Νέο iPad 2 64gb Λευκό

Η Apple μας εκπλήσσει ευχάριστα και μας ευχαριστεί με τα πολυάριθμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα της, χρησιμοποιώντας ενεργά προηγμένες τεχνολογίες.
Ιδιαίτερη προσοχή τράβηξε το μοντέλο iPad 2 64GB White, το οποίο κυκλοφόρησε το 2011 την άνοιξη, ο υπολογιστής tablet διατήρησε όλα τα πλεονεκτήματα των πρώτων γενεών, αλλά ταυτόχρονα, οι προγραμματιστές επένδυσαν νέες εξελίξεις σε αυτό, ενώ επίσης ενημέρωση της διεπαφής. Το νέο μοντέλο έχει μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό, λευκό χρώμα, είναι βελτιωμένο και η ίδια η θήκη είναι πολύ ελαφριά και λεπτή, που κρατιέται πολύ ευχάριστα. Το tablet διαθέτει δύο κάμερες με τις οποίες μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες και βίντεο, που είναι πολύ βολικό. Το Apple iPad 2 64GB White είναι εξοπλισμένο με ισχυρό επεξεργαστή 2 πυρήνων. Με τη βοήθεια μιας μονάδας HDMI, είναι δυνατή η χρήση του τόσο ως υπολογιστής όσο και ως τηλεόραση, ενώ η απόδοση του tablet δεν έχει επηρεαστεί, αλλά μάλλον βελτιωθεί η ρύπανση. Ο φορέας ενέργειας του tablet είναι μια μπαταρία λιθίου χωρητικότητας 25 watt την ώρα, με δέκα ώρες λειτουργίας, η φόρτιση γίνεται με καλώδιο από το δίκτυο με αντάπτορα και μέσω USB από υπολογιστή. Ασφαλής θερμοκρασία λειτουργίας, 0 έως 35° C, υγρασία 5 έως 95%.
Όπως πάντα, η Apple δεν έχει ξεχάσει την προστασία του περιβάλλοντος, αυτό το μοντέλο δεν αποτελεί εξαίρεση, μειώνοντας τις αρνητικές επιπτώσεις του, το σώμα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και γυαλί, τα οποία είναι ανακυκλώσιμα, η οθόνη LED είναι απαλλαγμένη από υδράργυρο και αρσενικό,
επίσης δεν περιέχει βρωμιούχα επιβραδυντικά φλόγας.
Το iPad 2 64 GB Wi-Fi 3G υποστηρίζει περισσότερες από 40 γλώσσες και περισσότερα από 20 λεξιλόγια, εξαιρετικά μεγάλη γραμματοσειρά, λευκό σε μαύρο, διεπαφή VoiceOver κ.λπ.
Παρά τη λεπτότητά του, το gadget λειτουργεί ανεξάρτητα για όχι λιγότερο χρόνο. Το tablet με καλό φορτίο διήρκεσε τουλάχιστον 11 ώρες. Μπορείτε να παρακολουθείτε ταινίες συνεχώς για έως και 6 ώρες και ο ήχος στο προϊόν είναι απλά τέλειος.
Ένας υπολογιστής tablet είναι ένα πραγματικά απαραίτητο πράγμα στη ζωή ενός σύγχρονου ανθρώπου. Άλλωστε τώρα ακόμη και η αγορά αγαθών γίνεται διαδικτυακά. Θέλετε να αγοράσετε αθλητικά παπούτσια; Βρείτε το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της adidas στο Διαδίκτυο με παράδοση σε όλη τη Ρωσία, κάντε μια παραγγελία και μετά από λίγο δοκιμάστε νέα αθλητικά παπούτσια.

Νέο iPad 2 64gb Λευκό
Νέο iPad 2 64gb Λευκό
Νέο iPad 2 64gb Λευκό
Νέο iPad 2 64gb Λευκό Νέο iPad 2 64gb Λευκό Νέο iPad 2 64gb ΛευκόHome | Articles

July 23, 2024 09:37:41 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting