του αξεσουάρ. Κάθε εταιρεία κάνει ετησίως εσωτερικές προσαρμογές στα αξεσουάρ για να προσελκύσει πελάτες. Αν και δεν υπάρχουν συγκεκριμένες αλλαγές στη μονάδα ψύξης. Κάθε BHP έχει ράφια. Τα ράφια μπορεί να απουσιάζουν μόνο σε μπαούλα ή φορητά ψυγεία. Αν κοιτάξετε πίσω, τα πρώτα κιόλας ψυγεία, εκτός από ράφια, δεν ήταν πλέον εξοπλισμένα με τίποτα. Ο σχεδιασμός, καθώς και το υλικό από το οποίο κατασκευάζεται το ράφι, θα είναι καθοριστικά κατά τη διάρκεια ζωής. Επηρεάζουν επίσης την πολυπλοκότητα κατά τον καθαρισμό του ψυγείου. Και η αισθητική αντίληψη εξαρτάται από την ποιοτική τους απόδοση. Τον περασμένο αιώνα, τα ράφια είχαν μια δικτυωτή όψη. Ταυτόχρονα, κατασκευάστηκαν με επίστρωση ψευδαργύρου. Ορισμένα μοντέλα ψυγείων χρησιμοποιούν παρόμοια ράφια αυτήν τη στιγμή. Αλλά οι πραγματικοί κατασκευαστές χρησιμοποιούν μια πιο ανθεκτική επίστρωση για ράφια. Το διάσημο μοντέλο μπορεί να διαφέρει στη χρήση της επιχρωμίωσης.
Ισχύουν επίσης ράφια από ανοξείδωτο χάλυβα. Αρχικά, η θέση των ραφιών δεν μπορούσε να αλλάξει. Ήταν σταθερά στερεωμένο. Για να χωρέσω ένα μεγάλο αντικείμενο, έπρεπε να βγάλω το ράφι από το ψυγείο. Κατόπιν αυτού, τα ράφια άρχισαν να ρυθμίζονται. Ο χρήσιμος όγκος του θαλάμου άρχισε να χρησιμοποιείται με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Επί του παρόντος, υπάρχουν ράφια που διπλώνουν, καθώς και τηλεσκοπικά ράφια. Τα μοντέρνα ράφια είναι κατασκευασμένα από διαφανές πλαστικό με μπορντούρα και στις τέσσερις πλευρές για την αποφυγή διαρροών.
Τα πρώτα ψυγεία ήταν εξοπλισμένα με ένα πλαϊνό ράφι για την αποθήκευση των μπουκαλιών. Σήμερα υπάρχουν ειδικά ψυγεία με κλίση, τα οποία χρησιμοποιούνται ειδικά για την αποθήκευση κρασιών. Τα ντουλάπια κρασιού έχουν ξύλινα ράφια.
Για την αποθήκευση λαχανικών και φρούτων, κάθε ψυγείο έχει ειδικά καθορισμένα συρτάρια. Αρχικά, υπήρχε μόνο ένα κουτί. Βρισκόταν από κάτω. Τα χωρίσματα άρχισαν να χρησιμοποιούνται για την απομόνωση της αποθήκευσης λαχανικών και φρούτων. Στη συνέχεια αποφασίστηκε να δημιουργηθούν δύο ξεχωριστά κουτιά. Το υλικό ήταν αρχικά λευκό πλαστικό, αλλά τώρα είναι διαφανές και μπορεί να έχει οποιοδήποτε χρώμα.

Μαζί με ψυγείο
Μαζί με ψυγείο
Μαζί με ψυγείο
Μαζί με ψυγείο Μαζί με ψυγείο Μαζί με ψυγείοHome | Articles

June 13, 2024 17:42:30 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting