Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των αμερικανικών ψυγείων και των ευρωπαϊκών μοντέλων

Τα αμερικάνικα ψυγεία είναι ένα ψυγείο στο οποίο οι συνηθισμένοι θάλαμοι (ψυγείο και καταψύκτης) βρίσκονται ο ένας δίπλα στον άλλο, σε αυτήν την περίπτωση αυτά τα ψυγεία είναι μεγαλύτερα, έχουν δύο πόρτες δεξιά και αριστερά το ένα από το άλλο. Τα αμερικανικά ψυγεία είναι επίσης εξοπλισμένα με το σύστημα NoFrost (αυτό το σύστημα σας επιτρέπει να αποφύγετε τη συσσώρευση πάγου στους τοίχους σε ένα συμβατικό ψυγείο, τη συσσώρευση παγετού στα τρόφιμα και εξαλείφει την πιθανότητα να παγώσουν τα τρόφιμα μεταξύ τους). Και αν θέλετε, μπορεί να ενσωματωθεί ένα μίνι μπαρ σε αυτά τα ψυγεία, το οποίο είναι βολικό επειδή είναι εξοπλισμένο με ειδική πτυσσόμενη πόρτα και για να πάρετε ποτά ή φαγητό από αυτό, δεν είναι καθόλου απαραίτητο να ανοίξετε το ψυγείο. Μπορούν επίσης να ενσωματωθούν επιπλέον λαμπτήρες για να φωτίζουν καλύτερα τον εσωτερικό χώρο.
Τα πλεονεκτήματα αυτού του τύπου ψυγείου είναι η ευκολία στη χρήση, ο κομψός σχεδιασμός, η εξοικονόμηση ενέργειας, η μη ανάγκη απόψυξης, καθώς και διάφορα πρόσθετα χαρακτηριστικά. Πολλά μοντέλα ψυγείου είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτό καθιστά δυνατή τη διατήρηση της "εμπορεύσιμης" εμφάνισής του πολύ περισσότερο από τα συμβατικά. Το αμερικάνικο ψυγείο είναι πολύ ευρύχωρο, ο ελάχιστος όγκος του είναι 400 λίτρα. Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό αυτού του ψυγείου είναι η δυνατότητα ελέγχου της θερμοκρασίας ψύξης σε έναν από τους θαλάμους και εάν το μοντέλο του ψυγείου περιλαμβάνει ξεχωριστή θέση στις πόρτες για ψύξη ποτών, μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία εκεί, χαμηλότερη από ό,τι στο διαμέρισμα ψυγείου.
Ορισμένα αμερικανικά ψυγεία είναι εξοπλισμένα με παγάκι ή σύστημα θρυμματισμένου πάγου για την ψύξη των ποτών. Είναι σημαντικό όταν η πόρτα είναι ανοιχτή ή όχι ερμητικά κλειστή, το ψυγείο να σας κάνει σήμα να την κλείσετε, αυτό είναι ένα πολύ βολικό χαρακτηριστικό που βοηθά στην αποφυγή εισόδου θερμού αέρα στο ψυγείο και θέρμανσης. Και ορισμένα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με τη λειτουργία ρύθμισης του ύψους των ραφιών, έτσι ώστε διάφορα εμφιαλωμένα ποτά ή μεγάλα δοχεία τροφίμων να μπορούν να τοποθετηθούν στο ψυγείο.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των αμερικανικών ψυγείων και των ευρωπαϊκών μοντέλων
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των αμερικανικών ψυγείων και των ευρωπαϊκών μοντέλων
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των αμερικανικών ψυγείων και των ευρωπαϊκών μοντέλων
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των αμερικανικών ψυγείων και των ευρωπαϊκών μοντέλων Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των αμερικανικών ψυγείων και των ευρωπαϊκών μοντέλων Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των αμερικανικών ψυγείων και των ευρωπαϊκών μοντέλωνHome | Articles

May 21, 2024 16:25:09 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting