Στενό πλυντήριο για ένα μικρό μπάνιο

Στη Ρωσία, η ζήτηση για πλυντήρια ρούχων έχει αυξηθεί· έχουν ήδη πάψει να είναι είδος πολυτελείας. Αλλά η ζήτηση είναι αρκετά αυξημένη για μηχανές στενού τύπου. Αυτό οφείλεται στο μικρό μέγεθος των λουτρών και των κουζινών. Εξάλλου, δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να έχουν ένα ευρύχωρο μπάνιο για να φιλοξενήσουν ένα μεγάλο αυτοκίνητο και μια αποχέτευση ντους.
Λαμβάνοντας υπόψη έναν ακόμη παράγοντα, ότι τα πλυντήρια ρούχων Bosch είναι στενά και έχουν ζήτηση κυρίως στη Ρωσία, η εταιρεία αποφάσισε να τα παράγει εδώ. Έτσι, εξοικονομείται χρόνος για την παράδοση των τελικών προϊόντων απευθείας στον καταναλωτή και επίσης καθίσταται δυνατή η σημαντική μείωση του κόστους τους λόγω της ίδιας παράδοσης, καθώς και του τελωνειακού κόστους.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα στενά πλυντήρια ρούχων Bosch είναι πλέον σε θέση να ανταποκριθούν ταχύτερα στη ζήτηση της αγοράς στη Ρωσία. Άλλωστε, έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που άνοιξε ειδική γραμμή για την παραγωγή τους κοντά στην Αγία Πετρούπολη.
Από το παρελθόν, έχει προγραμματιστεί μια ειδική έκδοση πλυντηρίων ρούχων Bosch στενού τύπου «Classixx 5»: WLF 20171 CE, WLF 20271 CE και WLF 24271 CE. Ο κατασκευαστής τους έφτασε όσο το δυνατόν πιο κοντά στις ανάγκες των Ρώσων. Αυτό υπαγορεύεται από τη μεγάλη επιθυμία να κατακτήσουμε αυτή τη θέση στην αγορά των πλυντηρίων ρούχων, καθώς και από την ικανότητα να παρέχουμε στην καλύτερη τιμή τέτοια μοντέλα που μπορούν να ικανοποιήσουν τον καταναλωτή μας.
Αυτά τα μοντέλα έχουν ορισμένες παραμέτρους που πρέπει να αρέσουν στους Ρώσους. Για παράδειγμα, το πρόγραμμα Super Fast 30 θα βοηθήσει κάθε νοικοκυρά να πλύνει τα ρούχα μέσα σε μισή ώρα, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλυντήριο στενού τύπου Bosch περαιτέρω. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική λειτουργία εάν δεν είναι δυνατό να πλυθείτε καθημερινά, επειδή πολλές νοικοκυρές έχουν ακόμα την οικονομική δυνατότητα να κανονίσουν ένα μεγάλο πλύσιμο μόνο μία φορά την εβδομάδα. Προηγουμένως, αυτή η δυνατότητα ήταν διαθέσιμη μόνο σε ακριβά μοντέλα.
Επιπλέον, το συχνό, αλλά σύντομο πλύσιμο σάς επιτρέπει να εξοικονομείτε ρεύμα και σκόνη πλυσίματος, επιτρέποντάς σας να διατηρείτε πάντα τα ρούχα σας σε τέλεια καθαριότητα. Τα νέα μοντέλα έχουν επίσης μεγαλύτερη χωρητικότητα φορτίου, η οποία έχει αυξηθεί από 3 σε 5 κιλά. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και στο πλύσιμο των ρούχων. Σας επιτρέπει επίσης να πλένετε μεγαλύτερα αντικείμενα σε ένα στενού τύπου πλυντήριο ρούχων Bosch.
Η ταχύτητα στυψίματος στα πλυντήρια στενού τύπου Bosch έχει αυξηθεί στις 1000-1200 σ.α.λ. Σχεδόν όλα τα μοντέλα διαθέτουν οθόνη και τα ηλεκτρονικά Bosch θα κάνουν το πλύσιμο γρήγορο και ευχάριστο, επειδή τα μηχανήματα είναι εύχρηστα. Υπάρχουν λειτουργίες όπως "έξτρα ξέβγαλμα", χρονοδιακόπτης κ.λπ.

Στενό πλυντήριο για ένα μικρό μπάνιο
Στενό πλυντήριο για ένα μικρό μπάνιο
Στενό πλυντήριο για ένα μικρό μπάνιο
Στενό πλυντήριο για ένα μικρό μπάνιο Στενό πλυντήριο για ένα μικρό μπάνιο Στενό πλυντήριο για ένα μικρό μπάνιοHome | Articles

June 21, 2024 22:52:15 +0300 GMT
0.009 sec.

Free Web Hosting