Αξιολόγηση της αξίας όταν αποφασίζετε γιατί χρειάζεστε ένα iPod

Οι κάτοχοι iPhone αναμένουν κάποια καλά νέα. Ο γνωστός χάκερ George Hotz θα κυκλοφορήσει σύντομα άλλη μια εξέλιξη. Θυμηθείτε ότι νωρίτερα ήταν αυτός που είχε δημιουργήσει προγράμματα για jailbreak, καθώς και ξεκλείδωμα iPhone. Αυτά τα προγράμματα έχουν γίνει τόσο δημοφιλή που τίθεται το ερώτημα: "γιατί χρειάζεστε ένα ipod;" εκτός και αν τα χρησιμοποιήσετε.
Το νέο βοηθητικό πρόγραμμα που γράφει το Hotz θα ταιριάζει σε όλες τις σύγχρονες συσκευές, όπως το iPhone 3GS, το iPad και το iPod Touch 3.0. Δεν υπάρχει ακόμη μια εικασία για τον έλεγχο όλων αυτών των συσκευών. Το iPhone που κυκλοφόρησε πρόσφατα, καθώς και το iPod Touch, αποδείχθηκαν πιο ανθεκτικά στο hacking με τυπικά μέσα. Για το λόγο αυτό, οι χάκερ δεν μπορούν ακόμη να τους παρέχουν ένα πλήρες jailbreak.
Σήμερα, οι κάτοχοι iPhone 3GS που θα αποφασίσουν να χακάρουν το τελευταίο τους υλικολογισμικό θα αναγκαστούν να συνδέσουν τη συσκευή στον υπολογιστή τους και στη συνέχεια να κάνουν εκ νέου jailbreak κάθε φορά που το τηλέφωνο επανεκκινείται. Τίθεται το ίδιο ερώτημα: τότε γιατί χρειάζεστε ένα ipod, το οποίο απαιτεί συνεχώς jailbreak. Έχοντας εμπιστοσύνη στα λόγια του Hotz, η απόφαση είναι κοντά.
Αξίζει να καταλάβουμε γιατί χρειάζεται καθόλου αυτό το jailbreak;
Ο ίδιος ο όρος jailbreak (από το αγγλικό "jailbreak") σημαίνει τη διαδικασία διακοπής του υλικολογισμικού μιας συγκεκριμένης κινητής συσκευής προκειμένου να ανοίξει περαιτέρω η πλήρης πρόσβαση, η οποία καθιστά δυνατή την πρόσβαση στο σύστημα αρχείων του κινητού. Ένα τέτοιο κόλπο χάκερ σάς επιτρέπει να εγκαταστήσετε διάφορα είδη πειρατικών εφαρμογών στο iPhone σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αλλά αυτό απέχει πολύ από τον πρώτο λόγο που το jailbreak είναι τόσο δημοφιλές.
Απολύτως όλοι οι κάτοχοι τηλεφώνων με jailbreak μπορούν να εγκαταστήσουν μοναδικά προγράμματα που δεν είναι διαθέσιμα στο κατάστημα της Apple. Δεδομένου ότι οι προγραμματιστές των επίσημων εφαρμογών καταστημάτων υποχρεούνται να τηρούν αυστηρούς κανόνες.
Κάποτε, το iPhone έγινε μια τεχνολογία που έκανε τον κόσμο μας ανάποδα, τώρα αυτό συμβαίνει στην αγορά των monster high doll. Αυτά τα χαριτωμένα αστεία παιχνίδια αιχμαλωτίζουν τις καρδιές ενός μεγάλου αριθμού παιδιών. Μπορείτε να διαβάσετε για το τι είναι οι κούκλες τέρας στον ιστότοπο highdolls.ru.
Μια καθολική εφαρμογή μπορεί να μετατρέψει το αγαπημένο σας τηλέφωνο σε φορητό υπολογιστή με πρόσβαση στο διαδίκτυο ή να σας βοηθήσει να κατεβάσετε οποιοδήποτε βίντεο από δίκτυα αναζήτησης. Υπάρχει μια επιλογή για να δείτε και να αλλάξετε τις κρυφές ρυθμίσεις του τηλεφώνου. Προαιρετικά, μπορείτε να προσθέσετε απεριόριστο αριθμό εικονιδίων στο Dock ή να αλλάξετε τη διεπαφή σε πιο ευχάριστη. Η λίστα των λειτουργιών συμπληρώνεται από τη λειτουργία φιλτραρίσματος εισερχόμενων κλήσεων; Στην πραγματικότητα, αυτή η λίστα είναι ατελείωτη.

Αξιολόγηση της αξίας όταν αποφασίζετε γιατί χρειάζεστε ένα iPod
Αξιολόγηση της αξίας όταν αποφασίζετε γιατί χρειάζεστε ένα iPod
Αξιολόγηση της αξίας όταν αποφασίζετε γιατί χρειάζεστε ένα iPod
Αξιολόγηση της αξίας όταν αποφασίζετε γιατί χρειάζεστε ένα iPod Αξιολόγηση της αξίας όταν αποφασίζετε γιατί χρειάζεστε ένα iPod Αξιολόγηση της αξίας όταν αποφασίζετε γιατί χρειάζεστε ένα iPodHome | Articles

May 22, 2024 20:34:29 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting