Παρά δίπλα από τον Gaggenau

Ένας μεγάλος αριθμός καταναλωτών, με βάση τις συνθήκες διαβίωσης, μπορεί να αγοράσει μόνο ένα ευρωπαϊκού τύπου ψυγείο. Αλλά προς το παρόν, υπάρχουν αρκετά διαμερίσματα που μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα ένα ψυγείο αμερικανικού τύπου στην κουζίνα. Επιπλέον, ένα τέτοιο ψυγείο είναι ένα έργο τέχνης που θα υποδεχτεί όλους τους επισκέπτες με αξιοπρέπεια. Ένα από αυτά τα μοντέλα είναι το side-by-side ψυγείο που κατασκευάζει η Gaggenau. Το SK 535 έχει κλασικό αμερικανικό στυλ. Αν κοιτάξετε μέσα σε αυτό το ψυγείο, μπορείτε να βρείτε μια ζώνη φρεσκάδας, η οποία έχει σχεδιαστεί για να αποθηκεύει κρέας και ψάρια. Υπάρχουν δύο θήκες για δροσιστικά ποτά. Το βούτυρο πρέπει να φυλάσσεται σε χώρο ειδικά σχεδιασμένο για το σκοπό αυτό. Η αποθήκευση των χόρτων και των λαχανικών υποτίθεται σε δύο διαμερίσματα. Μπορούν να προσαρμόσουν το επίπεδο υγρασίας. Ο καταψύκτης είναι εξοπλισμένος με σύστημα No-Frost. Ο ωφέλιμος όγκος αυτού του ψυγείου είναι 600 λίτρα. Στο ψυγείο side-by-side, μπορείτε να αποθηκεύσετε τρόφιμα για έναν ολόκληρο μήνα. Σε αυτή την περίπτωση, όλα τα θρεπτικά συστατικά των προϊόντων θα έχουν τους αρχικούς τους δείκτες. Η απόψυξη σε τέτοιο ψυγείο δεν παρέχεται λόγω της χρήσης του συστήματος No-Frost.
Το ψυγείο έχει επτά κλιματικές ζώνες. Οι θερμοκρασίες μπορούν να ρυθμιστούν ανεξάρτητα ανάλογα με την ανάγκη. Το ψυγείο SK 535 είναι ένα αρκετά επαγγελματικό ψυγείο, με βάση τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά. Για κάθε τύπο προϊόντος προορίζεται για τους δικούς του δείκτες θερμοκρασίας και υγρασίας. Το σύστημα ελέγχου στο ψυγείο είναι ηλεκτρονικό. Όλα εμφανίζονται σε μια έγχρωμη οθόνη, με την οποία μπορείτε να κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές στη λειτουργία του ψυγείου. Σε οποιονδήποτε από τους θαλάμους, μπορείτε να ρυθμίσετε την επιθυμητή θερμοκρασία.
Το SK 535 side-by-side ψυγείο μπορεί να προετοιμάσει πόσιμο νερό και πάγο. Για αυτό, παρέχεται μια ειδική συσκευή. Ταυτόχρονα, πεντακόσιοι κύβοι προετοιμασμένου πάγου μπορούν να βρίσκονται στο μηχάνημα. Μπορεί επίσης να φαίνονται σπασμένα. Επίσης, στη συσκευή παρέχεται ενάμιση λίτρο παγωμένου νερού. Πριν κρυώσει ή καταψυχθεί, το νερό υφίσταται τον απαραίτητο καθαρισμό από όλες τις επιβλαβείς ακαθαρσίες. Αυτό το μοντέλο μπορεί να κατασκευαστεί ενσωματωμένο στα έπιπλα κουζίνας ή μπορεί να έχει μια αυτόνομη εμφάνιση.

Παρά δίπλα από τον Gaggenau
Παρά δίπλα από τον Gaggenau
Παρά δίπλα από τον Gaggenau
Παρά δίπλα από τον Gaggenau Παρά δίπλα από τον Gaggenau Παρά δίπλα από τον GaggenauHome | Articles

June 13, 2024 19:04:35 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting