Κλίμα και ανέσεις ψυγείου

Οποιοδήποτε ψυγείο έχει τους δικούς του δείκτες στους οποίους λειτουργεί κανονικά. Για παράδειγμα, θα μπορούσε να είναι η θερμοκρασία περιβάλλοντος. Αυτές οι παράμετροι περιλαμβάνονται στις καθοριστικές παραμέτρους κατά τον προσδιορισμό της κλάσης κλίματος κάθε ψυγείου. Υπάρχουν διάφοροι τύποι κλάσεων κλίματος:
1. Κατηγορία Ν (κανονική). Υποθέτει θερμοκρασία περιβάλλοντος +16 - +32 μοίρες.
2. Κατηγορία SN (υποφυσιολογική). Εδώ η θερμοκρασία κυμαίνεται από +10 έως +32 βαθμούς.
3. Κατηγορία ST (υποτροπική). Η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι από +18 έως +38 βαθμούς.
4. Τάξη Τ (τροπικά). Η θερμοκρασία μπορεί να είναι από +18 έως +43.
Η αγορά μας έχει ως επί το πλείστον ψυγεία που ανήκουν στην κατηγορία «κανονικού» και «υποκανονικού» (N ή SN). Αλλά λόγω του γεγονότος ότι η καλοκαιρινή περίοδος είναι αρκετά ζεστή και έχει θερμοκρασία πολύ υψηλότερη από +32 μοίρες, οι κατασκευαστές άρχισαν να σκέφτονται τα ψυγεία πολλαπλών κατηγοριών. Επί του παρόντος, παράγονται ψυγεία της κατηγορίας N-ST ή SN-ST. Ως αποτέλεσμα, τα όρια θερμοκρασίας του ψυγείου έχουν διευρυμένη τιμή.
Η επιλογή ενός ψυγείου πρέπει απαραίτητα να συνοδεύεται από μελέτη της κλάσης του κλίματος. Όλες οι εσωτερικές συνθήκες λειτουργίας αυτού του ψυγείου πρέπει να ταιριάζουν ακριβώς με τις επιδόσεις του. Επίσης, κάθε ψυγείο είναι εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες ανέσεις για άνετη χρήση. Για παράδειγμα, κάθε ψυγείο έχει ράφια που είναι κατασκευασμένα από πλαστικό. Αλλά μπορεί να υπάρχουν μεταλλικά ή γυάλινα ράφια. Τα πιο βολικά ράφια είναι γυάλινα. Είναι κατασκευασμένα από σκληρυμένο γυαλί. Μαζί με την απίστευτη αντοχή τους, καθαρίζονται εύκολα και έχουν τέλεια επίπεδη επιφάνεια. Επιπλέον, κάθε ράφι έχει κλειδαριές που δεν επιτρέπουν στο ράφι να πέσει έξω κατά την αφαίρεση του προϊόντος.
Κάθε ψυγείο έχει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών ραφιών. Το ύψος των ραφιών εξαρτάται εξ ολοκλήρου από την επιθυμία του ιδιοκτήτη. Με τη βοήθεια ενός ή δύο λαμπτήρων φωτίζεται το ψυγείο. Ο φωτισμός πρέπει να βρίσκεται στο μπροστινό άκρο προς το εσωτερικό. Για μια βολική διάταξη των φιαλών προσφέρονται βραχίονες. Ορισμένα ψυγεία μπορεί να έχουν επιπλέον φωτισμό. Τις περισσότερες φορές αυτή η πόρτα. Μια μπάρα σπιτιού μπορεί να ενσωματωθεί στην πόρτα του θαλάμου του ψυγείου. Ενδέχεται να υπάρχουν ακόμη και εγκαταστάσεις για παροχή κρύου νερού και πάγου. Για να γίνει αυτό, συνδέονται ειδικά με την παροχή νερού.

Κλίμα και ανέσεις ψυγείου
Κλίμα και ανέσεις ψυγείου
Κλίμα και ανέσεις ψυγείου
Κλίμα και ανέσεις ψυγείου Κλίμα και ανέσεις ψυγείου Κλίμα και ανέσεις ψυγείουHome | Articles

July 15, 2024 12:28:53 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting