Καταναλωτής και καταψύκτης

Η συνοδευτική τεκμηρίωση του καταψύκτη πρέπει να περιγράφει όλα τα χαρακτηριστικά του καταψύκτη. Συγκεκριμένα, πρόκειται για συγκεκριμένο χρήσιμο τόμο. Αλλά ορισμένοι πωλητές αποκρύπτουν σκόπιμα τον αριθμό του χρήσιμου όγκου του καταψύκτη. Όμως ορισμένοι καταψύκτες έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να παγώνουν τρόφιμα, αλλά και να παγώνουν τα τοιχώματα του καταψύκτη. Ο αριθμός μπορεί να ποικίλλει κατά δεκάδες λίτρα. Εάν η κατηγορία απόδοσης του καταψύκτη είναι αρκετά υψηλή, τότε τα τοιχώματά του θα έχουν αρκετά μεγάλο πάχος. Ταυτόχρονα, ο χρήσιμος όγκος ενός τέτοιου καταψύκτη μειώνεται. Η ικανότητα κατάψυξης υποδηλώνει την ικανότητα αυτού του καταψύκτη να καταψύχει τρόφιμα στο πλήρες βάθος του εντός 24 ωρών. Αυτό λαμβάνει υπόψη τη θερμοκρασία του καταψύκτη στους -18 βαθμούς. Κάθε 10 λίτρα χρήσιμου όγκου μπορεί να παγώσει ένα κιλό τροφής την ημέρα. Ο ρυθμός κατάψυξης μπορεί να αυξηθεί λόγω της παρουσίας συσσωρευτών ψυχρού. Είναι μπρικέτες ή συσκευασίες που περιέχουν φυσιολογικό ορό. Τα δικτυωτά καλάθια συμβάλλουν επίσης στο γρήγορο πάγωμα. Τα διάτρητα τοιχώματα στην κατάψυξη επιτρέπουν στον αέρα να κυκλοφορεί χωρίς περιορισμούς.
Η ασφάλεια της αποθήκευσης τροφίμων εξαρτάται από τις θερμομονωτικές ιδιότητες κάθε συγκεκριμένου καταψύκτη. Παίζει ρόλο και ο συσσωρευτής κρύου. Εάν τα τοιχώματα της κατάψυξης είναι αρκετά παχιά, τότε αυτό θα έχει θετική επίδραση στην ενέργεια που καταναλώνεται. Τα εξαιρετικά οικονομικά μοντέλα καταψυκτών έχουν θερμομόνωση, η οποία είναι ίση με 120 mm. Η κατηγορία οικονομικής απόδοσης του καταψύκτη έχει επίσης επτά αξιολογήσεις, από το A έως το G. Λόγω όμως του γεγονότος ότι η τεχνολογία παραγωγής καταψύκτη βελτιώνεται συνεχώς, υπάρχουν πλέον καταψύκτες με βαθμολογία απόδοσης A + ή A ++.
Η κατανάλωση ενέργειας ενός τέτοιου καταψύκτη είναι η μισή από αυτήν της κατηγορίας G. Φυσικά, αυτά τα χαρακτηριστικά επηρεάζουν την τιμή του ψυγείου. Στην πραγματικότητα, η κατανάλωση ενέργειας επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες. Αυτά περιλαμβάνουν: εξωτερική θερμοκρασία, στεγανοποίηση πόρτας, χρήση καταψύκτη, πόσο συχνά ανοίγει η πόρτα του καταψύκτη και το φορτίο του καταψύκτη με διάφορα τρόφιμα. Εάν η πόρτα του καταψύκτη είναι συνεχώς ανοιχτή, τότε, ανάλογα, η κατανάλωση ενέργειας θα αυξηθεί.

Καταναλωτής και καταψύκτης
Καταναλωτής και καταψύκτης
Καταναλωτής και καταψύκτης
Καταναλωτής και καταψύκτης Καταναλωτής και καταψύκτης Καταναλωτής και καταψύκτηςHome | Articles

May 22, 2024 23:02:21 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting