Ποια είναι τα καλύτερα ψυγεία που αγοράζονται πιο συχνά σήμερα

Όταν αγοράζετε ένα ψυγείο, πρέπει να λάβετε υπόψη ότι όχι μόνο πρέπει να πληροί σωστά τα λειτουργικά του χαρακτηριστικά, αλλά και να πληροί τις απαιτήσεις μιας υγιεινής ατμόσφαιρας, δηλαδή να μην επηρεάζει την υγεία των ανθρώπων.
Όταν επιλέγετε τα καλύτερα ψυγεία, θα πρέπει να προσέχετε το κόστος τους. Ως αποτέλεσμα, ο εξοπλισμός μπορεί να χωριστεί σε ορισμένες ομάδες τιμών:
• Φθηνό. Αυτά είναι τα ψυγεία "Atlant", "Saratov", "Biryusa", Lipetsk Indesit και Stinol. Η χαμηλότερη γραμμή τιμής τους είναι 150 $, η ανώτερη είναι 500 $.
• Μέση τιμή εξοπλισμού. Η επιλογή των καλύτερων ψυγείων σε αυτό το εύρος τιμών αντιπροσωπεύεται από εξοπλισμό με δύο και τρεις θαλάμους, εξαιρετική σχεδίαση και νέες τεχνολογίες. Είναι πιο πρακτικά.
• Ακριβά μοντέλα. Η τιμή κυμαίνεται από $1100 έως $15000. Η διαφορά τους είναι σε μέγεθος, όγκο, σχέδιο και πολλές άλλες ευχάριστες «υπερβολές».
Κατά την επιλογή των καλύτερων ψυγείων, κατά κανόνα, λαμβάνονται υπόψη οι διαστάσεις τους.
Τα μοντέλα από 50 έως 125 cm (μικρά) έχουν συνήθως έναν θάλαμο και ένα διαμέρισμα κατάψυξης ή χωρίς αυτό. Ο εξοπλισμός μεσαίου μεγέθους από 130 έως 150 cm έχει 2 πόρτες (ψυγείο και καταψύκτη) και ο όγκος αυτών των μοντέλων είναι από 200 έως 260 λίτρα.
Η επιλογή των καλύτερων ψυγείων μεσαίου μεγέθους (150 - 185 cm) είναι ιδανική για όσους αναζητούν εξοπλισμό με δύο διαμερίσματα από 260 έως 350 λίτρα. Ο ίδιος ο καταψύκτης μπορεί να βρίσκεται τόσο κάτω όσο και πάνω.
Θα πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή στην ανάπτυξη των μελών της οικογένειας. Ορισμένα ψυγεία μπορεί να είναι όχι μόνο ψηλά για αυτά, αλλά και βαθιά (από 65 έως 80 cm). Στα side-by-side ψυγεία, οι θήκες με τον καταψύκτη και το ψυγείο βρίσκονται δίπλα-δίπλα. Σε μεγάλο βαθμό λόγω αυτού, δεν συνιστάται η αγορά τους για μια μικρή κουζίνα.
Τα μοντέλα των καλύτερων ψυγείων έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα. Οι επιλογές δύο θαλάμων έχουν έναν ή δύο συμπιεστές. Τα μοντέλα με δύο συμπιεστές έχουν τρόπο λειτουργίας «διακοπών», δηλαδή είναι δυνατή η απενεργοποίηση του θαλάμου ψύξης χωρίς συνέπειες κατά τη διάρκεια των διακοπών του ιδιοκτήτη. Ωστόσο, τα μοντέλα με έναν συμπιεστή είναι φθηνότερα.
Τα καλύτερα ψυγεία διαθέτουν ποικιλία συστημάτων απόψυξης: χειροκίνητα και αυτόματα. Ο δεύτερος τύπος μπορεί είτε να αποτρέψει το σχηματισμό «χιονιού» ή να το ξεπαγώσει σταδιακά.
Ορισμένα μοντέλα διαθέτουν ζώνη φρεσκάδας - ένα διαμέρισμα σχεδιασμένο για αποθήκευση ψαριών, κρέατος, πουλερικών σε μηδενική θερμοκρασία. Εδώ μπορείτε να αποθηκεύσετε εκείνα τα προϊόντα που μόλις αγοράσατε, αλλά δεν θέλετε να τα παγώσετε καθόλου.
Οι καταψύκτες του καλύτερου εξοπλισμού θα πρέπει να έχουν εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας από μείον 18 έως μείον 24 μοίρες. Οι καταψύκτες έχουν ικανότητα κατάψυξης που κυμαίνεται από 3,5 έως 20 κιλά την ημέρα.
Κατά την επιλογή εξοπλισμού, σημαντικό ρόλο δεν παίζουν μόνο η εξωτερική και εσωτερική σχεδίαση του μοντέλου, αλλά και η κατηγορία κατανάλωσης ενέργειας. Η κατηγορία Α έχει ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας. Οι κατηγορίες Β και Γ θεωρούνται οικονομικές. Ορισμένα ευρωπαϊκά μοντέλα είναι τόσο «έξυπνα» που είναι σε θέση να συμμορφώνονται με την ενεργειακή απόδοση.

Ποια είναι τα καλύτερα ψυγεία που αγοράζονται πιο συχνά σήμερα
Ποια είναι τα καλύτερα ψυγεία που αγοράζονται πιο συχνά σήμερα
Ποια είναι τα καλύτερα ψυγεία που αγοράζονται πιο συχνά σήμερα
Ποια είναι τα καλύτερα ψυγεία που αγοράζονται πιο συχνά σήμερα Ποια είναι τα καλύτερα ψυγεία που αγοράζονται πιο συχνά σήμερα Ποια είναι τα καλύτερα ψυγεία που αγοράζονται πιο συχνά σήμεραHome | Articles

May 28, 2024 01:42:35 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting