Πώς να αγοράζετε σωστά πλυντήρια χαμηλών ρούχων

Στις σύγχρονες πόλεις, υπάρχει πλυντήριο ρούχων σχεδόν σε κάθε διαμέρισμα, αλλά πώς να επιλέξετε το σωστό πλυντήριο ρούχων;
1. Είναι απαραίτητο να προσδιορίσετε τη θέση εγκατάστασης του πλυντηρίου, δυστυχώς, δεν έχουν όλοι ένα ευρύχωρο μπάνιο, διαφορετικά δεν θα έπρεπε να επιλέξετε ένα φαρδύ ή στενό, ψηλό ή χαμηλό πλυντήριο ρούχων. Εάν δεν υπάρχει αρκετός χώρος στο μπάνιο και η επιλογή πέφτει στο διάδρομο ή την κουζίνα, τότε θα πρέπει πρώτα να σκεφτείτε να στραγγίσετε το νερό. Ένας μεγάλος σωλήνας στο διάδρομο δεν φαίνεται αισθητικά ευχάριστος. Παρεμπιπτόντως, ορισμένα μηχανήματα έχουν σωλήνες αποστράγγισης νερού στο πλάι, οι οποίοι μπορούν να σας επιτρέψουν να μετακινήσετε το πλυντήριο κοντά στον τοίχο.
2. Ο τύπος φόρτωσης σχετίζεται επίσης με τη θέση του πλυντηρίου: κάθετη και μετωπική.
Τα πλεονεκτήματα ενός μηχανήματος φόρτωσης από πάνω είναι το μικρό του πλάτος και η έλλειψη χώρου για το άνοιγμα της καταπακτής. Αλλά: υψηλό κόστος, μικρή επιλογή. Ωστόσο, τα πλυντήρια ρούχων με μπροστινή φόρτωση έχουν επίσης τα πλεονεκτήματά τους: χαμηλό ύψος (χαμηλά πλυντήρια μπορούν να ενσωματωθούν στον πάγκο), ευρύχωρο τύμπανο και δυνατότητα χρήσης του ως ράφι.
1. Ένα μεγάλο όνομα δεν είναι το κύριο πράγμα. Όσο πιο ακριβό είναι το πλυντήριο, τόσο πιο δύσκολο είναι να βρεις εξαρτήματα για να το επισκευάσεις.
2. Επίπεδο θορύβου, ένας από τους κύριους παράγοντες. Τα ακριβά πλυντήρια ρούχων είναι πιο ήσυχα, αλλά κανείς δεν θέλει να πληρώσει υπερβολικά, επομένως είναι πιο εύκολο να κλείσετε τις πόρτες στο σημείο εγκατάστασης του μηχανήματος.
3. Η παρουσία ξήρανσης. Φυσικά, τα λευκά είδη που στεγνώνουν στο πλυντήριο αντέχουν λιγότερο από τα ρούχα που κρέμονται για να στεγνώσουν. Το στέγνωμα στο πλυντήριο διευκολύνει το σιδέρωμα και δεν υπάρχει χώρος για κρέμασμα ρούχων.
4. Προγράμματα. Κάθε πλυντήριο έχει τη δική του ομάδα προγραμμάτων που αντιστοιχεί στους τύπους υφάσματος. Επιπλέον, μπορούν να παρέχονται πρόσθετες λειτουργίες και η επιλογή τους για κάθε άτομο.
5. Γύρισμα. Υπάρχουν επτά κατηγορίες απόδοσης στυψίματος από το Α έως το G. Η καλύτερη απόδοση για μηχανές των κατηγοριών Α και Β, στην πραγματικότητα, είναι χαρακτηριστικό της ταχύτητας περιστροφής του τυμπάνου.
6. Όγκος τυμπάνου. Μπορεί να κυμαίνεται από τρία έως επτά κιλά εσώρουχα. Όσο μεγαλύτερη είναι η χωρητικότητα, τόσο λιγότερο πρέπει να λειτουργείτε το πλυντήριο και τόσο περισσότερο θα σας κρατήσει, μην ξεχνάτε ότι ένα τέτοιο μηχάνημα δεν είναι χαμηλό και στενό, αλλά φαρδύ και μάλλον ψηλό.
7. Πίνακας ελέγχου. Βολικό πάνελ, δεν θα κοιτάξει καν τις οδηγίες. Μπορεί να είναι εξοπλισμένο με χρονόμετρο, αλλά τέτοια μηχανήματα είναι πιο ακριβά. Τα touchpad φαίνονται πολύ όμορφα.

Πώς να αγοράζετε σωστά πλυντήρια χαμηλών ρούχων
Πώς να αγοράζετε σωστά πλυντήρια χαμηλών ρούχων
Πώς να αγοράζετε σωστά πλυντήρια χαμηλών ρούχων
Πώς να αγοράζετε σωστά πλυντήρια χαμηλών ρούχων Πώς να αγοράζετε σωστά πλυντήρια χαμηλών ρούχων Πώς να αγοράζετε σωστά πλυντήρια χαμηλών ρούχωνHome | Articles

May 28, 2024 19:59:27 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting