Σχήμα κατάψυξης

Ο καταψύκτης σε μορφή ντουλαπιού μπορεί να φτάσει σε ύψος τα δύο μέτρα. Ταυτόχρονα το πλάτος του είναι 60 εκ. Όπως βλέπετε δεν πιάνει μεγάλο χώρο στο δωμάτιο. Ο ωφέλιμος όγκος του φτάνει σχεδόν τα 300 λίτρα. Επομένως, σε αυτή την κατάψυξη μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλά τρόφιμα ταυτόχρονα. Το ντουλάπι είναι εξοπλισμένο με πολλά επίπεδα. Μπορεί να είναι ράφια με πόρτες και ή ανασυρόμενα συρτάρια. Τα μοντέλα από τη Σουηδία είναι επίσης εξοπλισμένα με δίσκους στους οποίους πρέπει να παγώσετε λαχανικά, μούρα και φρούτα. Κατά την κατάψυξη, δεν παγώνουν μεταξύ τους. Οι καταψύκτες με τη μορφή ντουλαπιών συνδυάζονται καλύτερα με έπιπλα κουζίνας. Ένας τέτοιος καταψύκτης μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί κάτω από οποιαδήποτε επιφάνεια εργασίας στην κουζίνα (για παράδειγμα, έναν πάγκο). Αυτή η κατάψυξη έχει μικρό όγκο, καθώς και έως τέσσερα συρτάρια.
Ένας καταψύκτης στήθους κατασκευάζεται με τη μορφή στήθους της γιαγιάς. Ανοίγουν και έχουν μακρόστενο σχήμα. Οι μεγάλες μερίδες ψαριού και κρέατος είναι καλύτερα να φυλάσσονται σε παρόμοια κατάψυξη. Ο χρήσιμος όγκος ενός τέτοιου καταψύκτη μπορεί να υπερβαίνει τον όγκο ενός καταψύκτη. Όσον αφορά τις εξωτερικές διαστάσεις τέτοιων γιγάντων, μπορεί να είναι ίσες με 850 * 1560 * 600 εκ. Ένα τέτοιο θαύμα δύσκολα θα συμπιεστεί σε μια τυπική πόρτα. Ένας παρόμοιος καταψύκτης μπορεί να τοποθετηθεί στο χαγιάτι.
Και ακόμα κι αν η θερμοκρασία περιβάλλοντος φτάσει τους +40 βαθμούς, τα προϊόντα θα διατηρηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα μειονεκτήματα ενός τέτοιου καταψύκτη περιλαμβάνουν το γεγονός ότι όλα τα προϊόντα εκεί συσσωρεύονται σε έναν μεγάλο σωρό. Όταν βγάζετε τα απαραίτητα, πρέπει να εργαστείτε σκληρά, ενώ αναποδογυρίζετε όλα τα υπόλοιπα. Έχουν όμως και μικρά κρεμαστά καλάθια στα οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε συσκευασμένα προϊόντα.
Φυσικά, τέτοια λαρί είναι αρκετά κερδοφόρα τόσο από άποψη χρησιμοποιήσιμου όγκου όσο και από πλευράς ηλεκτρικής ενέργειας. Αλλά μεταξύ των νοικοκυρών, τέτοια μπαούλα δεν έχουν λάβει τον δέοντα σεβασμό λόγω του γεγονότος ότι δεν μπορούν να τοποθετηθούν σε μια τυπική κουζίνα μικρού μεγέθους. Επιπλέον, πρέπει να σκεφτείτε το γεγονός ότι η πόρτα του ψυγείου πρέπει να ανοίξει και αυτό θα απαιτήσει επίσης επιπλέον χώρο.

Σχήμα κατάψυξης
Σχήμα κατάψυξης
Σχήμα κατάψυξης
Σχήμα κατάψυξης Σχήμα κατάψυξης Σχήμα κατάψυξηςHome | Articles

May 24, 2024 04:18:46 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting