Μέσα στο ψυγείο

Η αποθήκευση τροφίμων στην κατάψυξη πρέπει να συνοδεύεται από τη χρήση δοχείων που είναι εξοπλισμένα με αεραγωγούς. Αυτό θα εξασφαλίσει ελεύθερη πρόσβαση στον αέρα και αποθήκευση κατεψυγμένων τροφίμων υψηλής ποιότητας. Για να διευκολύνεται η αποθήκευση βουτύρου και τυριού στο ψυγείο, είναι εξοπλισμένο με ειδικό διαμέρισμα ή δοχείο. Ορισμένα μοντέλα του ψυγείου είναι εξοπλισμένα με λιπαντικό με καπάκι. Μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιοδήποτε μέρος κατάλληλο για αυτούς τους σκοπούς.
Τα πρώτα ψυγεία προέβλεπαν την αποθήκευση των αυγών. Για αυτό, δημιουργήθηκε ένα ειδικό ράφι με εσοχές για τα αυγά. Ο μέγιστος αριθμός αυγών που χωρούσαν σε αυτό ήταν 18. Εάν δεν υπήρχαν αυγά στο ψυγείο, τότε αυτό το ράφι δεν λειτουργούσε. Για να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει αχρησιμοποίητος χώρος στο ψυγείο, οι σχεδιαστές έχουν παράσχει αφαιρούμενα ράφια. Ο αριθμός των αυγών σε αυτά θα μπορούσε επίσης να φτάσει τα 18 κομμάτια.
Για να αποθηκεύσετε το γιαούρτι, το τυρί και άλλα μικρά προϊόντα στο ψυγείο, υπάρχουν ράφια που βρίσκονται στην πλαϊνή πόρτα του ψυγείου. Τα καθημερινά προϊόντα αποθηκεύονται καλύτερα σε αυτό το μέρος. Ο αριθμός των τσέπες στην πόρτα μπορεί να εξαρτάται μόνο από τις ανάγκες του χρήστη. Σε περίπτωση που η πόρτα του ψυγείου δεν είναι πολύ φορτωμένη, θα μπορεί να λειτουργήσει πολύ περισσότερο από τον προγραμματισμένο χρόνο εργασίας. Από συνεχείς υπερφορτώσεις, η πόρτα θα κρεμάσει. Η σφραγίδα θα σπάσει.
Οι δίσκοι με εσοχές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατάψυξη μικρών αντικειμένων. Η χρήση ενός δίσκου με κρύο συσσωρευτή θα σας επιτρέψει να καταψύξετε τα τρόφιμα πολύ πιο γρήγορα. Τις περισσότερες φορές, αυτοί οι δίσκοι τοποθετούνται στο επάνω μέρος του καταψύκτη. Ο συσσωρευτής κρύου κατασκευάζεται με τη μορφή μπρικέτας, συσκευασίας, καπακιού δοχείου, διακοσμητικού δίσκου. Έχουν υψηλή θερμική ικανότητα, η οποία σας επιτρέπει να διατηρείτε το κρύο.

Μέσα στο ψυγείο
Μέσα στο ψυγείο
Μέσα στο ψυγείο
Μέσα στο ψυγείο Μέσα στο ψυγείο Μέσα στο ψυγείοHome | Articles

July 24, 2024 00:29:24 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting