Σχετικά με τις πιο σημαντικές αρχές λειτουργίας των ρομποτικών ηλεκτρικών σκουπών

Ένας απαραίτητος βοηθός στο σπίτι είναι μια ηλεκτρική σκούπα. Με τη βοήθειά του, μπορείτε εύκολα να βάλετε τα πράγματα σε τάξη στο πιο ακατάστατο και σκονισμένο διαμέρισμα, κάνοντας το πολύ πιο γρήγορα από ό,τι με μια συνηθισμένη σκούπα. Ωστόσο, τι λέτε για το γεγονός ότι οι σύγχρονες ηλεκτρικές σκούπες μπορούν να καθαρίζουν το διαμέρισμά σας όχι μόνο όλο το εικοσιτετράωρο, αλλά χωρίς να απαιτείται καθόλου η συμμετοχή σας; Φυσικά, μιλάμε για ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες που κερδίζουν ραγδαία δημοτικότητα, οι οποίες καθαρίζουν εργατικά το διαμέρισμα, εντελώς χωρίς να χρειάζεται να τις φροντίζουν. Σίγουρα πολλοί βασανίζονται από το ερώτημα σε τι βασίζεται η δουλειά τέτοιων εξελιγμένων και περίπλοκων μηχανισμών στην υπηρεσία του ανθρώπου... Και αν ναι, τότε μπορείτε να ικανοποιήσετε πλήρως την περιέργειά σας διαβάζοντας απλώς το άρθρο μας, στο οποίο περιγράψαμε στο λεπτομερώς τις αρχές λειτουργίας τέτοιων μηχανών .
Βασικό σχήμα και αρχές λειτουργίας
1. Αρχικά, αξίζει να σημειωθεί ότι η ηλεκτρική σκούπα έχει δύο δεξαμενές: το ένα για νερό με απορρυπαντικό, το άλλο για βρώμικα υγρά.
2. Πρώτα πρέπει να ρίξετε το διάλυμα καθαρισμού στην κατάλληλη δεξαμενή.
3. Κατά τη λειτουργία της συσκευής, το απορρυπαντικό περνά μέσα από έναν εύκαμπτο ειδικό σωλήνα στον εύκαμπτο σωλήνα και στη συνέχεια, υπό την επίδραση πίεσης, ψεκάζεται σε όλη την επιφάνεια του ακροφυσίου για να κατανεμηθεί ομοιόμορφα στα καθαρισμένα σημεία. .
4. Κατά τον καθαρισμό, ο ψεκασμός του διαλύματος καθαρισμού με αναρρόφηση υγρασίας μολυσμένης με σωματίδια σκόνης γίνεται ταυτόχρονα. Εάν θέλετε να κάνετε βαθύτερο καθαρισμό, τότε το εφαρμοσμένο διάλυμα με καθαριστικό πρέπει να αφεθεί για λίγα λεπτά, μετά από τα οποία πρέπει να συλλεχθεί ο αφρός, ο οποίος πρέπει να απορροφήσει όλη τη βρωμιά. Το μολυσμένο υγρό εισέρχεται σε άλλο δοχείο, αναρροφούμενο από το ακροφύσιο. Με την αντίστροφη αναρρόφηση, το ακροφύσιο πρέπει να κινείται αργά πάνω από την επιφάνεια που πρόκειται να καθαριστεί, διαφορετικά η υγρασία δεν θα έχει χρόνο να απορροφηθεί πλήρως.
5. Αν έχετε κάνει βαθύ καθαρισμό, τότε πρέπει να περιμένετε περίπου μιάμιση ώρα για να στεγνώσει τελείως το χαλί.
Εάν η επιφάνεια παραμένει υγρή μετά την αναρρόφηση, αυτό μπορεί να υποδηλώνει χαμηλή ισχύ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όταν αγοράζετε ηλεκτρικές σκούπες πλυσίματος, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη δύναμη αυτού του μοντέλου. Όσο υψηλότερο είναι, τόσο καλύτερα θα λειτουργεί η συσκευή. Λοιπόν, φυσικά, προσέξτε πολύ τον όγκο της δεξαμενής νερού, με βάση τη συνολική επιφάνεια που θα χρειαστεί να καθαριστεί.
Τα μοντέλα πλύσης έχουν το κύριο πλεονέκτημα της δυνατότητας ανανέωσης και υγρασίας του αέρα. Αλλά έχουν επίσης τα μειονεκτήματά τους: είναι πιο ακριβά από άλλες ηλεκτρικές σκούπες, επιπλέον, θα χρειαστούν πρόσθετα κεφάλαια για απορρυπαντικά, είναι μεγαλύτερα και βαρύτερα, επομένως έχουν χαμηλή ικανότητα ελιγμών. Επίσης μεγάλη ταλαιπωρία είναι η ανάγκη να αποσυναρμολογείτε τη συσκευή κάθε φορά μετά τη χρήση της, να καθαρίζετε τις δεξαμενές και να περιμένετε να στεγνώσουν τελείως.

Σχετικά με τις πιο σημαντικές αρχές λειτουργίας των ρομποτικών ηλεκτρικών σκουπών
Σχετικά με τις πιο σημαντικές αρχές λειτουργίας των ρομποτικών ηλεκτρικών σκουπών
Σχετικά με τις πιο σημαντικές αρχές λειτουργίας των ρομποτικών ηλεκτρικών σκουπών
Σχετικά με τις πιο σημαντικές αρχές λειτουργίας των ρομποτικών ηλεκτρικών σκουπών Σχετικά με τις πιο σημαντικές αρχές λειτουργίας των ρομποτικών ηλεκτρικών σκουπών Σχετικά με τις πιο σημαντικές αρχές λειτουργίας των ρομποτικών ηλεκτρικών σκουπώνHome | Articles

May 21, 2024 10:57:54 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting