Ψυγεία Mile μοναδικής σχεδίασης από Γερμανό κατασκευαστή

Το 2008, η Miele έφερε στην «κρίση» των πελατών της μια νέα οικογένεια μεμονωμένων ψυγείων K10000. Οι καταψύκτες και τα ψυγεία Mile αυτής της σειράς απολαμβάνουν τη βελτιωμένη λειτουργικότητα με μια πλούσια συλλογή πρόσθετων επιλογών και βελτιωμένο σχεδιασμό. Επομένως, όταν λέμε «ψυγεία από το Mile», εννοούμε όχι μόνο την όμορφη εμφάνιση, αλλά και το αντίστοιχο έξυπνο περιεχόμενο.
Από την πνευματική "γέμιση" μπορούμε να διακρίνουμε: λειτουργικά συστήματα ψύξης DynaCool, τα οποία σας επιτρέπουν να ψύξετε γρήγορα μια εντυπωσιακή ποσότητα προμηθειών. Εργονομικοί θάλαμοι PerfectFresh που αποθηκεύουν αποθέματα φρούτων και λαχανικών διπλάσια από τα τυπικά διαμερίσματα ψυγείου. μια εσωτερική γεννήτρια πάγου που μπορεί να προσφέρει περισσότερα από 1 κιλό παγωμένης φρεσκάδας στον ιδιοκτήτη του ψυγείου Mila σε 60 λεπτά. ένα ειδικό κλείστρο Soft Close που ελέγχει τη άνετη εφαρμογή της πόρτας του ψυγείου. "έξυπνη" οθόνη που ελέγχει το καθεστώς θερμοκρασίας του θαλάμου εργασίας κ.λπ.
Τελειότητα σε κάθε λεπτομέρεια - πρόκειται για το ψυγείο Mile. Για παράδειγμα, το DynaCool όχι μόνο μειώνει γρήγορα τη θερμοκρασία των φορτωμένων προϊόντων, αλλά διατηρεί επίσης την ίδια καμπύλη θερμοκρασίας σε όλο το εσωτερικό του θαλάμου του ψυγείου. Τα επανασχεδιασμένα συρτάρια PerfectFresh είναι εύκολο να τραβηχτούν στο σύνολό τους, κάτι που κατέστη δυνατό με την εισαγωγή τηλεσκοπικών σιδηροτροχιών στη σχεδίαση των μοντέλων K10000. Η ενσωματωμένη οθόνη θα «δείξει» στον κάτοχο του ψυγείου Mila όχι μόνο τους αριθμούς σε βαθμούς Κελσίου, αλλά και θα βοηθήσει στον καθορισμό του χρόνου αντικατάστασης του φίλτρου άνθρακα ActiveAirClean, το οποίο είναι υπεύθυνο για την εξάλειψη των «έξτρα» αρωμάτων στον θάλαμο.
Από ασυνήθιστες σχεδιαστικές λύσεις: τα νέα ψυγεία Mile θα σας εκπλήξουν ευχάριστα με τα ράφια VarioBord που βρίσκονται ακριβώς στην πόρτα της «ψυκτικής μονάδας». Η εντυπωσιακή αισθητική των μεταλλικών σκελετών, σε συνδυασμό με τις διαφανείς πλαστικές θήκες, τραβούν αμέσως τα βλέμματα. Και ο αγοραστής καταλαβαίνει αμέσως: ένα ψυγείο Miele είναι μοντέρνο, βολικό και αξιόπιστο!
Οι προγραμματιστές της Miele δεν έχουν ξεχάσει να φροντίζουν το περιβάλλον. Όλα τα ψυγεία που ανήκουν στη σειρά K10000 χαρακτηρίζονται από οικονομικές κατηγορίες κατανάλωσης ενέργειας: A+++, A++ και A. Τα τελευταία μοντέλα ψυγείων της Mile A+++ καταναλώνουν λίγο περισσότερο από 6 kWh την ημέρα. Αλλά ακόμη και πριν από 7 χρόνια, ο θάλαμος "καταψύκτη" ενός παρόμοιου ψυγείου με όγκο 150 λίτρων απαιτούσε 9,6 kW / h. Γενικά, η πρόοδος είναι εμφανής και η σειρά K10000 είναι μια καλή λύση για οικονομικούς ιδιοκτήτες! Καλά ψώνια!

Ψυγεία Mile μοναδικής σχεδίασης από Γερμανό κατασκευαστή
Ψυγεία Mile μοναδικής σχεδίασης από Γερμανό κατασκευαστή
Ψυγεία Mile μοναδικής σχεδίασης από Γερμανό κατασκευαστή
Ψυγεία Mile μοναδικής σχεδίασης από Γερμανό κατασκευαστή Ψυγεία Mile μοναδικής σχεδίασης από Γερμανό κατασκευαστή Ψυγεία Mile μοναδικής σχεδίασης από Γερμανό κατασκευαστήHome | Articles

May 24, 2024 03:14:04 +0300 GMT
0.023 sec.

Free Web Hosting