Επισκόπηση μοντέλου iPhone 2g με προδιαγραφές

Οι συσκευές επικοινωνίας iPhone είναι αρκετά δημοφιλείς σήμερα.Μία από τις καινοτομίες είναι το μοντέλο iPhone 2G. Η νέα έκδοση αυτού του μοντέλου περιλαμβάνει πλοήγηση GPS, υποστήριξη για δίκτυα 3D. Όσον αφορά τις πωλήσεις στη Ρωσία, οι όγκοι είναι περίπου 3 εκατομμύρια.
Πιο συγκεκριμένα για το μοντέλο iPhone 2G. Αυτή η συσκευή επικοινωνίας έχει μνήμη 4 GB, υπάρχουν επίσης εκδόσεις με μνήμη 16 GB. Η οθόνη είναι αρκετά μεγάλη και είναι 3,5 ιντσών με ανάλυση 320 επί 480 pixels. Οι διεπαφές είναι αρκετά τυπικές - Bluetooth, Wi-Fi, USB. Η κάμερα είναι μάλλον αδύναμη και είναι 2 megapixel. Το βάρος αυτού του τηλεφώνου είναι 135 γραμμάρια. Το πακέτο πακέτου αυτού του τηλεφώνου είναι αρκετά τυπικό.
Η εμφάνιση του iPhone 2G είναι αρκετά κομψή και ελκυστική. Το μοντέλο χρησιμοποιεί μια μεγάλη ποικιλία από gadget, τα οποία κατά τη χρήση δίνουν ένα επιπλέον ευχάριστο αποτέλεσμα. Η απόδοση αυτού του συστήματος επικοινωνίας μπορούμε να πούμε ότι είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα καινοτόμα πρότυπα.
Η διαχείριση πραγματοποιείται με τα δάχτυλα. αφού η γραφίδα δεν χρησιμοποιείται σε αυτό το μοντέλο και δεν λειτουργεί καθόλου. Η οθόνη είναι αρκετά μεγάλη και καλύπτεται με προστατευτικό γυαλί, που αποφεύγει τις δυσάρεστες γρατσουνιές. Στην αριστερή πλευρά υπάρχει το μόνο κουμπί που λειτουργεί για τη μείωση ή την αύξηση της έντασης.
Το Iphone θεωρείται ένα πολύ κύρους και ακριβό δώρο, αλλά αν θέλετε να κάνετε έκπληξη και να κάνετε στην κοπέλα σας ένα πρωτότυπο δώρο γενεθλίων, τότε σίγουρα πρέπει να δώσετε προσοχή στα κοσμήματα Pandora.
Το λειτουργικό σύστημα της συσκευής επικοινωνίας χρησιμοποιεί Mac OS X, το οποίο χρησιμοποιείται στις τελευταίες εξελίξεις από την Apple.
Οι προεπιλεγμένες εφαρμογές στο iPhone 2G είναι:
Εργαστείτε στο Διαδίκτυο με πόρους αλληλογραφίας από το Yahoo, το GMail, το .mac και την AOL, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε οποιοδήποτε άλλο γραμματοκιβώτιο. Το πρόγραμμα περιήγησης Safari στο iPhone σίγουρα δεν είναι ένα ανταλλάξιμο πράγμα. Αρκετά πολυλειτουργικό και βολικό για κάθε χρήστη.
Η συσκευή αναπαραγωγής ήχου είναι επίσης αρκετά βολική και πρακτική. Αναπαραγωγή από οποιοδήποτε κομμάτι, ποικιλία εφέ, ήχου και βίντεο, πολλές μορφές.
Το SMS έγινε πολύ απλά και, θα έλεγε κανείς, πρωτόγονα. Οι προγραμματιστές αποφάσισαν να μην δώσουν καινοτομίες σε αυτήν την εφαρμογή.
Το άλμπουμ φωτογραφιών μπορεί να υπερηφανεύεται για τις λειτουργίες προβολής εικόνων που τραβήχτηκαν στην κάμερα, εύχρηστων slideshow.
Αλλά η κάμερα δεν είναι ισχυρή, αλλά έχει φλας, αυτόματη εστίαση και ισορροπία λευκού και μαύρου. Οι φωτογραφίες είναι πλούσιες, ευκρινείς και υψηλής ποιότητας.
Το αποτέλεσμα είναι ένας ελκυστικός και πολυλειτουργικός επικοινωνιακός από την APPLE.

Επισκόπηση μοντέλου iPhone 2g με προδιαγραφές
Επισκόπηση μοντέλου iPhone 2g με προδιαγραφές
Επισκόπηση μοντέλου iPhone 2g με προδιαγραφές
Επισκόπηση μοντέλου iPhone 2g με προδιαγραφές Επισκόπηση μοντέλου iPhone 2g με προδιαγραφές Επισκόπηση μοντέλου iPhone 2g με προδιαγραφέςHome | Articles

July 22, 2024 10:11:27 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting