Χαρακτηριστικά καταψύκτη

Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά των καταψυκτών μπορούν να συγκριθούν με αυτά των ψυγείων. Αυτά περιλαμβάνουν τον ωφέλιμο όγκο του καταψύκτη, την κλάση κλίματος, την ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνει ο εξοπλισμός. Υπάρχουν όμως ορισμένοι δείκτες που είναι μοναδικοί στους καταψύκτες. Χωρίς σύστημα παγετού. Κάθε ψυγείο Western είναι εξοπλισμένο με αυτό το σύστημα. Εάν λάβουμε υπόψη τη ρωσική αγορά, τότε μπορείτε να συναντήσετε μόνο μία εταιρεία που τη χρησιμοποιεί. Αυτό είναι το Stinol. Αλλά ακόμη και οι πιο ζηλωτές αντίπαλοι αυτού του συστήματος συμφωνούν ότι είναι πολλές φορές πιο βολικό και αποτελεσματικό. Εάν τα προϊόντα αποθηκευτούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε δεν θα είναι κατεψυγμένο κομμάτι. Αλλά το σύστημα "No frost" έχει επίσης μια αρνητική πλευρά.
Η χρήση του συμβάλλει στην ταχύτερη εξάτμιση της υγρασίας από την επιφάνεια των προϊόντων. Ως αποτέλεσμα, το κατεψυγμένο προϊόν στεγνώνει πολύ πιο γρήγορα σε ένα τέτοιο ψυγείο. Έτσι, εάν υπάρχει καταψύκτης με αυτό το σύστημα στο σπίτι, τότε είναι καλύτερο να αποθηκεύετε όλα τα προϊόντα σε συσκευασμένη μορφή. Ένα ψυγείο εξοπλισμένο με No frost δεν χρειάζεται να αποψυχθεί. Αλλά για λόγους υγιεινής , συνιστάται να αερίζετε και να το πλένετε μία φορά το χρόνο. Τα κλασικά ψυγεία πρέπει να σβήνουν μια φορά το γκολ, πρέπει να ανοίξει η οπή αποστράγγισης. Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε ένα δοχείο όπου θα συγχωνευθεί το λιωμένο νερό.
Οι καταψύκτες έχουν επίσης μια λειτουργία γρήγορης κατάψυξης που είναι μοναδική για αυτούς. Η χρήση αυτής της μεθόδου σάς επιτρέπει να καταψύχετε προϊόντα πολύ γρήγορα. Ταυτόχρονα, όλες οι διαθέσιμες βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά θα διατηρηθούν σε αυτό. Ένα σημαντικό γεγονός είναι ότι κατά τη διαδικασία της γρήγορης κατάψυξης, δεν μπορούν να σχηματιστούν παγοκρύσταλλοι στα προϊόντα. Ως αποτέλεσμα, το κέλυφος των κυτταρικών ιστών δεν θα σκιστεί. Αυτό το φαινόμενο μπορεί να παρατηρηθεί σε εκείνα τα προϊόντα που καταψύχονται σταδιακά.
Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία γρήγορης κατάψυξης, είναι απαραίτητο να ενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία εκ των προτέρων, πέντε ώρες πριν από τη στιγμή που θα τοποθετηθούν εκεί τα προϊόντα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση. Μετά την προετοιμασία, μπορείτε να απλώσετε όλα τα απαραίτητα προϊόντα για κατάψυξη. Θα παγώσουν αμέσως και δεν θα μπορούν να ζεστάνουν τα κοντινά προϊόντα με τη θερμότητά τους. Μετά από μια μέρα, η κάμερα μπορεί να μεταβεί στη λειτουργία "αποθήκευσης".

Χαρακτηριστικά καταψύκτη
Χαρακτηριστικά καταψύκτη
Χαρακτηριστικά καταψύκτη
Χαρακτηριστικά καταψύκτη Χαρακτηριστικά καταψύκτη Χαρακτηριστικά καταψύκτηHome | Articles

May 20, 2024 01:58:54 +0300 GMT
0.009 sec.

Free Web Hosting