Ποιότητα και αξιοπιστία ARDO

Παρά τον τεράστιο αριθμό κατασκευαστών πλυντηρίων ρούχων που αυτή τη στιγμή παλεύουν για το «χέρι και την καρδιά» του εγχώριου καταναλωτή, ο εξοπλισμός της επωνυμίας Ardo εξακολουθεί να ξεχωρίζει ανάμεσα σε ολόκληρη τη λεγεώνα των πλυντηρίων ρούχων. Ερωτεύτηκε τους οικιακούς καταναλωτές για την απλότητα και την απαίτηση για τις συνθήκες λειτουργίας, καθώς και για την εξαιρετική αξιοπιστία, που είναι σπάνια ακόμη και για αυτοκίνητα της υψηλότερης κατηγορίας τιμών. Αυτό κατέστη δυνατό χάρη στον πιο αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, χάρη στον οποίο τα ελαττωματικά προϊόντα απλώς δεν έχουν καμία πιθανότητα να εγκαταλείψουν την περιοχή παραγωγής.
Όλος ο εξοπλισμός ARDO παράγεται μόνο σε εργοστάσια στην Ιταλία, όπου κάθε στάδιο παραγωγής παρακολουθείται προσεκτικά και στη συνέχεια τα τελικά προϊόντα υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους στον τρόπο λειτουργίας. Μπορείτε να αγοράσετε καλές οικιακές συσκευές απευθείας από την αποθήκη και να έχετε σημαντική έκπτωση.
Η ποιότητα των προϊόντων και η αυτοματοποίηση της διαδικασίας είναι χαρακτηριστικά όλων των σταδίων παραγωγής. Μετά τη συναρμολόγηση των ακατέργαστων και τη συγκόλληση, πριν από την τελική βαφή, οι γάστρες επεξεργάζονται με καφόρηση. Αυτή η επεξεργασία εγγυάται αξιόπιστη προστασία του μετάλλου από τη διάβρωση. Οι δεξαμενές κατασκευάζονται από δύο τύπους: εμαγιέ χάλυβα και ανοξείδωτο χάλυβα. Οι δεξαμενές του πρώτου τύπου πυροδοτούνται σε θερμοκρασία 800 βαθμών, γεγονός που τους εγγυάται προστασία από τη διάβρωση και αυξάνει την αξιοπιστία του πλυντηρίου. Οι ανοξείδωτες δεξαμενές στα πλυντήρια ARDO είναι γνωστές για την υψηλή αντοχή τους.
Θέμα ιδιαίτερης προσοχής είναι η διαδικασία παραγωγής ανοξείδωτων τυμπάνων. Στην κατασκευή τους είναι απαραίτητο να τηρείται υψηλή ακρίβεια και σχολαστικότητα επεξεργασίας, αφού αποτελούν το βασικό στοιχείο που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα πλυσίματος. Με επτά γραμμές συναρμολόγησης, που εγγυώνται ευελιξία στην παραγωγή και δυνατότητα γρήγορης αλλαγής σε νέα μοντέλα, ο Antonio Merloni κατασκευάζει μια πλήρη γκάμα προϊόντων για να καλύψει μια ποικιλία αναγκών των πελατών.
Ο οπτικός και ηλεκτρονικός έλεγχος εξαλείφει την παρουσία εξωτερικών και εσωτερικών ελαττωμάτων. Μετά τον έλεγχο των πλυντηρίων ρούχων Ardo σε ειδική βάση, αποκλείεται εντελώς η πιθανότητα διαρροής νερού. Πριν από την αποστολή, πολλά πλυντήρια από μια παρτίδα ελέγχονται τυχαία στο εργαστήριο για να ελεγχθεί η αποτελεσματικότητα της εργασίας και το επίπεδο ποιότητας του προϊόντος. Οι δοκιμές αξιοπιστίας πραγματοποιούνται στο εργαστήριο - αρκετοί κύκλοι πλύσης και μηχανικές καταπονήσεις προσομοιώνουν μια ποικιλία συνθηκών εργασίας. Νέα μοντέλα δοκιμάζονται στο πρωτότυπο εργαστήριο και τα εξαρτήματα ελέγχονται για συμμόρφωση με τα καθορισμένα χαρακτηριστικά των υλικών. Όλα τα ψυγεία και οι καταψύκτες ελέγχονται από υπολογιστή. Δεκαπέντε κλιματικοί θάλαμοι δημιουργούν ποικίλες περιβαλλοντικές συνθήκες. Το επίπεδο θορύβου ελέγχεται σε ακουστικούς θαλάμους. Τα εξαρτήματα που προέρχονται από προμηθευτές υπόκεινται επίσης σε επαλήθευση. Τα τελευταία χρόνια, στόχος και δραστηριότητα της εταιρείας ήταν ο σχεδιασμός και η υλοποίηση επενδύσεων με στόχο την αντιμετώπιση του ανταγωνισμού σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Η ποιότητα των προϊόντων επιβεβαιώνεται από διεθνή πιστοποιητικά, συμπεριλαμβανομένου του ISO 9001. Τα προϊόντα ARDO είναι πιστοποιημένα στη Ρωσία, έλαβαν το δικαίωμα χρήσης του σήματος Rostest. Ταυτόχρονα, η ποιότητα συνδυάζεται επιτυχώς με την τιμή των ψυγείων, πλυντηρίων ρούχων, πλυντηρίων πιάτων και απορροφητών.

Ποιότητα και αξιοπιστία ARDO
Ποιότητα και αξιοπιστία ARDO
Ποιότητα και αξιοπιστία ARDO
Ποιότητα και αξιοπιστία ARDO Ποιότητα και αξιοπιστία ARDO Ποιότητα και αξιοπιστία ARDOHome | Articles

May 22, 2024 21:51:22 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting