Ψυγεία με δύο συμπιεστές για να βοηθήσετε μια καλή νοικοκυρά

Το κύριο πλεονέκτημα των ψυγείων δύο συμπιεστών είναι η αυξημένη απόδοση τους σε σύγκριση με τα μοντέλα ενός συμπιεστή. Τα ψυγεία δύο συμπιεστών και τα ψυγεία ενός συμπιεστή ίδιου μεγέθους διαφέρουν σημαντικά ως προς την ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνεται. Οι συσκευές δύο συμπιεστών το χρησιμοποιούν πολύ λιγότερο. Εάν υπολογίσετε τη διαφορά στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε όλη τη διάρκεια ζωής του ψυγείου, τότε το ποσό θα είναι πολύ σημαντικό. Ιδιαίτερα σημαντικά είναι τα ψυγεία δύο συμπιεστών για τις ευρωπαϊκές χώρες, καθώς το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας τους είναι αρκετά υψηλό. Προφανώς, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα μοντέλα ψυγείων δύο συμπιεστών παράγονται συχνότερα στην Ευρώπη.
Οι συσκευές δύο συμπιεστών διαθέτουν ανεξάρτητο έλεγχο θερμοκρασίας σε κάθε θάλαμο. Εάν η θερμοκρασία αυξηθεί σε έναν από τους θαλάμους, ένας οικονομικός συμπιεστής χαμηλής ισχύος αρχίζει να λειτουργεί σε αυτόν, ο οποίος απενεργοποιείται αμέσως μετά την επίτευξη της βέλτιστης θερμοκρασίας στον θάλαμο. Αυτό το σύστημα ελέγχου παρέχει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας σε ψυγεία δύο συμπιεστών. Μια συσκευή ενός συμπιεστή, σε αντίθεση με μια συσκευή με δύο συμπιεστές, δεν έχει ξεχωριστό έλεγχο θερμοκρασίας. Ο μόνος ισχυρός ενεργοβόρος συμπιεστής του σε παρόμοια κατάσταση παράγει πρόσθετη και περιττή ψύξη στην κατάψυξη, καταναλώνοντας υπερβολική ενέργεια.
Το ψυγείο με δύο συμπιεστές διαθέτει πλήρη λειτουργία υπερ-κατάψυξης στην κατάψυξη και δυνατότητα προσωρινής απενεργοποίησης ενός από τους θαλάμους, γεγονός που εξοικονομεί ενέργεια. Επιπλέον, δύο μικροί συμπιεστές είναι πολύ πιο αθόρυβοι από έναν μεγάλο συμπιεστή, πράγμα που σημαίνει ότι τα ψυγεία δύο συμπιεστών κάνουν πολύ λιγότερο θόρυβο κατά τη λειτουργία.
Τα ψυγεία ενός συμπιεστή δεν έχουν τα παραπάνω πλεονεκτήματα των ψυγείων δύο συμπιεστών, αλλά αντισταθμίζουν αυτό το γεγονός με χαμηλότερο κόστος. Επίσης, τα νέα μοντέλα συσκευών ενός συμπιεστή διαθέτουν ειδική ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα που ελέγχει τις ροές ψυκτικού που κυκλοφορούν στη μονάδα. Επιτρέπει στους θαλάμους να ψύχονται μεμονωμένα, εξοικονομώντας επίσης ενέργεια.

Ψυγεία με δύο συμπιεστές για να βοηθήσετε μια καλή νοικοκυρά
Ψυγεία με δύο συμπιεστές για να βοηθήσετε μια καλή νοικοκυρά
Ψυγεία με δύο συμπιεστές για να βοηθήσετε μια καλή νοικοκυρά
Ψυγεία με δύο συμπιεστές για να βοηθήσετε μια καλή νοικοκυρά Ψυγεία με δύο συμπιεστές για να βοηθήσετε μια καλή νοικοκυρά Ψυγεία με δύο συμπιεστές για να βοηθήσετε μια καλή νοικοκυράHome | Articles

July 15, 2024 11:01:58 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting