Πώς να επιλέξετε έναν υγραντήρα;

Η υγεία και η διάθεσή μας εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ των οποίων σημαντική θέση κατέχει το περιβάλλον μικροκλίμα, ιδίως η σχετική υγρασία του αέρα. Όλοι υποφέρουν από έλλειψη υγρασίας: έπιπλα με παρκέ που στεγνώνουν και φυτά εσωτερικού χώρου, που πρώτα επιβραδύνουν την ανάπτυξή τους και μετά πεθαίνουν εντελώς. Το ξηρό κλίμα είναι ιδιαίτερα κακό για τα παιδιά. Όταν εισπνέεται τέτοιος αέρας, οι βλεννογόνοι στεγνώνουν, με αποτέλεσμα αυξημένο κίνδυνο αναπνευστικών και μολυσματικών ασθενειών λόγω μείωσης των προστατευτικών λειτουργιών του σώματος.
Το συμπέρασμα είναι προφανές - είναι απαραίτητο να ληφθούν επείγοντα μέτρα για την καταπολέμηση της αυξημένης ξηρότητας του κλίματος. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να αγοράσετε μια ειδική συσκευή - έναν υγραντήρα. Όλα τα μοντέλα οικιακών υγραντήρων δεν απαιτούν εγκατάσταση και μπορούν να λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο σε κλειστό δωμάτιο (δωμάτιο, γραφείο, γραφείο κ.λπ.). Μην φοβάστε να το εγκαταστήσετε στο υπνοδωμάτιο, το επίπεδο θορύβου της συσκευής είναι τόσο χαμηλό που δεν θα ενοχλήσει τον ύπνο σας.
Ο υγραντήρας είναι πολύ εύκολος στη χρήση. Απλά πρέπει να γεμίσετε τη δεξαμενή με νερό και να την συνδέσετε στην πρίζα, η συσκευή θα κάνει τα υπόλοιπα.
Υγρασία στο δωμάτιο
Έτσι, η σχετική υγρασία του αέρα είναι ένα από τα σημαντικά συστατικά για τη διατήρηση της υγείας του ανθρώπου και την άνεση της ζωής και της εργασίας του. Υπάρχουν τέτοια πρότυπα θερμοκρασίας και σχετικής υγρασίας για οικιστικούς χώρους:
Περίοδος του έτους Θερμοκρασία Σχ. υγρασία (βέλτιστη) Σχετ. υγρασία (επιτρεπτή)
Κρύο 18-24 C 45-30% 60%
Ζεστό 20-28 C 60-30% 65%
Θεωρείται επίσης συμβατικά ότι ο αέρας με τιμή σχετικής υγρασίας μικρότερη από 50% είναι ξηρός, 50-70% είναι μέτρια υγρασία και περισσότερο από 70% είναι υγρός. Οι γιατροί παιδιών συνιστούν για την υγεία του παιδιού να διατηρείται η υγρασία στο δωμάτιο σε επίπεδο 50-60%. Με τέτοιες τιμές, οι πολύ ευαίσθητοι βλεννογόνοι των αναπνευστικών οργάνων δεν υποφέρουν, αντίστοιχα, η πιθανότητα να αρρωστήσει το μωρό είναι χαμηλότερη.
Αλλά ταυτόχρονα, αξίζει να θυμόμαστε ότι εάν ο αέρας είναι πολύ υγρός, αυτό μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες, καθώς τα παθογόνα μικρόβια πολλαπλασιάζονται σε υγρούς ζεστούς χώρους και σε κρύους θαλάμους η πιθανότητα κρυολογήματος θα αυξηθεί δραματικά.
Τύποι υγραντήρες
Υπάρχουν τέσσερις τύποι υγραντήρων και για να επιλέξετε τον κατάλληλο για εσάς, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα καθενός από αυτούς.
Παραδοσιακός. Λειτουργούν με βάση την αρχή της φυσικής, «ψυχρής» εξάτμισης. Θεωρούνται τα πιο κατάλληλα για διαμερίσματα και κυρίως παιδικά δωμάτια. Το νερό χύνεται σε ένα ειδικό δοχείο μέσα στον υγραντήρα και στη συνέχεια τροφοδοτείται στα στοιχεία εξάτμισης. Ένας σχεδόν αθόρυβος ενσωματωμένος ανεμιστήρας διοχετεύει αέρα μέσα από αυτά, τον παίρνει από το δωμάτιο και τον βγάζει ήδη υγροποιημένο. Οι παραδοσιακοί υγραντήρες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αντικαταστάσιμες κασέτες χαρτιού με αντιβακτηριδιακό εμποτισμό (φθηνότερη επιλογή) ή πλαστικούς δίσκους με απορροφητική επιφάνεια (πιο ακριβός). Έτσι, ο αέρας όχι μόνο υγραίνεται, αλλά και καθαρίζεται από τη σκόνη και τα ξένα σωματίδια που υπάρχουν σε αυτόν. Το κύριο πράγμα είναι να μην ξεχνάτε να ξεπλένετε το φίλτρο και το ίδιο το δοχείο με νερό κάθε ή δύο εβδομάδες.
Η ισχύς τέτοιων υγραντήρων, κατά κανόνα, είναι μικρή - 20-60 W, ένα ελάχιστο κουδούνι και σφυρίχτρες, αλλά ταυτόχρονα μια αρκετά μεγάλη περιοχή εξυπηρέτησης - έως 150 τετραγωνικά μέτρα. μ. Η εξάτμιση του νερού σε τέτοιους υγραντήρες συμβαίνει με ρυθμό έως και 300-400 gr / h, αλλά αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την υγρασία του δωματίου. Μια μικρή παραγωγικότητα δεν επιτρέπει για σύντομο χρονικό διάστημα να φέρει τη σχετική υγρασία στο απαιτούμενο επίπεδο και καθώς ο αέρας είναι κορεσμένος με υγρασία πλησιέστερα στο σημείο του 60%, η απόδοσή τους μειώνεται σχεδόν στο μηδέν. Αυτό έχει ένα σαφές πλεονέκτημα: ένας κρύος υγραντήρας εξάτμισης δεν θα οδηγήσει ποτέ σε υπερβολική υγρασία στο δωμάτιο. Οι παραδοσιακοί υγραντήρες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως συσκευές για τη σημερινή δημοφιλή αρωματοθεραπεία. Αρκεί να τοποθετήσετε μια κάψουλα με μια αρωματική ουσία μέσα τους.
Πλεονεκτήματα:
λειτουργεί με βάση την αρχή της αυτορρύθμισης
δεν βγαίνει ατμός από αυτό
χρήση νερού βρύσης
δυνατότητα αρωματισμού
είναι δυνατή η παρακολούθηση της ποσότητας του νερού στη δεξαμενή
η παρουσία επαναχρησιμοποιήσιμων φίλτρων σε ορισμένα μοντέλα
Ελαττώματα:
μέγιστη υγρασία αέρα - 60%
Το επίπεδο υγρασίας αυξάνεται καθώς αυξάνεται η θερμοκρασία του δωματίου.
Υγραντήρες ατμού. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά, όπου η εξάτμιση γίνεται με «κρύο» τρόπο, τα ατμού λειτουργούν με την αρχή του βρασμού. Το νερό από τη δεξαμενή τροφοδοτείται στο δίσκο στον οποίο είναι εγκατεστημένα τα ηλεκτρόδια. Όταν συνδέεται στο δίκτυο, το ηλεκτρόδιο θερμαίνει το νερό και συμβαίνει εξάτμιση. Οι υγραντήρες ατμού είναι εξοπλισμένοι με σύστημα ασφαλείας - εάν το νερό βράσει, η συσκευή θα απενεργοποιηθεί αυτόματα. Επίσης, για λόγους ασφαλείας, οι θήκες του υγραντήρα είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό στη θερμότητα πλαστικό, η ίδια η σχεδίαση δεν θα επιτρέψει στη συσκευή να ανατραπεί εάν σπρωχθεί κατά λάθος και ο υγραντήρας δεν θα ανάψει εάν το καπάκι της δεξαμενής νερού δεν κλείσει καλά. Ο ατμός που προέρχεται από τον υγραντήρα έχει θερμοκρασία 50-60 C, επομένως δεν συνιστάται η τοποθέτηση του στο παιδικό δωμάτιο. Ταυτόχρονα, οι υγραντήρες ατμού δεν χρειάζονται αναλώσιμα (φυσίγγια, κασέτες, φίλτρα).
Η απόδοση αυτού του τύπου υγραντήρα είναι αρκετά υψηλή: εξατμίζουν έως και 700 ml υγρού την ώρα. Οι υγραντήρες ατμού είναι επίσης καλοί επειδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως συσκευή εισπνοής (ορισμένα μοντέλα διαθέτουν ακόμη και ειδικό ακροφύσιο). Στο δοχείο της συσκευής μπορούν να προστεθούν αφεψήματα και αφεψήματα βοτάνων ή φαρμακευτικών, καθώς και αρωματικές ουσίες. Οι υγραντήρες αυτού του τύπου συνιστώνται επίσης για χρήση σε θερμοκήπια και ωδεία, καθώς είναι ικανοί να παρέχουν έως και 60% σχετική υγρασία. Η κατανάλωση ισχύος των υγραντήρων ατμού είναι περίπου 320 W, ο όγκος των δεξαμενών νερού είναι 5-5,5 λίτρα.
Πλεονεκτήματα:
δεν χρειάζεται καθαρό νερό
αποστειρωμένος ατμός
είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί η διαδικασία της εισπνοής, της αρωματοθεραπείας
χωρίς υλικά προς αντικατάσταση (φίλτρα, φυσίγγια)
διαθέτει βολική λαβή μεταφοράς
έχει την υψηλότερη απόδοση μεταξύ όλων των τύπων υγραντήρα
έχει δείκτη της ποσότητας του νερού που απομένει
υγραίνει τον αέρα περισσότερο από 60%
σχετικά χαμηλό κόστος και ευκολία συντήρησης
Ελαττώματα:
καταναλώνει πολύ ηλεκτρική ενέργεια - σημαντικά περισσότερο από άλλους τύπους υγραντήρες
δεν διαθέτει υγροστάτη που σας επιτρέπει να διατηρείτε την επιθυμητή υγρασία στο δωμάτιο - πρέπει να το αγοράσετε ξεχωριστά
δεν συνιστάται σε σπίτια με παιδιά και κατοικίδια, tk. μπορεί να είναι επικίνδυνο εάν δεν τον χειριστείτε προσεκτικά
υγραντήρες υπερήχων. Αυτός ο τύπος υγραντήρα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον - λόγω της αρχής λειτουργίας. Όλη η ίδια δεξαμενή με νερό, αλλά το νερό από αυτό δεν πέφτει στο τηγάνι, αλλά σε μια πλάκα που δονείται με υψηλή (υπερηχητική) συχνότητα. Η δόνηση χωρίζει το υγρό σε μικροσκοπικά σταγονίδια - αποδεικνύεται κάτι παρόμοιο με ομίχλη ή σύννεφο. Ο ενσωματωμένος ανεμιστήρας οδηγεί αέρα μέσα από αυτήν την «ομίχλη». Μοιάζει σαν πραγματικός, ζεστός ατμός να βγαίνει από τη συσκευή - αλλά είναι απολύτως κρύο, μπορείτε να κρατήσετε με ασφάλεια το χέρι σας από πάνω της.
Η μέθοδος ύγρανσης με υπερήχους είναι μακράν η πιο αποτελεσματική. Αυτός ο τύπος υγραντήρα είναι εξοπλισμένος με ενσωματωμένους υγροστάτες - συσκευές που ρυθμίζουν το επίπεδο υγρασίας "στην έξοδο", οι οποίες μπορούν να ανάβουν και να σβήνουν μόνοι τους, διατηρώντας ένα δεδομένο επίπεδο. Για τη λειτουργία υγραντήρων υπερήχων απαιτούνται φυσίγγια με ρητίνη ανταλλαγής ιόντων που καθαρίζουν το νερό από άλατα βαρέων μετάλλων και ορυκτές ακαθαρσίες (τα φυσίγγια πρέπει να αλλάζονται κάθε 3-4 μήνες). Συνιστάται ιδιαίτερα η εγκατάσταση τέτοιων υγραντήρων σε δωμάτια με παρκέ δάπεδα, έπιπλα αντίκες, μουσικά όργανα.
Η κατανάλωση ισχύος των υγραντήρων υπερήχων είναι από 40 έως 130 W, ο όγκος των δεξαμενών νερού είναι από 3,5 έως 6,5 λίτρα. Πρόσφατα, εμφανίστηκαν στην αγορά νέα μοντέλα υγραντήρων, εξοπλισμένα με πρόσθετες λειτουργίες: καθαρισμός αέρα πολλαπλών σταδίων (από δυσάρεστες οσμές, επιβλαβείς ουσίες και χημικές ενώσεις), ιονισμός (παραγωγή αρνητικών ιόντων οξυγόνου που κάνουν καλό στην υγεία και φρέσκος αέρας), φίλτρα για καθαρισμό αέρα από χοντρή σκόνη και τρίχες ζώων, απολύμανση νερού στη δεξαμενή, οζονισμό (για απολύμανση αέρα εσωτερικού χώρου).
Πλεονεκτήματα:
Η επιθυμητή υγρασία διατηρείται χάρη στον ενσωματωμένο υγροστάτη
Ο υγραντήρας ανάβει και σβήνει αυτόματα, διατηρώντας συνεχώς την καθορισμένη υγρασία.
διάφορα μοντέλα υγραντήρων υπερήχων σας επιτρέπουν να δείξετε την πραγματική υγρασία στο δωμάτιο, να καταστρέψετε τα μικρόβια στο νερό, να έχετε κουμπιά αφής
μικρό μέγεθος
υγραίνει τον αέρα περισσότερο από 60%
έχει μοντέρνο, κομψό σχεδιασμό
Ελαττώματα:
αναγκαστική αντικατάσταση φίλτρου κάθε 2-3 μήνες
αδυναμία αρωματισμού του δωματίου
ειδική ευαισθησία του φίλτρου στο σκληρό νερό (αναγκαιότητα χρήσης ειδικού απιονισμένου νερού)
Το "Air washer" συνδυάζει τις λειτουργίες ενός υγραντήρα και ενός καθαριστή αέρα. Σε αυτή την περίπτωση, η ύγρανση του αέρα συμβαίνει λόγω πλαστικών δίσκων που μετατρέπουν το νερό σε ομίχλη. Ως αποτέλεσμα, δεν συμβαίνει μόνο ύγρανση, αλλά και καθαρισμός του αέρα από σκόνη, γύρη, μικροοργανισμούς κ.λπ. Η θεμελιώδης διαφορά μεταξύ του "πλυσίματος αέρα" και των παραδοσιακών υγραντήρων είναι ότι αυτή η συσκευή λειτουργεί χωρίς αντικαταστάσιμα φίλτρα και δεν χρειάζεται αναλώσιμα.
Ο σχεδιασμός του "πλυσίματος αέρα" και η αρχή λειτουργίας του είναι πολύ πρωτότυποι: ένα σύστημα πλαστικών δίσκων σύνθετου υδροδυναμικού σχήματος περιστρέφεται σε μια δεξαμενή νερού. Τα σωματίδια σκόνης που μολύνουν τον αέρα, εισέρχονται στη συσκευή, φορτίζονται από την ενσωματωμένη συσκευή προ-ιονισμού και κατακάθονται στους δίσκους και στη συνέχεια ξεπλένονται με νερό. Η καταπολέμηση των μικροοργανισμών και των βακτηρίων πραγματοποιείται με ιονιστικά ηλεκτρόδια ISS που βρίσκονται στο δίσκο. Έτσι, μαζί με την ύγρανση, το «πλύσιμο αέρα» καθαρίζει φυσικά τον αέρα - η σκόνη και η βρωμιά συσσωρεύονται στο τηγάνι. Εάν θέλετε να νιώθετε συνεχώς φρέσκο και καθαρό αέρα στο δωμάτιό σας (όπως μετά από βροχή), τότε το "πλυντήριο αέρα" μπορεί εύκολα να αντιμετωπίσει αυτό το έργο και σε δωμάτια με έντονη σκόνη, αυτή η συσκευή είναι απλά απαραίτητη για γρήγορη αποκατάσταση ενός κανονικού μικροκλίματος .
Πλεονεκτήματα:
λειτουργεί σύμφωνα με την αρχή της αυτορρύθμισης (χωρίς υγροστάτη)
Υπάρχει κάψουλα για αρωματισμό
δεν βγαίνει ατμός από αυτό
διάφορα μοντέλα μπορεί να έχουν ειδικά φίλτρα με ιοντίζουσα ράβδο για βιολογικό καθαρισμό αέρα από διάφορους μικροοργανισμούς
Ελαττώματα:
αρκετά μεγάλες διαστάσεις
μέγιστη υγρασία αέρα - 60%
Τα φίλτρα σε ορισμένα μοντέλα απαιτούν περιοδική αντικατάσταση
Οι «αερόροες» είναι κατάλληλες για άτομα που χρειάζονται ιδιαίτερα καθαρό αέρα χωρίς σκόνη (αλλεργικούς που πάσχουν από βρογχικό άσθμα), καθώς και για σπίτι που έχει ανακαινιστεί πρόσφατα.
Τα κλιματικά συγκροτήματα είναι σύγχρονες οικιακές συσκευές που εκτελούν μια σειρά μέτρων για τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα στο σπίτι.
Καθαρισμός αέρα. Στα κλιματικά συγκροτήματα, κατά κανόνα, χρησιμοποιούνται πολλά φίλτρα: ένα αντιβακτηριακό φίλτρο HEPA (υψηλά αποτελεσματική κατακράτηση σωματιδίων) για τον καθαρισμό του αέρα από τα μικρότερα σωματίδια σκόνης, ακάρεα σκόνης, βακτήρια και ένα φίλτρο άνθρακα για την αφαίρεση δυσάρεστων οσμών, καπνού τσιγάρου, αστικών αιθαλομίχλη, καυσαέρια. Η διαδικασία ύγρανσης του αέρα στο κλιματικό σύμπλεγμα λαμβάνει χώρα με φυσική εξάτμιση του νερού, καθώς και σε υγραντήρες παραδοσιακού τύπου. Η απόδοση ύγρανσης εξαρτάται από την υγρασία του αέρα στο δωμάτιο, δηλαδή όσο μεγαλύτερη είναι η υγρασία, τόσο χαμηλότερος είναι ο ρυθμός εξάτμισης του νερού, δηλ. Η υγρασία του αέρα διατηρείται αυτόματα στο βέλτιστο επίπεδο.
Σχεδόν όλα τα κλιματικά συγκροτήματα είναι εξοπλισμένα με ενσωματωμένο ιονιστή αέρα για τον εμπλουτισμό του αέρα με αρνητικά ιόντα οξυγόνου, η ποσότητα των οποίων στον αέρα των σύγχρονων πόλεων και ακόμη περισσότερο σε διαμερίσματα, δωμάτια με άφθονο εξοπλισμό γραφείου είναι εξαιρετικά μικρή . Με τη βοήθεια του ιονισμού, η ποιότητα του αέρα βελτιώνεται, ο αέρας γίνεται "ζωντανός". Σε κλιματικά συγκροτήματα παρέχεται η δυνατότητα αρωματισμού του αέρα με τη βοήθεια ειδικής κάψουλας. Το δωμάτιό σας θα γεμίσει με ένα ευχάριστο άρωμα και τα αρωματικά έλαια θα ηρεμήσουν το νευρικό σύστημα, θα ανακουφίσουν την ένταση και θα έχουν τονωτική δράση.
Τα κλιματικά συγκροτήματα χρησιμοποιούνται αποτελεσματικά σε διαμερίσματα, γραφεία, ινστιτούτα αισθητικής, εξοχικές κατοικίες και νηπιαγωγεία. Η υψηλής απόδοσης κυκλοφορία αέρα το καθιστά ιδανικό για περιβάλλοντα με έντονη σκόνη ή καπνό.
Πλεονεκτήματα:
πολυλειτουργικότητα
κινητικότητα
Ελαττώματα:
περιορισμός ύγρανσης αέρα στο 60%
διαστάσεις.
περιοδική αντικατάσταση αναλωσίμων (φίλτρων)
Θα πρέπει να συνοψιστεί σε τι πρέπει να εστιάσετε όταν επιλέγετε ένα συγκεκριμένο μοντέλο:
Η περιοχή του δωματίου και η περιοχή συντήρησης μιας συγκεκριμένης συσκευής. Συμφωνώ, δεν έχει νόημα να αγοράσετε μια συσκευή σχεδιασμένη για ύγρανση 50-60 τετραγωνικών μέτρων. m, εάν το εμβαδόν του δωματίου σας είναι 15 τ. μ. Επιπλέον, είναι απίθανο να είναι δυνατή η χρήση 1 συσκευής για την ύγρανση του αέρα σε όλα τα δωμάτια της κατοικίας ταυτόχρονα, θα πρέπει να τη μεταφέρετε από το ένα μέρος στο άλλο
Χωρητικότητα δεξαμενής νερού. Στους συμπαγείς υγραντήρες υπερήχων, το απόθεμα είναι συνήθως μικρό, έως 5 λίτρα (διαφορετικά, η συσκευή έχει ήδη αρκετά σοβαρές διαστάσεις). Κατά κανόνα, αυτός ο όγκος είναι υπεραρκετός εάν ο υγραντήρας παραμείνει αναμμένος όλη τη νύχτα. Επιπλέον, εάν ο κατασκευαστής υποδείξει πόσο αέρα μπορεί να περάσει η συσκευή (για παράδειγμα, κατά τον καθαρισμό ή το «πλύσιμο»), τότε είναι επιθυμητό ολόκληρος ο όγκος του αέρα στο δωμάτιο να μπορεί να περάσει τουλάχιστον από τα φίλτρα 2 φορές την ώρα
Η λειτουργία της διατήρησης της υγρασίας στο επιθυμητό επίπεδο. Αυτό θα σας επιτρέψει να μην υγράνετε υπερβολικά τον αέρα στο δωμάτιο, αποτρέπει την εμφάνιση υγρασίας
Καταναλωμένη ισχύς. Γενικά, οι συσκευές είναι οικονομικές, αλλά όσο μεγαλύτερη είναι η ισχύς, τόσο πιο γρήγορα γίνεται η ύγρανση. Εδώ θα πρέπει ήδη να προχωρήσετε από τις ανάγκες σας, επιλέγοντας αυτό που είναι πιο σημαντικό για εσάς - παραγωγικότητα ή οικονομία
Η κατανάλωση νερού μετριέται σε λίτρα την ημέρα ή γραμμάρια ανά ώρα. Οι περισσότεροι οικιακόι υγραντήρες εξατμίζουν 8 έως 12 λίτρα την ημέρα και αυτό είναι αρκετά
Το χρονόμετρο θα προσθέσει ευκολία κατά τη χρήση: για παράδειγμα, θα απενεργοποιήσει τη συσκευή μετά από ένα συγκεκριμένο χρόνο λειτουργίας
Το επίπεδο θορύβου (5-70 dB) καθορίζεται από τη σχεδίαση της συσκευής, την ταχύτητα του ανεμιστήρα. Τα λιγότερο θορυβώδη μοντέλα έχουν σχεδιαστεί για την κρεβατοκάμαρα. Όσο χαμηλότερη είναι αυτή η παράμετρος, τόσο πιο άνετος θα είναι ο ύπνος όταν η συσκευή λειτουργεί.
Φίλτρα. Ο υγραντήρας μπορεί να εξοπλιστεί με ένα προ-φίλτρο - αυτό είναι ένα μηχανικό "χονδρό" φίλτρο για χονδροειδείς ακαθαρσίες. Περισσότερα «λεπτά» φίλτρα θα καθαρίσουν τον αέρα από ακάρεα σκόνης, σπόρια μυκήτων, γύρη φυτών, παθογόνα βακτήρια (HEPA, ULPA, ηλεκτροστατικά και φωτοκαταλυτικά). Τα φωτοκαταλυτικά φίλτρα θεωρούνται τα καλύτερα και ιστορικά τα πιο πρόσφατα φίλτρα και είναι επίσης ανθεκτικά
Προσέξτε επίσης ποια ποιότητα νερού μπορεί να χυθεί στη δεξαμενή: αποσταγμένο ή απευθείας από τη βρύση.
Όλοι οι υγραντήρες έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν σε έναν κλειστό χώρο, είναι εύχρηστοι και σχεδιασμένοι να λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο. Ανεξάρτητα από τον τύπο, οι υγραντήρες αέρα έχουν πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου.
Η χρήση υγραντήρων θα ωφελήσει όχι μόνο εσάς και τα παιδιά σας, αλλά και όλα όσα σας περιβάλλουν: κατοικίδια, φυτά, ακόμη και εσωτερικά αντικείμενα. Η χρήση τους θα επηρεάσει ευνοϊκά την ευεξία και τη διάθεσή σας.

Πώς να επιλέξετε έναν υγραντήρα;
Πώς να επιλέξετε έναν υγραντήρα;
Πώς να επιλέξετε έναν υγραντήρα;
Πώς να επιλέξετε έναν υγραντήρα; Πώς να επιλέξετε έναν υγραντήρα; Πώς να επιλέξετε έναν υγραντήρα;Home | Articles

May 24, 2024 04:13:31 +0300 GMT
0.009 sec.

Free Web Hosting