Εντοιχισμένα ψυγεία: τύποι και μέθοδοι εγκατάστασης

Για πολύ καιρό κανείς δεν μπορεί να εκπλαγεί από την αφθονία όλων των ειδών ενσωματωμένων συσκευών. Αλλά αυτό δεν σημαίνει καθόλου ότι οι ενσωματωμένες συσκευές δεν είναι πολύ δημοφιλείς - το αντίθετο, οι πωλήσεις του αυξάνονται χρόνο με το χρόνο. Ωστόσο, αυτό δεν προκαλεί έκπληξη: δεδομένου του αριθμού των διαμερισμάτων μικρού μεγέθους στη χώρα μας και του αριθμού των ανθρώπων που ζουν σε αυτά, οι οποίοι προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να επεκτείνουν τουλάχιστον ελαφρώς τον διαθέσιμο χώρο διαβίωσης, οι εντοιχισμένες συσκευές διαθέτουν λαμπρό μέλλον. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα ψυγεία, τα οποία πάντα φημίζονταν ότι καταλαμβάνουν πολύ χώρο στην κουζίνα. Επομένως, θα είναι δίκαιο να συζητήσουμε τους τύπους ενσωματωμένων ψυγείων και τον τρόπο εγκατάστασης τους.
Πώς να φτιάξετε ένα ψυγείο;
Διαφορετικά μοντέλα ενσωματωμένων ψυγείων διακρίνονται από ένα σύστημα θόλου πόρτας. Το ψυγείο μπορεί να ενσωματωθεί στο ντουλάπι χωρίς τη χρήση μεντεσέδων. Αυτό είναι ένα σύστημα παντογράφου: η μπροστινή πόρτα του ντουλαπιού είναι στερεωμένη απευθείας στην πόρτα του ψυγείου και και οι δύο πόρτες δεν μετακινούνται μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της κίνησης.
Εάν το ψυγείο είναι ενσωματωμένο σε ένα ντουλάπι που έχει μεντεσέδες στην πόρτα, τότε αυτό είναι ένα εναλλακτικό σύστημα ανάρτησης στις ολισθήσεις. Οι πόρτες του ντουλαπιού και του ψυγείου γλιστρούν μεταξύ τους κατά τη μετακίνηση. Με αυτό το σύστημα, το βάρος και των δύο θυρών κατανέμεται ομοιόμορφα μεταξύ των μεντεσέδων του ντουλαπιού και του ψυγείου που είναι ενσωματωμένο σε αυτό.
Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ψυγείο οποιουδήποτε μεγέθους στο σετ κουζίνας σχεδιαστών της επιλογής σας. Μπορεί να είναι ένας μικροσκοπικός θάλαμος ψύξης στο μέγεθος ενός πάγκου ή ψηλά ντουλάπια ψύξης μέχρι την οροφή.
Το ψυγείο δεν χρειάζεται να μοιάζει καθόλου με ντουλάπι. Για παράδειγμα, μια μοναδική καινοτομία από την Ariston είναι ένα κουτί ψυγείου με διαφανείς τοίχους. Χωρίς να ανοίξετε το ψυγείο, μπορείτε να δείτε αμέσως τα προϊόντα σε αυτό. Πρόκειται για μια λειτουργική και μοντέρνα συσκευή ψύξης που ταιριάζει εύκολα σε κάθε χώρο κουζίνας.
Χαρακτηριστικά των ενσωματωμένων ψυγείων
Τα ενσωματωμένα ψυγεία έχουν τις ίδιες λειτουργίες με τα συμβατικά ψυγεία, επιπλέον, έχουν μια σειρά από πλεονεκτήματα:
1. Λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας. Μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε κατά τη διάρκεια των διακοπών, ώστε να μην χρειάζεται να αφήνετε την πόρτα του ψυγείου μισάνοιχτη.
2. «Μηδενική κάμερα». Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε τα τρόφιμα στη βέλτιστη θερμοκρασία και υγρασία, η οποία σας επιτρέπει να τα διατηρείτε φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ότι σε ένα συμβατικό ψυγείο.
3. Κερδοφορία. Τα εντοιχισμένα ψυγεία έχουν καλή θερμομόνωση των τοίχων.
4. Χαμηλός θόρυβος φόντου. Τα διακοσμητικά πάνελ εμποδίζουν τη διείσδυση του θορύβου στον χώρο της κουζίνας
5. Χωρητικότητα. Οι ενσωματωμένες συσκευές καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο, αλλά ταυτόχρονα έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα.
Μπορείτε να φτιάξετε ένα ψυγείο σχεδόν σε κάθε εσωτερικό χώρο σπιτιού, γραφείου, βιτρίνας.

Εντοιχισμένα ψυγεία: τύποι και μέθοδοι εγκατάστασης
Εντοιχισμένα ψυγεία: τύποι και μέθοδοι εγκατάστασης
Εντοιχισμένα ψυγεία: τύποι και μέθοδοι εγκατάστασης
Εντοιχισμένα ψυγεία: τύποι και μέθοδοι εγκατάστασης Εντοιχισμένα ψυγεία: τύποι και μέθοδοι εγκατάστασης Εντοιχισμένα ψυγεία: τύποι και μέθοδοι εγκατάστασηςHome | Articles

May 24, 2024 04:09:32 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting