Πλεονεκτήματα της ηλεκτρικής σκούπας με δοχείο σκόνης

Αυτός ο φυγοκεντρικός καθαριστής αέρα είναι πολύ ελκυστικός για πελάτες σε όλο τον κόσμο επειδή δεν διαθέτει σακούλα σκόνης. Δεν υπάρχει τέτοια τσάντα και αντί για αυτήν υπάρχει ένα πλαστικό δοχείο. Καθαρίζεται επίσης από τη σκόνη, το δοχείο μπορεί επίσης να πλυθεί, η ισχύς της ηλεκτρικής σκούπας με αυτήν την προσέγγιση δεν πέφτει όταν γεμίζει το δοχείο, αλλά παραμένει στο ίδιο υψηλό επίπεδο καθ 'όλη τη διάρκεια του καθαρισμού. Το μόνο πράγμα που δεν πρέπει να ξεχνάτε είναι ότι για να καθαρίσετε το δοχείο, θα χρειαστεί πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια σε σύγκριση με την αλλαγή του φίλτρου με τον συνηθισμένο τρόπο. Μια ηλεκτρική σκούπα με δοχείο έχει συχνά δύο επίπεδα φιλτραρίσματος:
• Ο βρώμικος αέρας, μαζί με τη σκόνη, στροβιλίζεται, χάρη σε έναν ειδικό σχεδιασμό, δημιουργώντας έτσι μια κυκλική ροή. Τα σκουπίδια με τη βοήθεια της φυγόκεντρης δύναμης πιέζονται σε μια τέτοια ηλεκτρική σκούπα στα τοιχώματα του σωλήνα, από τα οποία χάνουν ταχύτητα και παραμένουν στο δοχείο απορριμμάτων. Στη συνέχεια, ο ίδιος ο αέρας περνά μέσα από έναν κινητήρα και φίλτρα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για καθαρισμό και στέλνεται πίσω στο δωμάτιο, 97% καθαρός.
• αέρας με σκόνη στέλνεται στο ίδιο το δοχείο, όπου χάνει ταχύτητα πολύ πιο γρήγορα και παραμένει σε αυτό. Σε αυτή την περίπτωση, τα βαρύτερα σκουπίδια, συχνά ένα ποσοστό έως και 97% παραμένουν στον πάτο του δοχείου. Και τα λεπτά σωματίδια σκόνης παραμένουν στον στροβιλισμό, ο οποίος εισέρχεται στο φίλτρο του κινητήρα και στη συνέχεια σε ένα ειδικό φίλτρο για λεπτό καθαρισμό.
Τα φίλτρα για λεπτό καθαρισμό, μπορούν να ονομαστούν τελικός καθαρισμός.
Σε πολλά σύγχρονα μοντέλα, φορητές ηλεκτρικές σκούπες, οι κατασκευαστές έχουν παράσχει ένα φίλτρο HEPA, το οποίο είναι ένα πολύ σημαντικό λεπτό φίλτρο, με το οποίο θα πρέπει να είναι εξοπλισμένη κάθε ηλεκτρική σκούπα με δοχείο. Ένα τέτοιο φίλτρο είναι ικανό για πολλά πράγματα, δηλαδή, να συγκρατεί μικρά σωματίδια έως και 0,3 μικρά και το ποσοστό των συγκρατούμενων σωματιδίων δεν μπορεί παρά να ευχαριστήσει και είναι λίγο περισσότερο από 99%. Στην Ευρώπη, τέτοια φίλτρα αναφέρονται συχνά ως φίλτρα S class. Επίσης, ειδικά αντιβακτηριακά φίλτρα έχουν την ικανότητα να σκοτώνουν πολλές ποικιλίες βακτηρίων. Αλλά αυτά τα πολύ μικρά σωματίδια που καταφέρνουν να γλιστρήσουν μέσα από όλα τα φίλτρα και τα εμπόδια στο πέρασμά τους δεν μπορούν να ευχαριστήσουν, για απόλυτη ασφάλεια και μέγιστο καθαρισμό υπάρχει ένα άλλο φίλτρο, υγιεινό. Οι ίνες αυτού του φίλτρου φορτίζονται με ειδικούς ηλεκτροστατικούς παράγοντες που προσελκύουν ακόμη και τα πιο μικρά σωματίδια σκόνης. Για άτομα που πάσχουν από αλλεργίες, και ακόμη περισσότερο από άσθμα, είναι απαραίτητο να πάρουν ηλεκτρική σκούπα με δοχείο και πρόσθετο φίλτρο HEPA, κατά προτίμηση τουλάχιστον 12.

Πλεονεκτήματα της ηλεκτρικής σκούπας με δοχείο σκόνης
Πλεονεκτήματα της ηλεκτρικής σκούπας με δοχείο σκόνης
Πλεονεκτήματα της ηλεκτρικής σκούπας με δοχείο σκόνης
Πλεονεκτήματα της ηλεκτρικής σκούπας με δοχείο σκόνης Πλεονεκτήματα της ηλεκτρικής σκούπας με δοχείο σκόνης Πλεονεκτήματα της ηλεκτρικής σκούπας με δοχείο σκόνηςHome | Articles

May 28, 2024 21:07:17 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting