Πού να πάτε για να αγοράσετε φίλτρα για πλυντήρια ρούχων

Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες συμβουλές για την επισκευή πλυντηρίων ρούχων, επειδή καθένα από αυτά έχει τη δική του τεκμηρίωση σέρβις και τα δικά του χαρακτηριστικά. Υπάρχουν όμως βλάβες που μπορούν να διορθωθούν χειροκίνητα. Συχνά πρόκειται για βουλωμένα φίλτρα για πλυντήρια ρούχων ή για προσωρινή πτώση τάσης. Μερικές συμβουλές θα σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε μόνοι σας στις δυσλειτουργίες.
1. Το πλυντήριο δεν ανάβει (οι ενδεικτικές λυχνίες δεν ανάβουν).
Σε αυτήν την περίπτωση, ελέγξτε εάν το κύριο καλώδιο είναι συνδεδεμένο στην πρίζα. Είναι επίσης πιθανό να μην υπάρχει ρεύμα στο σπίτι. Ορισμένα μοντέλα πλυντηρίων ρούχων έχουν κλειδαριές και το μηχάνημα δεν ανάβει όσο η πόρτα είναι ανοιχτή (χαλαρά κλειστή). Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει εάν η βρύση του νερού είναι κλειστή.
2. Το μηχάνημα δεν γεμίζει με νερό.
Το πρώτο βήμα είναι να ελέγξετε αν το νερό είναι ανοιχτό στο σπίτι. Παρακολουθήστε επίσης τη στεγανότητα της σύνδεσης με την παροχή νερού. Βεβαιωθείτε ότι ο εύκαμπτος σωλήνας δεν είναι λυγισμένος.
Εάν όλα είναι εντάξει, πιθανότατα πρόκειται για φίλτρα που φράσσονται περιοδικά. Τα φίλτρα για πλυντήρια ρούχων μπορούν να καθαριστούν χειροκίνητα: ξεβιδώστε τον εύκαμπτο σωλήνα παροχής νερού (βρίσκεται στο πίσω μέρος του πλυντηρίου) και αφαιρέστε προσεκτικά το πλέγμα χρησιμοποιώντας πένσες. Είναι αυτή που πρέπει να πλυθεί από τη βρωμιά.
3. Έντονη δόνηση κατά το πλύσιμο.
Ένα τέτοιο μείον των πλυντηρίων ρούχων μπορεί να προκύψει λόγω της ανώμαλης επιφάνειας στην οποία βρίσκεται. Για να ελέγξετε αν συμβαίνει αυτό, απλώς κουνήστε λίγο το αυτοκίνητο με τα χέρια σας από τη μία πλευρά στην άλλη. Εάν το μηχάνημα υποκύψει στη συσσώρευση, θα πρέπει να αναδιαταχθεί ή να ισοπεδωθεί το δάπεδο.
Εάν παρουσιαστεί τέτοιος θόρυβος κατά την πρώτη πλύση, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε αμέσως την κάρτα εγγύησης. Απλώς δεν θα είναι χρήσιμο. Σε αυτή την περίπτωση, ελέγξτε τα μπουλόνια μεταφοράς. Αν είναι, βγάλτε τα. Βρίσκονται στο πίσω μέρος του πλυντηρίου.
Ένας άλλος λόγος για τον θόρυβο από τέτοιο εξοπλισμό μπορεί να είναι η ανομοιόμορφη κατανομή των ρούχων. Για να επαναφέρετε την εργασία στο κανονικό, σταματήστε το πλύσιμο και μετακινήστε τα ρούχα.
Ένα πλυντήριο μπορεί να χαλάσει ανά πάσα στιγμή, η επισκευή του μπορεί να είναι δαπανηρή και χρονοβόρα, αλλά αν χαλάσει μια μηχανή καφέ, το συνεργείο Ruscoffee θα σας βοηθήσει γρήγορα και αποτελεσματικά να επισκευάσετε μια μηχανή καφέ στη Μόσχα.
4. Διαρροή νερού από το πλυντήριο.
Πρώτα απ 'όλα, ελέγξτε εάν ο εύκαμπτος σωλήνας νερού είναι βιδωμένος. Εάν ο εύκαμπτος σωλήνας είναι στη θέση του, καθαρίστε τη θήκη απορρυπαντικού. Για να το κάνετε αυτό, αφαιρέστε το ανασηκώνοντάς το και τραβώντας το προς τα έξω. Στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά με χλιαρό νερό. Αυτή η λειτουργία συνιστάται να γίνεται τακτικά.
Αφήστε τον εξοπλισμό να λειτουργήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και τα φίλτρα να μην βουλώσουν ποτέ.

Πού να πάτε για να αγοράσετε φίλτρα για πλυντήρια ρούχων
Πού να πάτε για να αγοράσετε φίλτρα για πλυντήρια ρούχων
Πού να πάτε για να αγοράσετε φίλτρα για πλυντήρια ρούχων
Πού να πάτε για να αγοράσετε φίλτρα για πλυντήρια ρούχων Πού να πάτε για να αγοράσετε φίλτρα για πλυντήρια ρούχων Πού να πάτε για να αγοράσετε φίλτρα για πλυντήρια ρούχωνHome | Articles

May 22, 2024 21:02:29 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting