Αγοράστε τηλεοράσεις LED τελευταίας γενιάς Philips

Γιατί η ίδια ταινία φαίνεται τόσο διαφορετική στον κινηματογράφο και στην οθόνη της τηλεόρασης; Αποδεικνύεται ότι το όλο θέμα είναι στις αναλογίες της οθόνης στην τηλεόραση με μια τέτοια αναλογία 4:3, και η ταινία προβάλλεται στην οθόνη με αναλογία 16:9, γι' αυτό όταν οι ταινίες μεγάλου μεγέθους είναι εμφανίζεται στην τηλεόραση, μια μαύρη γραμμή παραμένει πάνω και κάτω. Οι πρώτες προσπάθειες δημιουργίας τηλεοράσεων ευρείας οθόνης απέτυχαν λόγω των ατελειών του καθοδικού σωλήνα και μόνο με την ανάπτυξη της τεχνολογίας Led έγινε πραγματικότητα το όνειρο των κινηματογραφόφιλων.
Πολλές εταιρείες έχουν ξεκινήσει πειράματα σε αυτόν τον τομέα. Η εμφάνιση φθηνών μητρών led κατέστησε δυνατή τη δημιουργία ευρειών οθονών, αλλά τώρα η μορφή τηλεοπτικού σήματος δεν ταιριάζει και μαύρες ρίγες εμφανίστηκαν στα πλάγια. Οι τηλεοράσεις LED της Philips έχουν γίνει μια πραγματική ανακάλυψη σε αυτόν τον τομέα. Οι μηχανικοί της Philips πρότειναν τη χρήση μιας μορφής με σταθερό ύψος εικόνας και τώρα οι ρίγες έχουν εξαφανιστεί από τις οθόνες κατά την παρακολούθηση ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών.
Κατά την προβολή οποιουδήποτε περιεχομένου στην οθόνη της τηλεόρασης LED της Philips, δεν υπάρχει αίσθηση ανωμαλίας, η εικόνα είναι αναλογικά φωτεινή και έχει αντίθεση. Όταν παρακολουθείτε τηλεόραση, η εικόνα δεν τεντώνεται και όταν παρακολουθείτε ταινίες, δεν αποκόπτεται κάθετα. Όλα φαίνονται εξαιρετικά φυσικά, η εικόνα είναι καθαρή και λεπτομερής.
Οι σχεδιαστές της εταιρείας προχώρησαν ακόμη παραπέρα και πλέον ενσωματώνουν σε μέταλλο και πλαστικό το μοντέρνο φορμά 21:9 που χρησιμοποιείται στους κινηματογράφους. Αυτή είναι η δεύτερη γενιά τηλεοράσεων led της Philips και μέχρι στιγμής καμία εταιρεία δεν έχει κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο στην αγορά. Όλες οι πιο επαναστατικές εξελίξεις χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία αυτού του θαύματος της μηχανικής. Για παράδειγμα, ο οπίσθιος φωτισμός LED της οθόνης, ο οποίος αλλάζει ανάλογα με την εμφανιζόμενη εικόνα και τις συνθήκες φωτισμού στο δωμάτιο, και η χρήση επεξεργαστή με συχνότητα κοντά σε υπολογιστή, σας επιτρέπει να βλέπετε τρισδιάστατες εικόνες ενώ είναι πλήρως διατηρώντας την ποιότητά τους.
Οι τηλεοράσεις LED Philips συνδυάζουν την αυστηρότητα του σχεδιασμού και την καινοτομία των τεχνικών λύσεων που χρησιμοποιούνται σε αυτές και μπορούν να δώσουν χαρά στους αληθινούς λάτρεις του κινηματογράφου.

Αγοράστε τηλεοράσεις LED τελευταίας γενιάς Philips
Αγοράστε τηλεοράσεις LED τελευταίας γενιάς Philips
Αγοράστε τηλεοράσεις LED τελευταίας γενιάς Philips
Αγοράστε τηλεοράσεις LED τελευταίας γενιάς Philips Αγοράστε τηλεοράσεις LED τελευταίας γενιάς Philips Αγοράστε τηλεοράσεις LED τελευταίας γενιάς PhilipsHome | Articles

July 15, 2024 11:32:13 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting