Ψυγεία Whirlpool

Το ψυγείο Whirlpool έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιεί το σύστημα Total No Frost. Η παρουσία ενός τέτοιου συστήματος συμβάλλει στον αερισμό. Δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί απόψυξη λόγω της μείωσης του επιπέδου υγρασίας που παρέχεται στο ψυγείο. Επομένως, δεν σχηματίζεται πάγος στο ψυγείο κατά τη λειτουργία. Προκειμένου η θερμοκρασία σε όλα τα σημεία του ψυγείου να είναι ομοιόμορφη και βέλτιστη, παρέχεται το σύστημα Multiflow. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τρόφιμα όπως ψάρι και κρέας στο διαμέρισμα του ψυγείου. Ταυτόχρονα, θα διατηρήσουν τη φρεσκάδα τους για πολύ καιρό. Αυτό το διαμέρισμα παρέχεται με χαμηλότερη θερμοκρασία και έχει επίσης χαμηλότερη υγρασία. Η υγρασία στο χώρο του ψυγείου μπορεί να ρυθμιστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι η βέλτιστη για αποθήκευση φρούτων και λαχανικών. Για την αποθήκευση φρέσκων βοτάνων παρέχεται αυτόματος έλεγχος υγρασίας.
Το ψυγείο διαθέτει ένα επιπλέον ράφι Space Plus. Μπορεί να απορριφθεί. Σε αυτή την περίπτωση, θα υπάρχει αμέσως αρκετός χώρος για την αποθήκευση πέντε φιαλών. Εάν πρέπει να δημιουργήσετε περισσότερο χώρο για προϊόντα, τότε μπορεί γενικά να αυξηθεί. Όπως και για όλα τα άλλα ράφια του ψυγείου Whirlpool, μπορούν να ρυθμιστούν ανάλογα με τις ανάγκες. Για φρούτα και λαχανικά στο ψυγείο παρέχεται ράφι, στο οποίο το χώρισμα είναι ρυθμιζόμενο. Ο όγκος αυτού του κουτιού είναι 32 λίτρα. Το γλιστερό διαχωριστικό σε αυτό το συρτάρι θα σας βοηθήσει να προσαρμόσετε τον χώρο για διαφορετικά φρούτα και ευαίσθητα φαγητά.
Τα 2θυρα ψυγεία Whirlpool διαθέτουν σύστημα πάγου σε σχήμα κύβου. Αυτός είναι ο Easy Cube. Το δοχείο παρέχεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορεί να χυθεί ούτε μια σταγόνα νερού από αυτό. Λόγω του γεγονότος ότι το δοχείο έχει κλειστού τύπου, ο πάγος δεν θα απορροφήσει ξένες οσμές. Σε περίπτωση που δεν γεμίσουν όλα τα συρτάρια και τα ράφια στην κατάψυξη, το σύστημα μεταβαίνει αυτόματα σε εκείνα τα ράφια όπου τοποθετούνται τα τρόφιμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας.
Για καλύτερη κυκλοφορία του αέρα, παρέχεται ανεμιστήρας στο διαμέρισμα του ψυγείου. Όλα τα ράφια του ψυγείου είναι κατασκευασμένα από σκληρυμένο γυαλί. Ακόμα κι αν συμβεί κάποια διαρροή προϊόντων, το υγρό δεν θα μπει σε εκείνα τα προϊόντα που βρίσκονται παρακάτω. Τα ψυγεία side-by-side έχουν πάντα διαθέσιμο κρύο νερό και πάγο. Ταυτόχρονα, πριν ψυχθεί, το νερό καθαρίζεται, κάτι που το απαλλάσσει από όλες τις ακαθαρσίες.

Ψυγεία Whirlpool
Ψυγεία Whirlpool
Ψυγεία Whirlpool
Ψυγεία Whirlpool Ψυγεία Whirlpool Ψυγεία WhirlpoolHome | Articles

July 14, 2024 16:29:36 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting