Πώς να επιλέξετε ένα κινητό τηλέφωνο

Θα αγοράσετε κινητό τηλέφωνο; Αυτή η σύντομη επισκόπηση θα σας βοηθήσει να προσανατολιστείτε στην ποικιλία των μέσων επικοινωνίας και να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς.
Το μόνο που χρειάζεται είναι 4 απλά βήματα:
Επιλέξτε την κατηγορία της μελλοντικής αγοράς, τον τύπο θήκης (κλασική, πτυσσόμενη, περιστροφική, ολισθαίνουσα).
Αποφασίστε για ένα σύνολο λειτουργιών τηλεφώνου που θα χρησιμοποιήσετε πραγματικά.
Εξετάστε τη λειτουργία με την οποία θα χρησιμοποιηθεί το τηλέφωνο - συνθήκες χρήσης, ένταση, διάρκεια ζωής της μπαταρίας
Σκεφτείτε ένα σετ από απαραίτητα αξεσουάρ και δώστε προσοχή στο πακέτο πακέτου της συσκευής και σε διάφορες προσφορές (ακουστικά, θήκες, κάρτες μνήμης, μπόνους κ.λπ.), γιατί ο ανταγωνισμός μεταξύ κατασκευαστών και πωλητών τηλεφώνων είναι εξαιρετικά μεγάλος.
Εργονομία και ευκολία στη χρήση
Όσο για τους κατασκευαστές τηλεφώνων, επιλέξτε το τηλέφωνο του κατασκευαστή που προτιμάτε και αν δεν έχετε ακόμα τηλέφωνο, ακούστε τις συμβουλές φίλων και συγγενών. Σε αυτή την περίπτωση, θα κατακτήσετε γρήγορα και εύκολα την καινοτομία, γιατί. Σχεδόν κάθε μάρκα τηλεφώνων έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες κατασκευής μενού και την κύρια λειτουργικότητα των συσκευών. Το τηλέφωνο πρέπει να εφαρμόζει καλά στο χέρι και η οθόνη να είναι άνετη για τα μάτια.
Λειτουργικότητα
Η γκάμα των κινητών τηλεφώνων είναι πολύ διαφορετική, όπως και τα γούστα των καταναλωτών. Σχεδόν κάθε σύγχρονο τηλέφωνο έχει δυνατότητες που ξεπερνούν κατά πολύ τον πρωταρχικό σκοπό του να καλεί και να στέλνει μηνύματα. Μερικοί από εμάς προτιμούν να χρησιμοποιούν το τηλέφωνο για να ακούν μουσική, να τραβούν φωτογραφίες, κάποιος δεν μπορεί να κάνει χωρίς ενσωματωμένες εφαρμογές για προβολή και επεξεργασία εγγράφων και e-mail. Άλλοι προτιμούν απλά και λειτουργικά κινητά τηλέφωνα και τα χρησιμοποιούν κυρίως για να πραγματοποιούν κλήσεις ή να στέλνουν μηνύματα. Επομένως, καθορίστε τις ανάγκες σας για πρόσθετες λειτουργίες τηλεφώνου και το επίπεδο υλοποίησής τους (βασική λειτουργικότητα ενός τηλεφώνου προϋπολογισμού, τηλεφώνου μουσικής, τηλεφώνου με κάμερα, smartphone, συσκευής επικοινωνίας).
Αν ψάχνετε για ένα τηλέφωνο μόνο για κλήση και αποστολή μηνυμάτων, μπορείτε με ασφάλεια να επιλέξετε φθηνότερα μοντέλα. Αξίζει να δώσετε προσοχή σε χαρακτηριστικά όπως ημερολόγιο, διοργανωτής, χρονόμετρο, ξυπνητήρι (κατά κανόνα είναι ενσωματωμένα σε κάθε νέο κινητό τηλέφωνο). Πρόσφατα, τα τηλέφωνα με υποστήριξη για δύο κάρτες SIM έχουν γίνει επίσης πολύ δημοφιλή, επειδή πολλοί από εμάς χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες πολλών παρόχων κινητής τηλεφωνίας. Αν παλαιότερα τέτοια τηλέφωνα ανήκαν στην κατηγορία premium, τώρα ένας αυξανόμενος αριθμός μοντέλων οικονομικής κατηγορίας λαμβάνει υποστήριξη για δύο κάρτες SIM.
Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο ως συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων, όπως παράμετροι όπως μνήμη τηλεφώνου και υποστήριξη για κάρτες μνήμης, ευκολία οργάνωσης και πρόσβασης σε αρχεία πολυμέσων στο τηλέφωνο, διαθεσιμότητα και ποιότητα ακουστικών και δυνατότητα σύνδεσης τυπικών ακουστικών, ευκολία μεταφοράς αρχείων από υπολογιστή στη μνήμη συσκευής, προηγμένες λειτουργίες της συσκευής αναπαραγωγής πολυμέσων (ισοσταθμιστής, εγγραφή από το ραδιόφωνο).
Για φωτογραφίες "εν κινήσει" και από καιρό σε καιρό, μια κάμερα με αισθητήρα 2 megapixel είναι αρκετή, αλλά οι μανιώδεις φωτογράφοι, φυσικά, θα προτιμήσουν μια καλύτερη κάμερα με φλας ή ακόμα και δύο και την παρουσία ειδικών εφαρμογών για φωτογραφία και επεξεργασία βίντεο στο τηλέφωνο.
Κινητό τηλέφωνο ή smartphone;
Εάν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας για εργασία (οι κλήσεις δεν υπολογίζονται), η επιλογή σας είναι ένα smartphone, ένα εργαλείο επικοινωνίας ή ένα προηγμένο τηλέφωνο business class με υποστήριξη για εφαρμογές γραφείου, μια ποικιλία προτύπων επικοινωνίας (ιδίως, EDGE και Wi-fi) , προηγμένος συγχρονισμός με διάφορες συσκευές (υπολογιστής, εκτυπωτής, εξοπλισμός δικτύου για πρόσβαση στο Διαδίκτυο και εταιρικοί πόροι), υψηλής ταχύτητας, υποστήριξη πολλαπλών εργασιών. Λάβετε υπόψη ότι τα smartphone με λειτουργικό σύστημα είναι πιο απαιτητικά για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, καθώς και για την τακτική χρήση ασύρματης σύνδεσης (Bluetooth, Wi-fi) και πρόσβαση στο Διαδίκτυο.
Ελπίζουμε οι συμβουλές μας να σας βοηθήσουν να αγοράσετε ένα καλό κινητό τηλέφωνο.

Πώς να επιλέξετε ένα κινητό τηλέφωνο
Πώς να επιλέξετε ένα κινητό τηλέφωνο
Πώς να επιλέξετε ένα κινητό τηλέφωνο
Πώς να επιλέξετε ένα κινητό τηλέφωνο Πώς να επιλέξετε ένα κινητό τηλέφωνο Πώς να επιλέξετε ένα κινητό τηλέφωνοHome | Articles

May 20, 2024 02:51:27 +0300 GMT
0.010 sec.

Free Web Hosting