Σύγχρονο επαναστατικό iPod touch

Οι συσκευές αναπαραγωγής iPod touch ήταν πάντα πολύ δημοφιλείς στους αγοραστές. Η Apple κυκλοφορεί ετησίως νέα μοντέλα παρόμοιων προϊόντων για να υποστηρίξει αυτήν την αυξημένη ζήτηση.
Η συσκευή αναπαραγωγής ipod touch διακρίνεται από άλλα μοντέλα λόγω της βολικής σχεδίασης και των κατάλληλων διαστάσεων. Είναι τέλειο για έναν σκοπό που περιλαμβάνει την ακρόαση μουσικής. Τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του ipod touch player βασίζονται σε έναν επιδέξιο συνδυασμό ενός επιμήκους σώματος, μιας μικρής οθόνης αφής και ενός τροχού αφής. Ήταν αυτό το σχέδιο, παρά την κυκλοφορία νέων μοντέλων, παρέμεινε αμετάβλητο.
Αν αναλογιστούμε τα προϊόντα του νέου δείγματος της εταιρείας, βλέπουμε ότι το σχήμα και ο σχεδιασμός του τόσο αγαπημένου σε όλους ipod touch player, έχουν αλλάξει δραματικά. Τώρα οι αγοραστές μπορούν να αγοράσουν μοντέλα στα οποία το σχήμα θα μοιάζει με τετράγωνο, δεν θα υπάρχει τροχός, καθώς έχει αντικατασταθεί με οθόνη αφής. Αντί για την περίεργη σχεδίαση που ήταν εγγενής στις συσκευές αναπαραγωγής ipod touch, τώρα μπορείτε να δείτε τα εικονίδια της Ios, τα οποία έχουν πλέον αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα.
Αν λάβουμε υπόψη το ipod touch player όσον αφορά τη λειτουργικότητά του, μπορεί να σημειωθεί ότι δεν παρέχει τη δυνατότητα εγκατάστασης πρόσθετων προγραμμάτων εκτός από αυτά που είναι ήδη διαθέσιμα σε αυτό. Δεν υπάρχει επίσης επιλογή απεγκατάστασης ενσωματωμένων προγραμμάτων. Επίσης, οι κάτοχοι νέων μοντέλων όχι μόνο θα μπορούν να κάνουν βίντεο με το πρόγραμμα αναπαραγωγής, αλλά και να το βλέπουν. Εάν λάβουμε υπόψη την παρουσία στη συσκευή αναπαραγωγής οποιωνδήποτε πρόσθετων λειτουργιών εκτός από τον κύριο σκοπό της, δηλαδή την ακρόαση μουσικής, αξίζει να πούμε ότι καθιστά δυνατή την προβολή εικόνων. Επίσης στη συσκευή αναπαραγωγής, μπορείτε να υπολογίσετε την απόσταση που διανύσατε κατά τη διάρκεια των μαθημάτων στον διάδρομο, λόγω της παρουσίας μιας ειδικής εφαρμογής που ονομάζεται "Fitness".
Η συσκευή αναπαραγωγής έχει τη δυνατότητα να ακούει ραδιοφωνικούς σταθμούς, αλλά δεν υπάρχει συσκευή εγγραφής φωνής. Για ευκολία στη χρήση, υπάρχει ένα ειδικό κλιπ στο πίσω μέρος της θήκης, με το οποίο μπορείτε να στερεώσετε τη συσκευή αναπαραγωγής στα ρούχα σας.

Σύγχρονο επαναστατικό iPod touch
Σύγχρονο επαναστατικό iPod touch
Σύγχρονο επαναστατικό iPod touch
Σύγχρονο επαναστατικό iPod touch Σύγχρονο επαναστατικό iPod touch Σύγχρονο επαναστατικό iPod touchHome | Articles

July 14, 2024 17:55:47 +0300 GMT
0.009 sec.

Free Web Hosting